Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотор Дупница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мотор Дупница

Здр,
    Колеги, мисля да си купя мотор от Дупница, но понеже не им разбирам може ли да ме упътите при някой търговец.Мотор до 2000 лв си търся, ако има някой около дупница да помогне с избирането на мотор, пък ще почерпа разбира се

Благодаря предварително.
    Последно редактирано от Krasimir.Kostadinov; 18-05-09, 20:20.

До: Мотор Дупница

Здравей колега,
    Януари месец тази година и аз се отправих с приятели към Дупница за покупка на ендуро. За два дни обиколих всички автокъщи и складове където се продаваха мотори. Имаше много хубави мотори, но и цените им бяха сериозни. Тъй като ми беше първо ендуро и не исках да скачам с големи пари за мотор на който се уча пообиколих още малко. След като посетихме и Яхиново се озовахме в Бистрица (тази до дупница, не софийската). Та там имаше две момчета, които в двора си бяха направили импровизирана автокъща и имаше мотори във всякакъв ценови диапазон, като имаше възможност и за покупка на мотор на изплащане. Взех от тях един Доминатор и за сега съм доволен от него (да чукам на дърво). Ако си решил да ходиш натам мога да ти дам телефон за да звъннеш информативно и да ги попиташ с какво разполагат в момента.
    Защо не прегледаш и офертите тук във форума? За 2000-2500 мисля, че ще успееш да се оборудваш и от тук с някоя моторетка.
    Успех в начинанието и да се похвалиш ако купиш нещо
    The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Колега би ли сподели телефона на тези момчета. Заинтересован съм да чуя с какво разполагат

Коментар

Колега,разходи се и до Кюстендил,там също има не малко места на които се продават мотори.
        Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Внимавай много в Дупница ! Отиди при човек, който ще ти препоръча приятел , че иначе може да ти отрежат главата до петите . Пообиколи малко из България , ще останеш изненадан от разликата и в цените .
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            Внимавай много в Дупница ! Отиди при човек, който ще ти препоръча приятел , че иначе може да ти отрежат главата до петите
            Особенно в Бистрица.
            Последно редактирано от Chinela; 21-05-09, 05:29.

Коментар

Потърси Асен дп.Момчето е сериозно и е от там.Плюс това е от форума.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                Внимавай много в Дупница може да ти отрежат главата до петите
                Какво толкова страшно има в Дупница?Не хващат никого за гушата да си купи мотор.Какво е това внимавайте,внимавайте.Гледаш,пробваш и ако ти хареса плащаш и това е... п.п. Извинявам се за спама...

Коментар

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
                  Колега би ли сподели телефона на тези момчета. Заинтересован съм да чуя с какво разполагат
                  Май съм им затрил номера рових си из телефона, но не мога да се сетя как се казваше човека и как съм го записал. Утре ще попитам един приятел, който скоро ходи до тях дали случайно не е взел някакви координати.
                  The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Първоначално публикуван от X-citer Преглед на мнение
                    Май съм им затрил номера рових си из телефона, но не мога да се сетя как се казваше човека и как съм го записал. Утре ще попитам един приятел, който скоро ходи до тях дали случайно не е взел някакви координати.
                    Добре колега мерси много дано да има резултат . Благодаря отново

Коментар

Има добри оферти и в Клисура ,аз съм доволен .

Коментар

В Клисура ценовия диапазон не се вписва с тези 2000лв и в Дупница и регион никАква няма да я свършиш. Най-добре следи обявите там, ще си намериш твоя мотор
                        Последно редактирано от viki terzieva; 16-12-09, 08:17. Причина: правопис
                        Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

По-добре не бързай, а събери още някой лев,щото иначе ще вземеш нещо, дето трябва да хвърлиш допълнително пари, за да си сигурен, че няма да те остави някъде по пътеките. Успех!
                          Последно редактирано от viki terzieva; 16-12-09, 08:19. Причина: правопис

Коментар

Запитването е от МАЙ месец.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X