Обява

Свий
Няма добавени обяви.

29 юли х.Чучул

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 29 юли х.Чучул

На 29юли (Петровден) ще се проведе традиционен мото-събор на х.Чучул в Троянския балкан.Обиконовенно се сабираме много фенове на офроада и става голямо шоу.Който иска да заповяда.

До: 29 юли х.Чучул

Първоначално публикуван от GeToVvV Преглед на мнение
    На 29юли (Петровден) ще се проведе традиционен мото-събор на х.Чучул в Троянския балкан.Обиконовенно се сабираме много фенове на офроада и става голямо шоу.Който иска да заповяда.
    Колега Петровден е на 29 Юни, тоест вчера така, че поканата е постфактум.

Коментар

Вчера ей така минахме покрай там,ходихме до Беклемето за малко снимчици,невероятна кал,нямаш ли гуми е голямо терсене,както и да е,нямаше жив човек,бяхме само ние

Коментар

Извинявам се за грешката, 29-Юни е по новия календар а по стария си е 29-Юли.
        Пак се извинявам за грешката, но на 29-Юни със сигурност ще има събор.
        Последно редактирано от Chinela; 30-06-09, 15:54.

Коментар

Аз пак неразбрах 29 ЮНИ беше вчера,значи другия месец по същото време,но в последния си пост пак си писал вчерашна дата

Коментар

Оф, голяма обърквация извинявам се, 29 Юли е събора.
            Последно редактирано от Chinela; 01-07-09, 12:12.

Коментар

Аз пък препоръчвам на колегите да не ходят. Незнам защо, но троянчани трудно приемат чужди хора в редиците си и почти всички са особняци. Та ако искате да ви гледат на кръв и да се чувствате виновни, че сте отишли, вървете. Отделно местата за каране в раьона са магистрали, да не говорим че е Национален Парк и карането е забранено .

Коментар

Всеки си има мнение за Троянците, не знам на какви хора си попаднал, че така са те гледали "на кръв" че си там, наистина не знам, и друг път се е случвало при нас да има хора от други градове, не мисля че някой е гледал друг по различен начин, дали сме особняци - не знам, не съм аз човека който го преценява
                Не съм сигурен какво значи Магистрални пътища, но платното е само едно и няма грам асфалт, може да настане объркване

Не ходете на събора - гадни хора са, че ви гледат гадно..
                Звучи адски гадно, не мислиш ли ? Не знам по какъв повод е събора, но такива изказвания определено плашат хората, и ги гонят, какъвто и да е повода съм сигурен че е за добро, не ми се връзват като цяло нещата, сами преценете

Без лоши чувства!
                Заповядайте!

Коментар

миналата година спах там,никакви проблеми,купон голям
                  Seat Alhambra TDI
                  Kawasaki KVF650
                  Honda CRF250X
                  Suzuki Vitara

Коментар

Магистрали, магистрали, но и доста екстрийм се намира. Балкана си е Балкан, зависи кой какво търси.А относно домакините тяхното поведение понякога се определя от това на гостите.
                    Ако стане, пък толкова нетърпимо - наблизо са Орлово гнездо и Дерменка. Да видим за сопотненци пък какво ще кажеш
                    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                    0894328706

Коментар

Пътят от с.Орешак към х.Чучул наистина е магистрала ,но тази ма гистрала не я правим ние ендуристите , а тези с камионите и джипките.Тези локви и колковози по метър със сигорност не са от мотори.А пък че караме в национален парк така е ,ама да ни направят писти пък няма да караме там.А пък че троянци са особняци и неприемат други хора в редиците си не съм съгласен,сигорно си попаднал на неподходящи хора.Поздари

Коментар

За пътя от Орешак незнам,но ние от Троян минаваме през Попишка,и пътя си е точно като за ендуро,на повечето места джип неможе да излезе а четириколка - трудно

Коментар

А от Попешка е къде, къде-по лесно отколкото през Орешака
                          Последно редактирано от cveti; 04-07-09, 16:51.

Коментар

Днес попаднах на една група троянчани, които бяха супер пичове. Голяма борба беше на вр. Анбарица. Калта беше невероятна. Та намират се и свестни между оттайките.

Коментар

Жоро, ама да си кажем чесно, и плевенчани не са кой знае какво...
                              Пази душата си, не гумите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X