Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За всички скучаещи по празниците и нямащи какво да правят

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За всички скучаещи по празниците и нямащи какво да правят

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Я, другари бойци, малко по-насам!
    Трима безделници - с рафтчето в УАЗа, да мерят. Двама тука с шлайфа - да го напасват. Двама оборудват бояджийско място, и един после сваля стойката. Двама ровят в сандъка за стойки.
    Колко души останаха свободни?
    Дай го УАЗа по-към моя гараж, и шЪ го напаснем рафтчето
    П.П. Ако откраднеш и малко горяло масло, може и да ни е топло
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Докато разхождах децата, купувах елха, смилянски боб и детски менюта от МакДоналдс, успях да диагностицирам дертовете с паленето на паджерото, и май ги реших - утре с нетърпение ще скачам сутринта рано, да видя какви съм ги сторил.

Синчето ( от аватара ) оказа много ценна помощ, като даваше на контакт и носеше клещи и отвертки.

Доволен съм, почвам да редя елхата.

Весели празници!

Коментар

Аз пък си измих колите, сглобих КТМ-а, и изчистих у нас, сега предстои мързелуването...

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
          И още не мога да закопчая ботуша от тая буковица:

Та си седим наказан и се мажа с Репарил.

Виж не се бех сетил да поразтъркам с джипката. Проблем е че нямам лебедка на 80тката и ако закина некъде ще пропусна празниците.
          Mале ако знаех щях да те послушам вчера да излезнем днеска за 2-3 часа ама всека година на тоя ден излизам все за по 2-3 часа и все се прибирам посред нощите, големо обикаляне днес от сабале до сега това да ходим с жената на пазар нема да си го причиня повече, казвайте кое е филмчето че съм каталясъл. За пиеене още е рано.
          Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
            Дай го УАЗа по-към моя гараж, и шЪ го напаснем рафтчето
            П.П. Ако откраднеш и малко горяло масло, може и да ни е топло
            Ти не знаеш какъв автогол си вкарваш. Добре, че УАЗът не върви.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
              ...За пиеене още е рано.
              Що да е рано?

Вчера дойдоха добри хора и отнесоха оня агрегат дето го двам от една година за една бира. Донесоха 12бири.
              Наздраве.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

За мен най-добрия вариант за скучните празнични дни е предната вечер да пиеш до зори. На другия ден ставаш към 13-14 часа, пиеш содичка повечко, боли те главата, пускаш филмче и ето станало 18 часа и скучния ден е минал. Разбира се от 18 почваш да ядеш и пиеш на ново .
                http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Е това е мъже без работа, а пък ний след официалната част (коледната семейна вечеря)се събираме по мъжки в гаража и както се очертава май само аз ще постя

Че сега се сформира отряд доброволци да ходят за мезета в Кауфланд

Последно редактирано от skunk; 24-12-09, 15:58.
                  Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                  :D

Коментар

И аз не скучая. Заварям. Писна ми да заварям, като не мога да я карам Баба Яга, поне да и запуша дупките. Ма много дупки бре. И я подстригах малко. Яворе, твоите управления стават ли за Варн лебедки. В смисъл джаджата с бутоните?
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от skunk Преглед на мнение
                      Пускам тази тема защото мисля че има много като мен и Явор-Vromos.com , които в момента се чудят ко да правят та ето място за спам и идеи
                      Абе каква скука бе хора, аз лично винаги намирам с какво да си уплътня времето,та така и днес: от 6:30 сутринта до12:00ч отидох за риба,от 13:00 до 15:00 по магазините(няма начин) а от 15:30 до 18:00 в гаража сглобявах двигателя на един скутер(АПРИЛИЯ ЛЕОНАРДО) и всичко приключи успешно дори успях и да се повозя. Това е от мен и приятно изкарване на коледната вечер.
                      Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

Аз пък замесих първата си питка!Жената е на работа...и на мен се пада честа!В момента втасва...

После ще снимам крайния резултат...
                        Последно редактирано от Тануцо; 24-12-09, 19:37. Причина: огромна снимка
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Добре, че УАЗът не върви.
                          Какво му е?!!
                          А аз след 10 минуте сядам пред греяната ракия - каква скука?!!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Аз вече седнах Направо е ужасно.
                            Пийте червено вино! Дава здраве.
                            А то ни трябва за да пием ракия!

Коментар

Аз пък вчера се разболях в "любимите" ми влакове Бургас-София и цял ден се лекувам с весели чайчета с коняк ... непомогне ли спирам чая .

Весело изкарване на празниците и оставете поне за 10 дни машинките на топло , че да няма издънки през тези дни
                              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Аз вече дори и хапнах по-скоро попреядох оххх тежко ми е май даоста попреядох
                                Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
                                :D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X