Здр,
Колеги, мисля да си купя мотор от Дупница, но понеже не им разбирам може ли да ме упътите при някой търговец.Мотор до 2000 лв си търся, ако има някой около дупница да помогне с избирането на мотор, пък ще почерпа разбира се
Благодаря предварително.
Колеги, мисля да си купя мотор от Дупница, но понеже не им разбирам може ли да ме упътите при някой търговец.Мотор до 2000 лв си търся, ако има някой около дупница да помогне с избирането на мотор, пък ще почерпа разбира се
Благодаря предварително.
). Та там имаше две момчета, които в двора си бяха направили импровизирана автокъща и имаше мотори във всякакъв ценови диапазон, като имаше възможност и за покупка на мотор на изплащане. Взех от тях един Доминатор и за сега съм доволен от него (да чукам на дърво). Ако си решил да ходиш натам мога да ти дам телефон за да звъннеш информативно и да ги попиташ с какво разполагат в момента.
рових си из телефона, но не мога да се сетя как се казваше човека и как съм го записал. Утре ще попитам един приятел, който скоро ходи до тях дали случайно не е взел някакви координати.
Коментар