Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой знае ли къде в България има Monster Energy

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Някой знае ли къде в България има Monster Energy

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
    Не знам, то си е до вкус, просто монстъра няма никакъв ободряващ ефект върху мен, за разлика от ред бул-а. И има най-отвратителния вкус в тази част на галактиката. То нали по едно време беше станал скандал понеже Буба Стюарт упорито отказваше да го пие при награждаванията. Държеше си го и се хилеше. Иначе за реклама и за дизайн са шест, спор няма.
    "Чудовищен вкус"
    [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Що пиете гадости?

Коментар

Ред Бул пия само при дълго шофиране. Дозата ми е един на всеки 300 километра. А Монстъра му дадох шанс веднъж, преди около три години. До там беше.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Прати един насам за коледа Да видим за каква гадост става въпрос.
          Иначе нека се пие тая фирма налива мнооого пари в моторния спорт. Пък и яко изглеждат лепенките върху една специфична марка мотори и те такива чудовищни
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Ето малко снимки на MONSTER ENERGY

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
              М да днес ходих но беше затворено незнам защо утре ще се обадя да ги питам пък ако няма ше пиша.

А освен там другаде къде може да има.

Ей тия Монстер много силна фирма чак и по "Гумите ги има"
              Намерих за сега от къде мога да си взема напитките им 300лв за 20 кутйки някой ако иска да казва.

ЦЦЦ колко съм залухав забраих за снимката
              Хах тоя шушляк струва 100лв кутйка излиза с доставка
              300лв за 20 кутийки????? ти шегуваш ли се?
              тука са по $2 едната, и то големите, и плюс това не го пипвам това вече че веднъж пих, и следтова не заспах чак до 7 сутринта, Ще ти скапе сърцето!!! дръж се надалеко от тези напитки.
              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Имал е предвид с доставка до България от Щатите предполагам.

Коментар

До мойта служба наблизо складираха доскоро бали със софийска смет. Направи ми впечатление , че миризмата е същата като се оригна след кутийка Ред Бул. Това без майтап. А тоз Монстер щом е по гаден /не съм пил/ трябва да е като сметището на Харлем например а?.

Мен ако питате- не ги пийте тия гадости. За ободряване господ е дал спането- сам , по двойки , тройки....
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                    До мойта служба наблизо складираха доскоро бали със софийска смет. Направи ми впечатление , че миризмата е същата като се оригна след кутийка Ред Бул. Това без майтап. А тоз Монстер щом е по гаден /не съм пил/ трябва да е като сметището на Харлем например а?.

Мен ако питате- не ги пийте тия гадости. За ободряване господ е дал спането- сам , по двойки , тройки....
                    Всичко е въпвос на реклама.Сигурен съм,че с подходяща реклама и лай*а могат да се ядат.

Коментар

А момчето е съфорумец и иска да даде 300 лв. за тях. Заради това пиша.
                      Убеден съм , че същия ободряващ ефект има блокче качествен шоколад с чаша добре подсладено кафе или чай. В крайна сметка понякога организма иска /boost/ , и ако не си подложен на наистина екстремно натоварване , най добре да вземеш бързо разграждащ се въглехидрат /захар в топла вода/. Не че това е много полезно , но пък тръгнеш ли нататък лесно може да стигнеш до извода , че най доброто е кока.....
                      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

аз пък имам няколко фанелки и суичара и съм много доволен от качеството им но мисля че производителят е ONE INDUSTRY

колкото до ободряващият ефект и вкуса мисля че това е строго индивидуално на мен например такива гадости ми действат като ме невротизират и разтреперват да не говорим че по гаден вкус от този на ред була няма по добре да пия сироп за кашлица аз например се тонизирам от кока кола а ако я комбинирам с едно сладоледче.... става както казва един приятел СУПЕР КРИКЧЕ!
                        Последно редактирано от АНТИМ; 13-12-08, 16:50.
                        Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Monster са напитки, всичките производни продукти са на чужди фирми, по лиценз.

За шоколада - да, дава ти първоначален удар, но след това следва спад, по-лош от колкото ако не го беше взимал.

Не съм тръгнал да хваля ред бул-а, все си мисля че с мярка всичко може. Дори и монстер, колкото и да е гаден на вкус.

А за вкуса на монстъра - просто е горе долу 10 пъти по-сладък от редбула например. Поне аз така го усещам. А и кенчето е половинка. В едно кенче са около 80 грама захар.

Коментар

Тонизирането става и с шкембе чорба с много чесън и бира Загорка,Болярка,Шуменско и пр.

Коментар

В едно интервю Владимир Титов - космонавт и бивш посланик на Русия тук каза така - "Вие имате три страшни тайни оръжия -ракия ,шкембе чорба и люти чушки"
                              0888932647

Коментар

Дам, облепили са най-добрите. Много добри маркетинг и дизайн. На Ред бул рекламите хич не ми харесват, но и те се грижат доста за мотоспорта. Добре е че има кой да спонсорира така масивно. Яко кинти се наливат, но и от тези продукти много се печели. Наложи ли се един път марката, само капсуловаш прахчета и вода и храниш тълпата. Какви цени само за химикали и захар...голяма измама.

Такива неща не пия. Все едно да тъпчеш метанол в двигателя. Яко ръчки, много върви и после буталата на солети. Препочитам да си чувствам на чисто границата на умората и да си следя истинския прогрес, а не измамна издръжливост, която на всичко отгоре трябва и да се поддържа , иначе не издържаш толкова. Направо може и нещо като лека зависимост да се появи.
                                хехе много лоши ги изкарах : ) Така де, ако ще се припомпваме, поне да е по-натурално: кафе, два фреша или пък кола пак по-става, поне е вкусна, иначе евала.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X