Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой има ли карта за 7-те Рилски езера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой има ли карта за 7-те Рилски езера

Здравейте колеги с едни приятели замисляме преход София 7-те Рилски езера но не знаеме как да стигнеме до там по черен път през гората ако някой може да помогне с карта или каквото и да е .Ако има и желаещи да казват няма ядове колкото сме повече толково по весело

П.П ГПС нямаме за съжаление
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: Някой има ли карта за 7-те Рилски езера

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
    Здравейте колеги с едни приятели замисляме преход София 7-те Рилски езера но не знаеме как да стигнеме до там по черен път през гората ако някой може да помогне с карта или каквото и да е .Ако има и желаещи да казват няма ядове колкото сме повече толково по весело

П.П ГПС нямаме за съжаление
    Тото, седемте рилски езера са в защитена територия и не можеш да отидеш свободно с МПС. Иначе - караш до Сапарева баня, после до х.Пионерска и от там има лифт - седалков, коне (със самари са - не са със удобни седла) или пеш. Преди седмица бяха там и информацията ми е прясна. Засякох една група ендуристи от Сапарева баня, но и те потвърдиха това което ти казвам и тръгнаха в друга посока.
    Пожелавам ти приятно изкарване там - мястото е приказно, но... туристите са повече от пешеходците на Витошка...
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Мхм ем ние да стигнеме до лифта с моторите до там е позволено нали и се качване с лифата на горе .Ама патя е само по черно нали до Сепарева баня и х.Пионерска .

П.П тая хижа я чувам за пръв път Пионерска улицата на която живея така се казва бати якото

Коментар

... Ама патя е само по черно нали до Сепарева баня и х.Пионерска ...
        Асфалт в по-голямата част
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Еееее е няма ли чено до там през гора планина кво ще да е .

Коментар

Най-добре пиши на Чинела.....
            LZ1PER

Коментар

Черно има колкото искаш. Като излезете от София можете да карате през Плана и Верила в посока Клисура - хижа "Вада" - х. "Пионерска".
              GPS не ползвате ли? На картата има един куп черни пътища.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                Черно има колкото искаш. Като излезете от София можете да карате през Плана и Верила в посока Клисура - хижа "Вада" - х. "Пионерска".
                GPS не ползвате ли? На картата има един куп черни пътища.
                И да пише на Чинела пак така ще му каже, както Чавдар.
                Но без GPS или без водач който знае пътя за 1 ден отиване и връщане до хижа Пионерска ме съмнява.
                Ще се загубите още в Плана, после е Верила и чак тогава навлизате в Рила.

П.П. Този маршрут може да се изпълни на 100% по черни пътища само с две пресичания на асфалт.

Коментар

Нямаме за съжаление ГПС с Плана ядове нямаме знаеме я перфекнто с Верила ше ни е тегаво сигурно но стигнеме ли до Рила вече ше е по леко мисля.
                  А нещу като карта няма ли поне някой да я снима и да качи снимка .
                  Аз имам карти такива за черни и горски пътища ама само на Плана и Витоша.

Коментар

Миналата година бяме така при Чинела по тоя маршрут и да ти кажа, ако не ни бяха взели от Плана трудно щяхме да се оправиме.. голямо лутане ще да е по горите, а и си е доста каране... май към 200+ км. дотам и обратно. Има много разклони, по някакви реки се качвахме, сечища... Много яко преживяване. После пък Чинела ни преведе през друг път. Аз дори за втори път да тръгна или с ГПС с трак или с водач иначе не вярвам да е много приятно. В плана и Верила е супер за каране. От Пионерска до езерата е много камъни и не е нищо особено, а горе аз лично не бих влязъл с мотора.. някак си не е редно да оре човек там.

Коментар

Да де то ясно ,че няма да се качваме с моторите до езерата .Интересува ме повече Верила и след нея към х.Пионерска.

Коментар

За кога го планирате? Мога да услужа с ЖПС и офроуд карта.

Коментар

Официална дата и час не сме решили но до Събота най късно трябва да го направим преходчето.Днес трябва да решим окончателно кога ще го правим .Ем окей нямш грижи колкото сме повече толкова по лудница да става. Аз току що ми казава че от Черно Връх има път точно до х.Ловна и пътя бил международен туристически Е4 се водел ,и пеша се взимал за един ден горе долу .Имало някаква баба жижарка на Черни Връх която ходела до някаква нейна приятелка хижарка на х.Ловна през този маршрут.

Коментар

Официална дата и час не сме решили но до Събота най късно трябва да го направим преходчето.Днес трябва да решим окончателно кога ще го правим .Ем окей нямш грижи колкото сме повече толкова по лудница да става. Аз току що ми казава че от Черно Връх има път точно до х.Ловна и пътя бил международен туристически Е4 се водел ,и пеша се взимал за един ден горе долу .Имало някаква баба жижарка на Черни Връх която ходела до някаква нейна приятелка хижарка на х.Ловна през този маршрут.
                            Не си ме разбрал. Сега точно не мога да тръгна, но бих дал ЖПС-то за ползване. Иначе имам туристическите карти (4бр.) на частта от Е4 от Витоша до Рила. Иначе Е4 е от Алпите до Пелопонес.

Коментар

колега питай колегата ivo_KLR той може да ти помогне
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X