Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя марка екипировка за МОТОКРОС и ЕНДУРО е най-добра за България?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Коя марка екипировка за МОТОКРОС и ЕНДУРО е най-добра за България?

Екипировка - Ацербис, Тор, Алпинестарс
    Ботуши - Гаерне, Сиди, Алпинестарс
    Каска - Арай, Шой, Айрох
    Протектори - EVS, Ацербис

Повечето от тях ги продавам лично, но мнението ми е базирано на база качество, като цените на повечето неща са горе долу еднакви ако изключим качеството. Само искам да направя едно уточнение, че американските фирми наблягат повече на дизайн, за сметка на качестово (като изключим Тор), докато при европейските производители е точно обратното, първо качестовото след това дизайна

Коментар

Гласувах- парзен глас, просто защото марката, която мисля, че е най-добра е няма в анкетата.
      На по младите им простено може и да не си я чували или просто няма такава популярност у нас и като цяло, а и много много не се шуми за нея.
      Личното ми мнение е че марката толкова добра колкото и водката която се прави в тази страна, това в кръга на шегата.
      Моят лидер е SINISALO.
      Някъде е писано, но само да вметна отново- екипите които обличат повечето известни състазетели с договори на съответната марка нямат нищо общо с това което се предлага по витрините.
      [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Само не разбрах как се оценява дадена марка колко е добра, т.е. по какви критерии? Цена, дизаин, материали, иновации, качество на изработка, удобство, реклама и т.н.
        В момента само си чешем езиците.
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Да се сравни като - коя марка е най популярна в България.
          [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Флай рейсинг, еМ еС еР, ръкавици и клин за сина ми. Тор също ми харесва, но само като визия, не съм ползвал.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Между "най-популярна" и "най-добра" има известна разлика

То в България и ГоУфа е най-популярен, пък не е като да е най-добрата кола.

Като цяло такива теми са без глава, без опашка и нямат особен смисъл.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                Някъде е писано, но само да вметна отново- екипите които обличат повечето известни състазетели с договори на съответната марка нямат нищо общо с това което се предлага по витрините.
                Напротив 1:1 са Разлика няма. Това което се предлага, същото го дават и да се кара от топ състезателите Ако говорим за качество и изработка де. Единствено ботушите, за по претенциозните състезатели се правят по поръчка. Като например Джоел Сметс

Относно Синисалото, също е добра марка, незабелязах, че я няма

Коментар

То няма и много други добри марки. Примерно Shot, много добра френска марка, KINI добре познатата ни като основен доставчик на КТМ, Alloy, Shift .......
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                    Напротив 1:1 са Разлика няма. Това което се предлага, същото го дават и да се кара от топ състезателите Ако говорим за качество и изработка де. Единствено ботушите, за по претенциозните състезатели се правят по поръчка. Като например Джоел Сметс

Относно Синисалото, също е добра марка, незабелязах, че я няма
                    Стефи да не Флизаме в излишна полемика, ама искам една фланелка на Кайроли от неговите с двойките- това ти го казвам да не се объркаш. Имам и снимка мога да ти пратя точно коя е и размер XL да е.
                    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      То няма и много други добри марки. Примерно Shot, много добра френска марка, KINI добре познатата ни като основен доставчик на КТМ, Alloy, Shift .......
                      Така е, ами испанските марки XC Think, Hebo........
                      Ама темата стана бла блааа.

Коментар

Е аз имам фанелка на Кайроли с 222 която е лимитирана и той я караше миналата година и е 1:1

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                          Е аз имам фанелка на Кайроли с 222 която е лимитирана и той я караше миналата година и е 1:1
                          Е те тая искам да не забравиш XL-a.
                          А за жената от тия сините М-ка.
                          Прикачени файлове

Коментар

нема проблем ама ще ти е към 150-200 лв тениската

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                              ..
                              ... няма такава популярност у нас и като цяло, а и много много не се шуми за нея.
                              Личното ми мнение е че марката толкова добра колкото и водката която се прави в тази страна, това в кръга на шегата.
                              Моят лидер е SINISALO.
                              ..
                              Гоблин е писал по темата и пак от скромност не е сподели, че тая марка екипировка се продава в неговият магазин в София, и аз съм един от клиентите който много я харесва и купува от там.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                Гоблин е писал по темата и пак от скромност не е сподели, че тая марка екипировка се продава в неговият магазин в София, и аз съм един от клиентите който много я харесва и купува от там.
                                Поздравления- добър избор.
                                А водката от къде взимаш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X