До: Травми..!!!
то реално погледнато нищо не е полезно или както се казва - това което ни е интересно/вкусно не е полезно за организма, а това което е полезно не ни е интересно. За това се търси някакъв компромис специфичен за всеки един по отделно. Най-полезно би било да не се кара изобщо, да ама не
.... А при условие, че не съм трениран спортист, с развити и подготвени необходими мускулни групи на нужните за даден вид спорт места, а карам само събото-неделно, без общо взето развита и правилна техника .... то и предпочитам да предпазя най-застрашените места от тялото си с може би и противоречива, но доказано ефиктивна екипировка
Винаги е по-добре да се натоварва мускул, а не става.
Виж, не е хубаво да се товари и тазобедрената.
Виж, не е хубаво да се товари и тазобедрената.
.... А при условие, че не съм трениран спортист, с развити и подготвени необходими мускулни групи на нужните за даден вид спорт места, а карам само събото-неделно, без общо взето развита и правилна техника .... то и предпочитам да предпазя най-застрашените места от тялото си с може би и противоречива, но доказано ефиктивна екипировка
на ябълката на подбедрицата+ сериозна увреда на фибуларния нерв,абе............ След четири дни ,операция при д-рЧанков в клиника ВИТА , след това 70 дни с шина обездвижен и вече месец и нещо раздвижване. За сега съм на стадий,хвърлих патериците и съм с бастун,сгъвам коляното почти на 90 градуса и се надявам нерва да не е скъсан, а само наранен защото иначе пак операция и тн.
Несъм имал много сериозни падания неискам и да имам, въпреки че незнаеш какво те чака. Един път сам пукал дясното рамо, същото рамо имаше мощен зблъсак със земята но за щастие нищо му нямаше и последо сега в Бухово си извадих лявото рамо. За сега това е най-лошата работа която ми се е случвала защото след като на Бухово по време на ГПС карането в гората то се извади 2 пъти и като се прибрах в къщи след около 4-5 дена се извади отново от затваряне на врата. Цялата работа стана от мърлявата рабора на доктора. Отидох при доктора и тои зе да ми се кара що сам си превъзал ръката към тялото за да я обездвижа. Аз взех да обеснявам че сам си извадил рамото ,а той просто каза .. - Абе що неземеш да седнеш на моя стол да доискараш работния ден вместо мен. Не ми погледна раката. Прати ме да си направя снимка. Погледна я и каза.. - Нищо ти няма махай тия превръзки и се мажи с лиотон нам си къв гел и това е чао. Та искам да ви кажа че живеем в АБСУРДИСТАН (както казва Фънки) и никои не му дреме за теб.Гледа как да ти вземе парите и да те прати да се опраяш. Затова по малко падания и контузии пожелавам на всички
, и то все без драскотина.
. От там ортопед счупена вследствие на усукване на голямата кост на подбедрицата ( слава богу без глезени и колена) 45 дена гипс,
Коментар