Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CZ 350 vs Suzuki Rm 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: CZ 350 vs Suzuki Rm 125

Ктм-125 не съм карал но новичка хусварна да.Вярно слабичка е много лигава в ниските.Колко коня е CZ-то или явата и колко килограма?21-27коня и150 килограма срещу 90-сетте килограма на сузукито и поне 37 конски сили и то на модела 87-88 година.Кажи нещо да поспорим още малко

Коментар

Сузукито на моя приател е 21 коня, то ако беше 30 и няколко нямаше вобще да има смисъл те праат 0-100 за 6 сек сега уйкенда ще проверим стойностите за 300м и ще ги побликувам, надявам се да бия. Даже съм сложил и 16 цолова гума отзад пистова
      Алкохолът и висшето образование не прощават на никого.

Коментар

Според мен Гоблин се изказа най-кратко и точно , но щом толкова държиш сега ще ти кажа , едното е направено за пътнически мотор с който да се возиш що годе комфортно и да си бръмчиш по асфалта , а другото да си парпориш из пътечките родни , кеф ти затворени трасета , кеф ти да се правиш на откривател и да не ти пука за шума и калта в очите и ушите

Коментар

Сега като загледах явата наистина има разлики в двигатела с цз-то най-вече в левия и десния капак, но ми се струват еднакви по размер, а впрочем продава ли се още явата, че един френд си търси и той чз, ама то явата си е горе долу същото. Ето снимки на моя звяр
          Прикачени файлове

Коментар

Важното е купон да става. Дърпайте се пък който бие да бие... После другия ще черпава то е ясно...

Само за едно внимавайте! Къде и как го правите - да няма деца да няма движение, ако е необходимо сложете няколко да пазят от евентуални изненади(не полицай а автомобили)
            И си слагайте каските!

И по принцип внимавайте всички как карате по населените места и уличките! Има деца, майки с бебета, възрастни, по-млади, има други участници в движението! Там на никой нищо неможе да докажете! На улицата газ всеки може да дава. Ако искате да покажете колко сте добри има трасета, има безлюдни госки площи - там се доказвайте!
            Това последното не е адресирано до двамата дето ще се дърпат, това е адресирано до всички дето четем това!
            Последно редактирано от Жоро Донечки; 14-11-08, 09:21.

Коментар

А и цилиндрите са различни на ваншен вид Да още се продава

Коментар

Имал съм и ЧЗ-350 и Suzuki RM 250.
                Не се сещам как точно ЧЗто ще резне РМа.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Мда и на мен не ми се вярва ,но .. рm-ма е ще го драпне 80% сам сиг Все пак в саотношението на конски сили /кг има доста голямо предимство

Коментар

За 125 не знам. Но 250 направо ще си го резне навсякъде.

Коментар

Спора прилкючи с чезака направих 300м за 14.1 сек. и завърших с малко над 130км/ч , а моя авер ми каза че е направил 300-те метра за 15сек, викаше че се движел с над 100, ама не му работел километража. Сега ще има да черпи.

Коментар

Бравос за победата

Коментар

Имайки в предвид,че с чезето имаш 200-250 метра бутане,докато запали,според мен 300 метра си ги взел,за околу 14-15 минути.Обаче понеже сте на доста голямо разстояние,всеки може да ги мине за колкото време сметне за нужно

Коментар

Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнение
                            Имайки в предвид,че с чезето имаш 200-250 метра бутане,докато запали,според мен 300 метра си ги взел,за околу 14-15 минути.Обаче понеже сте на доста голямо разстояние,всеки може да ги мине за колкото време сметне за нужно
                            Що? Нормално Чезукито пали от четвърт?
                            РМите (поне моя) си искат доста ритане, когато са студени

Коментар

Първоначално публикуван от maistora88 Преглед на мнение
                              Вярно е че социалистическите машини не са върха на технологията ,но все пак с игла на карборотора до доло и с добри настройки на отношение бензин въздух cz-то ми достига приличните 7 000 оборота и скорост от 150 км/ч въпреки само четирите си скорости
                              Я обясни какво постигаш с иглата до долу? И как регулираш отношението бензин-въздух?

Коментар

Първоначално публикуван от simeon Преглед на мнение
                                Я обясни какво постигаш с иглата до долу? И как регулираш отношението бензин-въздух?
                                Ами количеството бензин в карборатора се определя от една игла с 5 положения, като я постовиш на последната степен разхода се увеличава , но с това и бързината и то доста усезаемо ,а за отношение бензив въздух пак при карборатора има едни болчета ,които се нагласят. Но трябва да си голям cz спец, за да направиш настроиките на бензив-въздух.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X