До: Нивото на ендурото в България
Иве (или някой модератор), моля те копирай последните два поста в темата за помощ на Пацо.
Много хора (вкл. и аз допреди да прочета това по-горе) не знаят за какъв човек става въпрос и им се струва като поредната благотворителна акция за "кауза пер дута", а като влезнат в другата тема е хубаво да видят за кой помагат все пак
Иве (или някой модератор), моля те копирай последните два поста в темата за помощ на Пацо.
Много хора (вкл. и аз допреди да прочета това по-горе) не знаят за какъв човек става въпрос и им се струва като поредната благотворителна акция за "кауза пер дута", а като влезнат в другата тема е хубаво да видят за кой помагат все пак
Немога да разбера едно, какво дава БФМ за ендурото и обратното
Ето отново става на вьпрос за клуба.Отново ли се майтапиш с Джартата? Не сме докачливи но в този клуб има и хора който допринасят за Ендурото по някакьв начин и без да идват по сьстезания.Ако имате някакви дразги не намесвайте клуб РИСК-Габрово.Относно помоща за Пацо си прав просто след крьгьт вГаброво и отцьствието на доста членове на клуба нямаше редовното за месеца сьбрание.Но лично ще се заема и ще поставя вьпроса мисля че до сега не сме се излагали и този пьт няма да го сторим.
Коя агитка с коя се биела, кой изкъртил повече седалки от националния стадион и такива работи.
Коментар