Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внимание около Бухово

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внимание около Бухово

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    От някой чуждестранни канали човек също може да направи извод, че и оффроад се кара само в определени за целта территории.

Така че по-кротко, и с повече толеранс към другите с различно от Вашето хобби....
    Аз точно това имам в предвид. И за лова си има места и за оффроуфа но по другите страни. Тук в не е така затова ме дразнят такива изказаня като на колегата. Аз проблем с ловджийте нямам.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
      А да не би да е на бракониери и ловджий дето си нямат друго хоби та трепят и без това малкото животни
      Айде като сте такива ловджий гледайте чуждестранните ловни канали да видите дали се ходи на лов навсякъде. Има си ловни стопанства които са заградени.
      Така че докато и вие си практикувате хобито наволя и ние ще го правиме
      Аз на лов не ходя /макар и ловец от 10год./ точно заради почти масовата месарщина,но ми е писнало от ревящи мотори и атв-та по пътечките в горите,където все още обичам да се разхождам.
      Дори нямам нищо напротив да се кара по пътищата на дървосекачите,но не и по пътеките.
      SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
      0878299791

Коментар

Чух и мнения от рода ,че с това плашене дивеча се е раздвижил и му се отразявало по-добре в смисъл за развъждането.
        КТМ 400 EXC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X