Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Свий
X
-
От: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Збирщайн ще да еПървоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]209847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209846[/ATTACH]Да ви се похваля и аз .Ето какво направих :[ATTACH=CONFIG]209845[/ATTACH] Който познае какъв е мотора получава една бира
.Да не забравиш бирата
HONDA CR250 - 2 Stroke POWER
Коментар
-
Много ми прилича на "Балканче"Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]209847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209846[/ATTACH]Да ви се похваля и аз .Ето какво направих :[ATTACH=CONFIG]209845[/ATTACH] Който познае какъв е мотора получава една бира
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Браво вие познахте и печелите една бираПървоначално публикуван от Svetoslav_Iliev Преглед на мнениеМинск
.Бирата може да получите на адрес с.Крън ул.Бончо Шанов 25
Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
Той не беше ли преди зелен? А за бирата си я чакам на мотосъбора в Стара ЗагораПървоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнениеБраво вие познахте и печелите една бира
.Бирата може да получите на адрес с.Крън ул.Бончо Шанов 25
Коментар
-
Нямаш проблеми там съмПървоначално публикуван от Svetoslav_Iliev Преглед на мнениеТой не беше ли преди зелен? А за бирата си я чакам на мотосъбора в Стара Загора
.Да преди беше зелен.
Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009
Коментар
-
От: До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"
Suzuki-то много ми харесва да го караш със здраве и безаварийно!Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнениемалко снимки
Последно редактирано от Chinela; 29-05-10, 18:56.LZ1ZAH
Коментар
-
Честито, сега искаме и кадри както повелява традицията във форума.Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнениеи аз да се похваля. Превключих от ЦРФ450Р на КХ250. Завръщане към 2Т силата.
Коментар
-
Те го е. От Кърджали го взех от един съфорумник, който нещо му беше объркал предназначението и го е покарал по горите, но сега ще си дойде на мястото. Иначе е интересно моторче с бая крос тунинг- предница, тройник, глава, клапи, само генерация няма. Малко странна крива на мощността има- доста плавна като 4Т прилича, но пък е лесен за каране и доста бърз. на 5-та си се вдига от газ... Ще видиме сега като спрат дъждовете, но ми се струва, че има радост в него.
Последно редактирано от Chinela; 31-05-10, 16:15.
Коментар
-
Честито и със здраве да си го караш - мотора е много лачен и ако имах парите да знаеш, че... щях да ти дам кръгче, честноПървоначално публикуван от iassen Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]213065[/ATTACH] Те го е. От Кърджали го взех от един съфорумник, който нещо му беше объркал предназначението и го е покарал по горите, но сега ще си дойде на мястото. Иначе е интересно моторче с бая крос тунинг- предница, тройник, глава, клапи, само генерация няма. Малко странна крива на мощността има- доста плавна като 4Т прилича, но пък е лесен за каране и доста бърз. на 5-та си се вдига от газ... Ще видиме сега като спрат дъждовете, но ми се струва, че има радост в него.
Коментар
-
Много запазена изглежда машината, а и Кавазаки са най-благите за каране кросаци от всички японци.
Честито и да си го караш със здраве !!!Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар