Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой има ли карта за 7-те Рилски езера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой има ли карта за 7-те Рилски езера

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
    Не си ме разбрал. Сега точно не мога да тръгна, но бих дал ЖПС-то за ползване. Иначе имам туристическите карти (4бр.) на частта от Е4 от Витоша до Рила. Иначе Е4 е от Алпите до Пелопонес.
    Ааахм ти от къде си ГПС-а нема се опрайм с него ако може само с картите да ни услужиш.
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
      Ааахм ти от къде си ГПС-а нема се опрайм с него ако може само с картите да ни услужиш.
      Не се ли вижда? София кв.Борово, има и телефон? Улицата е Браила, номера е 2.

Коментар

А да не съм обърнал внимание еми добре ще видим какво ще се разбера с момчетата за датата на тръгване и ще ти пиша да видим кога ше може да дойдем да вземем картите.

Коментар

Колеги, и на мен ми предстои това пътуване, но до х. Ловна. Можете ли да ми кажете до там разрешен ли е достъпа на МПС и по кой път да мина? На картата има два показани пътя - единият е от към х. ВАДА, а другият е от някакъв път към езерата. През кой е по-добре?
          Последно редактирано от alex_bg777; 12-08-09, 13:01.
          LZ1AID

Коментар

Първоначално публикуван от alex_bg777 Преглед на мнение
            Колеги, и на мен ми предстои това пътуване, но до х. Ловна. Можете ли да ми кажете до там разрешен ли е достъпа на МПС и по кой път да мина? На картата има два показани пътя - единият е от към х. ВАДА, а другият е от някакъв път към езерата. През кой е по-добре?

До хижа Ловна можете да минете по всеки черен път, тя е извън парк Рила, същото важи и за х. Пионерска.
            Пътят до езерата също е разрешен до излизането от гората, там има бариера и започва парка, но от там пеша е съвсем близо до хижа Рилски езера.

Коментар

А кой от двата пътя е по-добър до х. Ловна?
              LZ1AID

Коментар

Колеги извинявам се за късната информаця преходът ще се състой утре в 9ч. сутринта се събираме на ОМВ на карулката на Горубляне.Ще сме там до към 9.30

Коментар

Е ще отчитате резултати тези дни......

Само дано нямате снимки с мотори до "бъбрека" например. На 02,08, бях там , оставих моторетката долу на лифта и се качих. Голяма опашка отвисях на тоя лифт ама си струваше.

Та мисълта ми беше , че към 5ч. след обяд от към "окото" нейде си се спусна бодра група моторетки и едно АТВ. Искам да ви кажа , че цялата опашка на лифта ги псуваше на поразия. И аз се присъединих. Като е парк и е фраш от пешеходци в неделя , и ние може да походим и да пазиме малко тишина. Пък това място е такова, че може и да е по- приятно за ходене отколкото за каране.

Май се отплеснах здраво от темата ама ми е болно.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ае неам думи с тия хора дето трябваше да прайме тоя преход едни не дойдоха не си дигат телефоните друг гуми неам там ше е мноо кал ае толко безотговорна работа ,че нема на къде аз Доминатора с шосейни гуми пистови сам се качвал на ебати баирите на кал ае неам думи.Е ма без каране не останахме направихме добър преход 207км не е много но пак си начешохме крастата .Преходчето беше добро целта ни беше София щтраус фермата в село Осинфлаг май се казвапе незнам точно от кремиковци до хижа лескова от там като тръгнахме по грешня път та 20км залудо .После една баба я питахме в гората кво паеше там незнам на къде е пътя каза ни и вика е от тука обаче има по пряка пътека еми окей щом е по пряка добре по нея елеее 15метра пътека после край пресечено баир на долу нема толко стръмен шума влажно дървета скали лелелелеле около 200метра сме слизали около час и половина то носене на мотори до боксуваня ужас е най накря стигнахме до Щтраусовата ферма ма кат хапне човек като пине 2-3 бирички и по става се ходи из гората . Добре е това ни е второто излизане в тази посока Кремиковци и на горе в балкана но ни хареса многу не съжалявам другя път пак сме на там дори може да се разберем с колеги от форума да си направим една разходка на някъде .

Коментар

А защо се отказахте от Рила

Коментар

Аз не съм се отказал ще го направя тоя преход няма начин обаче единя моторис жена му е бременна и не може да я оставя сама 8 или 9 месец е а ние мислехме като отидеме да спиме там и да си тръгнеме и не стаа са сички сме тръгнали и тои сам да се връща пък и гумите му са за асфлат пистаци и не му се ходеше заради калта.

Коментар

в понеделник бях там, уикенда по Боровец, но имах и доста асфалт, но мойто е с Continental Twinduro и доста сносно се кара на асфалт. Иначе се въртях из горите на Паничище, екопътеката нагоре не е за изпускане, ама аз си обичам естествените павета(камъняка де ), понеделник се качих до новата хижа - рилски езера, и там един пич с G-klasse любезно ми каза да го скрия по храстите че пишели актове, иначе долу на бариерата на лифта ми казаха - карай , няма проблем . та ги обходих езерата с Т8 -те да ги размачкам че са ми нови

Коментар

Нема на мене така тея езера са ми цел от много време поне от 2-год ми се ходи на там с мотор а и до сега не съм ходил там единствено до Рилски манастир преди сигурно 10-11 години съм ходил и нямам вече никъв спомен .Иначе по Боровец редовно си хода и с мотор и с кола .

Коментар

а над Боровец къде караш, че аз смело смело и тъкмо се преборих с едно дърво и едно блато по посока Заврачица и един горски размаха ръце и ми посочи пътя обратно, та оттам към езерата. Иначе много карам в берковския балкан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X