Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На какъв мотоциклет сте карали изпита...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На какъв мотоциклет сте карали изпита...?

Аз карах изпита на Восход 175 през 97 година. А на мотор съм от90 година
    Dimitar Dyakov

Коментар

На ИЖ 1988 г. , тогава имах ЧЗ 350 и ETZ150

Коментар

Началото на 2002 година, СБА Горубляне на Возход 175
        The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

при мен 1994 год. беше изпита зда м кат. със симсонка а през 1996 г . се явявах за а кат. с мз-ка 150-ка
          vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
          Suzuki GSR600 98 hp
          Nissan Pathfinder 174 hp
          0878222 три 3 шест

Коментар

ЧЗ 250, имаше и някакъв Возход, годината беше 1986.
            Сигурно съм бил добре, защото инструктура се съгласи да ми продаде собствения си MZ ETZ 150 или 151 с предна дискова. Много добра машина, ако го имах и сега бих го карал с удоволствие.
            Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Aз карах курса 1997 г. на култовия модел MZ TROFI антика отвсякаде.

Коментар

95 г. на ЕТЗ150

Коментар

А категория преди 12г 1997г тъкмо изкарах Б и веднага след нея на А , че ми беше жизнено важна в гаража ми седеше един дзвер юпитер 5 и исках законно да го карам инак дотогава с Балканчето кръстосвах него още си го пазя инак курса беше едноседмичен на Чз 350 една седмица лятото си откарах на мотор щото другите бяха все чичовци и не им беше мерак да карат а аз тоз мотор как ли не го тествах на тогавашния ми акъл и на задна го бях изправил а там си беше много голям полигон над мотостадиона за спидуей в Т-ще ,а няколко месеца след това изкарах и С категория 1год след това бях горд собственик на ЕТЗ 250 хубави времена
                  Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

2001год. ЕТZ-150
                    [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Аз карах на Ковровец, но не се сештам какъв беше май 175
                      само се сештам, че много го изнасилвах и един ден преди испита го счупих и имаше големи разправий на 10.06.2003
                      Последно редактирано от Chinela; 12-03-09, 08:11.

Коментар

1991г. - МЗ 150
                        Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

1986г.-ЧЗ 250.На вече несъществуващия полигон на Хладилника.

Коментар

Вие все на модерни мотори сте карали ...

Беше лятото на 1999 г. Град Пловдив. Аз току що бях навършил 17 години. Събрах парици и отидох при Бай Данчо - на мястото на сегашния магазин Б*аумакс на Асеновградско шосе. Тогава май се водеше Мотоцентъра. Та Бай Данчо беше възрастен човек, цял живот инструктор е бил. Исках да се запиша, а той ми вика - ела като станеш на 18.

А аз отидох и се записах да В категория - тогава можеше да държиш изпита на 17, а книжката ти я дават на 18. Тогава изпита се държеше пред полицай от КАТ

Едвам дочаках да навърша 18 и право при Бай Данчо. Тогава ме записа вече. Имаше два мотора ИЖ Планета (196х година) и ИЖ Юпитер 3. Аз го питам:
                            "Бай Данчо, не са ли тежки тия мотори"
                            А той ми отговаря:
                            "Да не би да ги носиш на гръб! Я се качвай!"

Изкарах аз курса и дойде време за изпита. Да обаче вече бяха сменили изпитващите да са от ДАИ. А те не искаха да ми признават листовките които бях държал за кат В. Защото аз още нямах книжка, а се водих само в протоколите на КАТ. Абе омотана работа. Но не се явих на изпита.

Веднага отидох и се записах за кат. С. Инструктора ми каза, че той ще се разправя с листовките и да не се притеснявам. Та изкарах С-то. Скъсаха ме веднъж на изпита, щото съм минал на червено! Представятели си - на изпита да минеш на червено!

Та от втория път взех кат. С. И пак отидох на изпита за кат. А. Вече всичко беше наред, признаха ми листовките. Изпита го взех без грешка. А след месец бях вече с книжка с кат. А,В,С,Ткт,М. Ученик в 12-ти клас с 5 категории!!!

По стечение на обстоятелствата, след всичките мераци за кат. А., 5 години не се качих на мотор. Чак през 2005 г. си купих МЗ-та.
                            Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

МЗ 150 голям кош.Няма нищо общо с мотор.2006г
                              sigpic

Коментар

Аз карах курсовете на ETZ 251, ноември 2008г. Страшна барака. Краката ми са дълги и на осморката кормилото опираше в коленете, кофти тръпка.
                                Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X