Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Пункцията за мен е краен вариант.Имах тежък кръвоизлив и за 45-50 дни се разнесе.Подобна травма в АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се третира с топло,а точно обратното-прави се криотерапия( лед) съчетана с някякъв гел-Диклак или Репарил примерно.Хубаво е да се отиде и на физиотерапия- УКВ и ултразвук комбинирано.Поне при мен даде ефект.
    Пожелавам на всеки да не му се налага да ползва тези съвети
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Кольо тихия продава един цр250 в перфектно състояние само че е 86-та но е чисто нов за 1900 ама ако го купиш с мен ще бутне от цената.Ако искаш...
      Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин
        Пункцията за мен е краен вариант.Имах тежък кръвоизлив и за 45-50 дни се разнесе.Подобна травма в АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не се третира с топло,а точно обратното-прави се криотерапия( лед) съчетана с някякъв гел-Диклак или Репарил примерно.Хубаво е да се отиде и на физиотерапия- УКВ и ултразвук комбинирано.Поне при мен даде ефект.
        Пожелавам на всеки да не му се налага да ползва тези съвети
        Бе кото било било... издържа се ... верно бая боли ама все пак има упойки
        Кольо тихия продава един цр250 в перфектно състояние само че е 86-та но е чисто нов за 1900 ама ако го купиш с мен ще бутне от цената.Ако искаш...
        Брех... 86-та ли бре.... много дърто тва
        Ако става въпрос за това

Предпочитам за 2100 да си взема 125 - 97-ма година !
        Това повече от 1500 лв ако даде някой за него ще се набута ама здравата...
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Благодаря Ви много!!
          Доста изчерпателни отговори.По принцип и аз знам че пункцията е само в краен случаи,но късно го разбрах.Вече ми правиха такава.За щастие травмата ми не е в капачката а над нея,което улесни процеса.Вече си мисля че нещто е разместено защото пак се появи оток-само че по-малък.Маи наи добре да се иде на ортопед-травматолог.Лека момчета и тук там момичета и късмет!!

Коментар

Задължително се прави се пункция, чак когато отокът е толкова голям, че от налягането те боли нетърпимо, дори и ако лежиш. Тогава това теглене на течност може да се прави, до тогава, докато се налива контузеното място. Ако отокът не е толкова голям и болезнен, не е добре да се прави пункция, тъй като течността, събрана там съдържа съставки, които улесняват заздравяването
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

"Не питай старо, ами патило"
              Hristo Draganov
              http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Оная хондица е тунинг

Коментар

Първоначално публикуван от The urban
                  Оная хондица е тунинг
                  К'ъфто и да е тоя тунинг все пак си остава 85-та година производство
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Тая събота ми се случи нещо мноо неприятно.Ходихме да караме до Сиврията и умряхме от студ.Като се върнахме в село Каравелово почнахме да правим шоу на центъра и един приятел се обърна на задна.от студа шията ми беше замръзнала и като почнах да се смея устата ми остана 1 час отворена .направо подивях от болка.Тва сигурно беше наказание за дето се смея на чуждото нещастие

Коментар

Интересни реакции имаш..... определено
                      Аз пък немога да си намеря резервуарче за мотора
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Ще се опитам да ти намеря едно този уикенд

Коментар

Първоначално публикуван от The urban
                          Ще се опитам да ти намеря едно този уикенд
                          Ако успееш ще почерпя !
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

И ТУКА ДА СЕ ОПЛАЧА.... Тамън навих баща ми за ХР 400 ма маиками какво е това и аз викам мотор ... Вика - колко кубика (не че знае какво е това ма пита се пак като чуе голямо число и не дава) аз викам 400 и тя вика вие луди ли сте да паднеш некъде да се отрепеш .. видя ли какво стана с адаша ти ( един приятел дето с пистарка се заби в един стълб и на място .. Лека му пръст на генчо .. ) и от тогава ми каза че мотор повече от 200 кубика да не сам посмял да пипна ((
                            [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Купи си 200 - 2Т КТМ, че да я успокоиш!
                              Той върви малко повече от XR 400, ама влиза в норматива на майка ти !
                              Ендурото и сексът не са шега работа !
                              -------------
                              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                              http://crazy-job.com

Коментар

[url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X