Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Да не разваляме темата за хвалбите

По стара българска традиция да се пооплачем малко

Съединителя на мотора ми е заминал и трябва нов.

Че то 1/2 от мненията от онази тема трябва да минат тук тогава

Коментар

По време на тазгодишното каране си насабрах малко водица в коленцата
      Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

На мене пък ми се изпотроши долното легло на лагерите, на предната вилка и сега си търся нова рама и мотора ще става абсолютен бракониер, дано само успея да намеря рама, че тез пари... :x
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

На мене пък вече за поредна година не ми достигат няколко хиляди лева, че да си купя мотор (но вече почти съм се примирил с това)
          Hristo Draganov
          http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

а какъв е лека за коленцата???
            Питам щото и аз съм посъбрал малко...

Коментар

Лека е отвратителен и болезнен, много кофти това с водата.

Коментар

Първоначално публикуван от HAGEN
                а какъв е лека за коленцата???
                Питам щото и аз съм посъбрал малко...
                Лекарите казват, че лека е - пункция(изцеждане на водата през игла, която ти набиват в коляното - казват, че не било приятно)
                Аз лично не им дадох да ми го правят това нещо. Бяха ми казали, хора патили от проблема, че тялото само ще си дръпне водата от коляното. Така и направих, така и стана. Оправи се без пункция. Без да правя нищо друго освен да го пазя известно време и да накуцвам.

Коментар

Когато се блъснах в камиончето в слатина още на вечерта ми направиха пункция за кръвоизлива в коляното, аз да ви кажа честно по голяма болка от тогава не съм изпитвал, но нормално ако пробват 5 вида игли по тебе и накрая просто да ти цепнат кожата и да си истечетам квото има :x
                  След 1-вите 2 мм цепене на кожата и след 5-те сменени игли установих, че ако не ми се сложи упойка ще събудя цялата болница от викове ако се извърши до край процедурата
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Аз знам един начин от баба ми съвсем сериозно и съм го прилагал, помага. Взимате 1кг. морска сол и я слагате в един тиган след което на печката да се нагрее, после в носна кърпа или парче плат и слагате върху коляното. Толкова горещо колкото може да изтърпите но не и да си изгорите кожата. И така всяка вечер докато спадне оттока или не ви облекчи болката.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela
                      Аз знам един начин от баба ми съвсем сериозно и съм го прилагал, помага. Взимате 1кг. морска сол и я слагате в един тиган след което на печката да се нагрее, после в носна кърпа или парче плат и слагате върху коляното. Толкова горещо колкото може да изтърпите но не и да си изгорите кожата. И така всяка вечер докато спадне оттока или не ви облекчи болката.
                      Предварително сори за офтопика:
                      това нещо със солта много помага и при настинка, само че се слага на челото.

Иначе за водата в коляното - според мене най-добре да се остави сама да се "разсее".
                      При кръвоизливи не стоят точно така нещата, защото кръвта ако не се изтегли възможно най-бързо, после се съсирва и започва да "засъхва" на мястото, при което много трудно може да се махне.
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Водицата я оправя само времето.Между другото търся си нова каска щото моята е на соллл.Diferent soul ти какъв магарош караш вече.
                        Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

За сега съм на МЗ ТС 250, днес си взех една рамка от ТС250 оригинална за 25 лв и сега ще местя двигателя и всичко останало от старата рамка на тази, че оная беше много зле завалийката и почна да се троши та сега следва огромен ремонт и новото развитие на темата "Подготовка на МЗ ТС 250 за спортен сезон"
                          ----
                          ПП. Скоро ще почвам работа и ще взема нещо хубаво... вчера разглеждах мобилето и за 2100 лв. имаше една ЦР-ка 125 97г. и май май ще послушам съфорумците и ще нагодя една 125-чка за яките ръчки и нещо по-грамадно за преходчета и разкарване по разни вили и хижи за прекарване на бурни нощи, но е рано за сега да се говори :>
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Бе, честно казано при мен и кръв в коляното се разнесе за 45 дена в лунгета. Жалко само, че не беше от мотор, а от тъпи кънки на лед

Коментар

оо аз само един път съм ходила на кънки, но се зарекох, че ако има втори такъв - задължително с наколените и ризницата...и нещо меко на д-то
                              Иначе и аз да се оплача - много силни болки в кръста по повод лицевите опори, които правя ежедневно. Общо взето започнах през ден да ги правя за почивка, но болките се усилват. Не знам с какво алтернативно упражнение да ги заместя в домашни условия
                              DCRT®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X