Обява
Свий
Няма добавени обяви.
29 юли х.Чучул
Свий
X
-
До: 29 юли х.Чучул
Аз също имам познати от Троян и мога да кажа само добри думи за тях. Идвали са ми и на гости групи от по 5-6 човека, ходил съм и аз при тях. Винаги е било перфектно.
И най-важното, всички карат мотори 2000 и....... година и не съм чул никой да се подиграва на тези със "струговете" както се случва тук при нас- в голямото село София /някой да не се обиди/.
Както знаете, всяко стадо си има черни овци.
П.С. поздрав на троянската бригада, ако четат.Последно редактирано от Evgeni Enduro; 05-07-09, 22:46."Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Това е на попа, малко по надоло от кръста. Отпред.Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнениеАз като гледам освен по Черни Осъм може да се мине от Балканец нагоре......никаде на картата не намирам Попишка
Коментар
-
Нали знаеш, че секретните бази не се отбелязват на карта!Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнениеАз като гледам освен по Черни Осъм може да се мине от Балканец нагоре......никаде на картата не намирам Попишка
Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494
Коментар
-
Еми те вече на Чучул не те пускат да влезеш вътре и да седнеш на масите, пък какво остава за сбирки.
Те сега искат да слагат бариера да неможе да се ходи до Чучул, вече са сложили една между Дерменка и Добрила.Последно редактирано от Chinela; 12-07-09, 15:20. Причина: Всички имена се пишат с главни букви.!!!!
Коментар
-
Koлеги не го съдете/ за Жоро става реч/, не е лошо момче ами си вади грешно мнение за "балканджиите" от мен. А не е правилно, защото аз съм почти "балканджия" от с.Бели Осъм/ по баща/, което не е гаранция че съм такъв. А все пак съм роден и живея в Плевен.Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнениеАз пък препоръчвам на колегите да не ходят. Незнам защо, но троянчани трудно приемат чужди хора в редиците си и почти всички са особняци. Та ако искате да ви гледат на кръв и да се чувствате виновни, че сте отишли, вървете.
P.S.
"Балкана ражда хора, а полето тикви"
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар