Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли къде в България има Monster Energy

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Някой знае ли къде в България има Monster Energy

Мога да кажа че безалкохолното е супер. На 11 12 2010 в Банско ще го раздават без пари, промотърките им са "страшни".

Коментар

Не знам дали са го направили същото като в Щатите (надявам се да не е, в Щатите дори кока колата има съвсем различен, далеч по-гаден вкус понеже и блъскат още повече захар), но ако е същото - как я пиете тая п'кня не ми е ясно

Както и да е. Честито. Наздраве.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от b00m Преглед на мнение
        Здравейте
        днес си купих от магазина до нас, имаше само тези два вида , според мен са страхотни!!![ATTACH=CONFIG]276765[/ATTACH]
        цената е 2.50 за бр. 0.500 мл.
        3 вида: енерджи, рипер и без въглехидрати. Съответно жълт, зелен и син.

Няма енергийна напитка, която да ми харесва (оня мирис , когато някой говори в лицето ти и е пил такава...сякаш нещо със зъбите...).
        Но как ме кефи Логото на Монстър.
        Превърнало се е в символ на най-екстремното от спорта на 2 и 4 колелета.
        За догодина ще ги викаме за спонсори.
        Само дето са под кока-кола е гадното. Там дори и сервизните продукти се плащат.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Аз пък ви се чудя на акъла който ви кара да ползвате подобни отрови...
          Ама нейсе-всеки може да си сложи край на живота както намери за добре...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Днес и аз си купих от близкия магазин до училището едно кенче.
            Лично на мен много ми хареса - а и цената за половин литър "енергийна напитка" не е като че ли толкова висока
            http://pics.deepseek.net/bitbucket/QKO.gif

Коментар

Явно Монстър добре са си направили сметката щом предлагат 500мл напитка за 2 лв, вместу 330мл на РедБул за 3 лв че и повече. Ако наистина са толкова разумни и занапред гонят популярност и превземане на пазара, не трябва да подминават с лека ръка всички прояви на оффроуд обществото.

Ако маркетинговия им екип работи добре и потърси с Гугъл това, бързо ще разбере какво им мислим и накъде да се ориентират

А да видим
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Монстъра е от серията американски енергийни напитки които идват по-разредени за сметка на по-голямото количество напитка. Просто американецът не е свикнал да пие двеста грама кенче, а ако му натресеш 500 грама ред бул ще се оцъкли.

Същата история като с кафетата им. Половин кило е голямото им кафе в кафенето, вътре имаш едно разредено експресо
                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Абе няма ли за вас пържоли и вино, ами за тези химически помии си мислите?

Коментар

А дали ще го има във веригите като Kaufland, Billa и Lidl
                    [B][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/images/icons/icon1.png[/IMG] [B]Купувам:[/B] [URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=119413"][COLOR=#000066]Купувам фарове за Yamaha Yfz 450[/COLOR][/URL] [/B]

Коментар

Първоначално публикуван от marto989 Преглед на мнение
                      А дали ще го има във веригите като Kaufland, Billa и Lidl
                      Най-вече там трябва да го има. Щом дистрибутори са Кока Кола значи, ще плъзне навсякъде по всички магазини А относно вкуса на мен от тези енергиини напитки най-много ми допада ред була. От монстърите синия ми харесва, жълтия е отвратителен, а зеления нещо много сладникав ми и идва и като изпия един захарта май ми идва в повече от него

Коментар

От: До: Някой знае ли къде в България има Monster Energy

За да работят стимулиращите съставки в напитката трябва захар. Особенно за синтетичния кофеин в ред була. Който си е чист нефтопродукт.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Вчера ми изпадна информация,че сегашната цена от 2.50 за кенче е само като зарибявка и ще е за малко.
                          Купувайте докато ви е по джоба
                          http://pics.deepseek.net/bitbucket/QKO.gif

Коментар

И Rockstar като влезят на пазара ще стане супер. Аз избягвам да пия такива напитки, защото не са хич полезни, но без тяхна помощ и разбира се голямата помощ на Ред Бул и Монстер моторните спортове ще са на доста назад.

Коментар

Първоначално публикуван от bobimx Преглед на мнение
                              И Rockstar като влезят на пазара ще стане супер. Аз избягвам да пия такива напитки, защото не са хич полезни, но без тяхна помощ и разбира се голямата помощ на Ред Бул и Монстер моторните спортове ще са на доста назад.
                              Разбира се, наистина без тях щеше да е далеч по-трудно, може да се оприличат на Богдан Николов, отвратителни но полезни, едно необходимо зло
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                                Разбира се, наистина без тях щеше да е далеч по-трудно, може да се оприличат на Богдан Николов, отвратителни но полезни, едно необходимо зло
                                Много добре казано, а за Rockstar чува ли се дали ще влизат на пазара в нашата страна ?
                                Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X