Обява

Свий
Няма добавени обяви.

29 юли х.Чучул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 29 юли х.Чучул

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
    Koлеги не го съдете/ за Жоро става реч/, не е лошо момче ами си вади грешно мнение за "балканджиите" от мен. А не е правилно, защото аз съм почти "балканджия" от с.Бели Осъм/ по баща/, което не е гаранция че съм такъв. А все пак съм роден и живея в Плевен.
    P.S. "Балкана ражда хора, а полето тикви"
    Асенчо, дето двама си мерят ония работи, не си излагай на показ задните части. Неможах да го формулирам по културно.
    Та ставаше на въпрос за хора които карат мотори и с които се срещаме по върховете. Доколкото знам ти некараш, а и върховете ги гледаш само отдолу . Та в този ред на мисли изобщо не съм имал в предвид тебе

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Та ставаше на въпрос за хора които карат мотори и с които се срещаме по върховете. Доколкото знам ти некараш, а и върховете ги гледаш само отдолу .
      Геца, Вие там където се срещате с хора по върховете аз ходя пеша или с нещо друго да си наглеждам сливките за есенната реколта/ракийка/.
      [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Разводнихте темата,последно ще има ли сбирка,събор или каквото и да е ? Скоро ходихме и небеше проблем,седнахме си на пейките,но тези отвън на двора

Коментар

Кога да има? На 12 07 беше стария Петров ден. На времето всички в района са го прзнували и са пекли агнета. За мотори не знам - времето беше отвратително-дъжд, мъгла и вятър. На Дерменка ходих с джипката да прибирам едни деца- нищо не видях. Ако ще има нещо на 29 07, както беше казал колегата, има време да се разбере. Но нещо не ми се вярва.....
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Абе събор няма да има извинявам се, ама това е заради хижарите на Чучул. Ние тази събота ще ходим на Чучул,а може и до Дерменка да отскочим, който иска да заповяда.

Коментар

Каква ще е програмата
              0894328706

Коментар

Аз и Джартов тръгваме в събота 8:00 от с. Чифлик посока Амбарица или посока Козя стена ( че Козя стена е по недостъпна ). Карането ще е за време, че на обяд трябва да сме на басеина. Не заради друго, ама да не ни бият жените.

Коментар

Аз и Джартов тръгваме в събота 8:00 от с. Чифлик посока Амбарица или посока Козя стена ( че Козя стена е по недостъпна ). Карането ще е за време, че на обяд трябва да сме на басеина. Не заради друго, ама да не ни бият жените.
                  Дано ме изчакваш, че да не се загубя някъде.
                  Абе за всеки случай ще си взема ГПС-а, че да се оправя ако ми избягаш.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Дано ме изчакваш, че да не се загубя някъде.
                    Абе за всеки случай ще си взема ГПС-а, че да се оправя ако ми избягаш.
                    Ами ще те чакам. Ти как ме чакаше на Габрово. И на Енина ме чакаше. Мине се не мине Джартата спрял в дерето, да ме чака. По късно разбрах, че опуснал завоя

Коментар

Ами ще те чакам. Ти как ме чакаше на Габрово. И на Енина ме чакаше. Мине се не мине Джартата спрял в дерето, да ме чака. По късно разбрах, че опуснал завоя
                      Направете по някоя снимка,че ще е интересно да видим как се справят двама изтъкнати ОФФроудъри
                      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                        Направете по някоя снимка,че ще е интересно да видим как се справят двама изтъкнати ОФФроудъри
                        Я виж да дойдеш и ти, че да станем трима. За събота го дават 42' та незнам какво ще се прави. Джарта приготви се за пионерски лагер. Никакъв алкохол, цигари, игра на карти и слушане на радио след 20 часа. Ще спите с жена ти в две различни стаи, да не мислиш за глупости и да имаш сила да караш в събота.

Коментар

Я виж да дойдеш и ти, че да станем трима. За събота го дават 42' та незнам какво ще се прави. Джарта приготви се за пионерски лагер. Никакъв алкохол, цигари, игра на карти и слушане на радио след 20 часа. Ще спите с жена ти в две различни стаи, да не мислиш за глупости и да имаш сила да караш в събота.
                          Жоре искараите някои друг екстрем и за мен щот скоро аз няма да мога;;;Нащи образи се покриха никви ги няма ни се чуват ни се виждат

Коментар

Вчера, на 5 мин. от тук-

по посока запад-

тъкмо се чудех на колко курса с пикапа мога да прекарам тази суха съчка за зимата/ако не ме хванат горските/-

и дочух звук на приближаващи 4Т ендура. След секунда пред мен "цъфнаха" двама от най-известните офроудъри в този форум
                            -Ж. Витлеемов и П Джартов. Изпушихме по цигара и продължихме. Жоро ни снима с Джартата, но незнам промил ли е вече лентата
                            Адаш, наблизо от мястото където се сращнахме има една пряка пътека до Иганово, която завършва така-

Бобслей ли се казваше този спорт, но е с шейни - а с мотор........
                            0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение

Изпушихме по цигара и продължихме.
                              Защо лъжеш бреаз не пуша,че даже и мразя пушачите!!!

Коментар

Да лъжа, да лъжа - колко да лъжа

ама чак толкова да ни мразиш пушачите, че да не казваш нищо за КТМ'а...............
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X