Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06011.jpg
Прегледи:1
Размер:103.4 КБ
ID:5178888Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06009.jpg
Размер:191.7 КБ
ID:5178887Да ви се похваля и аз .Ето какво направих :Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06018.jpg
Размер:76.8 КБ
ID:5178886 Който познае какъв е мотора получава една бира
    Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Първоначално публикуван от aleks_ma Преглед на мнение
      [ATTACH=CONFIG]209847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209846[/ATTACH]Да ви се похваля и аз .Ето какво направих :[ATTACH=CONFIG]209845[/ATTACH] Който познае какъв е мотора получава една бира
      Збирщайн ще да е.Да не забравиш бирата
      HONDA CR250 - 2 Stroke POWER

Коментар

Минск

Коментар

[ATTACH=CONFIG]209847[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]209846[/ATTACH]Да ви се похваля и аз .Ето какво направих :[ATTACH=CONFIG]209845[/ATTACH] Който познае какъв е мотора получава една бира
          Много ми прилича на "Балканче"
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Svetoslav_Iliev Преглед на мнение
            Минск
            Браво вие познахте и печелите една бира.Бирата може да получите на адрес с.Крън ул.Бончо Шанов 25

Коментар

Браво вие познахте и печелите една бира.Бирата може да получите на адрес с.Крън ул.Бончо Шанов 25
              Той не беше ли преди зелен? А за бирата си я чакам на мотосъбора в Стара Загора

Коментар

Първоначално публикуван от Svetoslav_Iliev Преглед на мнение
                Той не беше ли преди зелен? А за бирата си я чакам на мотосъбора в Стара Загора
                Нямаш проблеми там съм .Да преди беше зелен.

Коментар

• От: До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                  малко снимки

Suzuki-то много ми харесва да го караш със здраве и безаварийно!
                  Последно редактирано от Chinela; 29-05-10, 18:56.
                  LZ1ZAH

Коментар

и аз да се похваля. Превключих от ЦРФ450Р на КХ250. Завръщане към 2Т силата.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                      и аз да се похваля. Превключих от ЦРФ450Р на КХ250. Завръщане към 2Т силата.
                      Честито, сега искаме и кадри както повелява традицията във форума.

Коментар

Ясене тоя KX да не е един точно определен KX? Или се бъркам?

Коментар

Те го е. От Кърджали го взех от един съфорумник, който нещо му беше объркал предназначението и го е покарал по горите, но сега ще си дойде на мястото. Иначе е интересно моторче с бая крос тунинг- предница, тройник, глава, клапи, само генерация няма. Малко странна крива на мощността има- доста плавна като 4Т прилича, но пък е лесен за каране и доста бърз. на 5-та си се вдига от газ... Ще видиме сега като спрат дъждовете, но ми се струва, че има радост в него.

Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Chinela; 31-05-10, 16:15.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                            [ATTACH=CONFIG]213065[/ATTACH] Те го е. От Кърджали го взех от един съфорумник, който нещо му беше объркал предназначението и го е покарал по горите, но сега ще си дойде на мястото. Иначе е интересно моторче с бая крос тунинг- предница, тройник, глава, клапи, само генерация няма. Малко странна крива на мощността има- доста плавна като 4Т прилича, но пък е лесен за каране и доста бърз. на 5-та си се вдига от газ... Ще видиме сега като спрат дъждовете, но ми се струва, че има радост в него.
                            Честито и със здраве да си го караш - мотора е много лачен и ако имах парите да знаеш, че... щях да ти дам кръгче, честно

Коментар

Много запазена изглежда машината, а и Кавазаки са най-благите за каране кросаци от всички японци.
                              Честито и да си го караш със здраве !!!
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Честито Яска, безаварийно каране ти пожелавам и да го поддържаш добре, че машинката много си я бива като я гледам Страшно много ми харесва, а и аз нали съм си фен на кавазакитата ;] Пак честито!
                                Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X