Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя марка екипировка за МОТОКРОС и ЕНДУРО е най-добра за България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Коя марка екипировка за МОТОКРОС и ЕНДУРО е най-добра за България?

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
    нема проблем ама ще ти е към 150-200 лв тениската
    Ще ги дам и без това догодина как е дръгнало ще смени бика с чудовището.
    Това черно само намеква.
    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

може ли един такъв за мен

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Човече с това нещо само на суперкроса на Ню Орлийнс те пускам. Там си падат по карнавалите
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Човече с това нещо само на суперкроса на Ню Орлийнс те пускам. Там си падат по карнавалите
          Ха ха ха, абе като гледам новите фоксове какви са "папагали" ще са още по атрактивни от мен
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

ами къде е любимият ми ФМ, че нещо нито в анкета, нито по постовете го виждам
            Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Ето го FOX-а 2010 -

Честно казано не ми допада много.
              Последно редактирано от Chinela; 03-09-09, 16:53.
              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Колкото по ги гледам толкова по си мисля "Добре че са Pro Circuit да заставят някои марки поне чат пат да продължат да вадят нещо сносно"

Предвид че откъм дизайн и Thor се дънят сравнително редовно.

Тия са от Унадила през Август. Като ми мине мързела ще пусна още.
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Интересна анкета, но не е добре формулирана може би. Аз онзи ден си купих първата екипировка в живота, и не мисля, че се осланях на определена марка, гледах да е прилична и на атрактивна цена, а също така, тъй като съм пълен лаик се осланях на продавачката, не че не мога да различа по-хубаво от добро! Та екипировката се състои от следните марки: каска:AIROH-STELT SENIOR WAR, ризница:Acerbis-Koerta Roost Deflector, ботуши:FORMA-DOMINATOR, коленни шини: Evs-Sport Web Knee Brace, брич и фланелка: NO FEAR, ръкавици: EVS, очила: SPY+ и термо бельо, термофланелка и яка, на които не си спомням марката. Така че, от към марки съм колоритен, независимо добри или не!
                  Поздрави: Николай Георгиев
                  KTM 400 EXC

Коментар

До: Коя марка екипировка за МОТОКРОС и ЕНДУРО е най добра за България?

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                    За мен Alpinestars и Fox са най-добрите и сега писах Alpinstars .
                    И аз съм на това мнение Аз също гласувах за Алпинстарс
                    Kawasaki KX250 2006 - TwoStroke ;]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X