Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря ви,колеги!Велики сте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Благодаря ви,колеги!Велики сте!

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
    zbytsam, АЗ ли да дойда?!? НИЕ ли да дойдем?!? Няма да дойда! И причината е една: щом вашите приятели и колиги с който си карате, извън София и околието не са отишли, НИЕ ли да дойдем, който живеем на 250км от София, и имаме пари колкото за един мизерен мотор?!? Щом вашите колеги и приятели от градовете не са дошли, значи ми е ясно какви са... Няма какво да говорим. Можеш единствено да обвиняваш твойте колиги и приятели който не са отишли! Ако ми кажеш, че всички твой колеги и приятели който имат мотори са отишли, значи ме лъжеш. Пак казвам ОБВИНЯВАЙ единствено тези който имат пари, и свободно време И ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ! Необвинявай тези от малките градчета и села, който не са могли да дойдат, защото едва свързват двата края!

zbytsam, да БАЛЪК съм! И какво?!? Ела поеми моята работа на село. Аз ще поема твоята, да видим колко време ще издържиш. Значи аз съм на 16г. и нищо не ми дават на готово. Сутрин ставам в 5 и 30 за да ходя за дърва, ако не съм за дърва ще съм за трева, за царевица и т.н. Едва ли си израснал като мен. Лятото работя на 40 градуса за да изкарам 15лв. на ден. АБЕЕ по-добре не ми говори кой е балък и кой не! Нямам като ВАС хиляди левове, да си купувам мотори за по 10 бона, да карам по 2 коли и т.н. Дано НЕ ти се налага да вършиш моята работа. Не го пожелавам на никой! Не ми трябва съжалението на никой, а просто мислете преди да пишете. Не пишете първата простутия която Ви дойде в главата.
    Щели да дойдат 20 000 човека, ама НЕ. Колко човека, редовно следят форума? От тези регистрирани 25 000, съм сигурен, че няма повече от 1000 който всекидневно да следят форума и да пишат!
    ВЪОБЩЕ, ама ВЪОБЩЕ не се гордея, че съм отрасал в БЪЛГАРИЯ!!! Днешно време всичко се свежда до пари! Не ме е срам от това как живея, а от това, че живея в България. И за това всеки ден ставам и си казвам:"Майната му на живота, майната им на всички!". Всички искаме да имаме пари, и да караме мотори за по 10 000лв.. Но това никога няма да стане, защото живеем в България. Когато всчики заживеем така, че да нямаме проблеми с парите, тогава ще дойдем да Ви подкрепим. Благодаря!
    Евала от мен.

Коментар

Така, Дичка, баце прав си, но не визирах точно тебе. В изказването ти ме дразни естествено, че храниш БГ . Но ще си затвора очите. Сега най-лесно ми е да те охрана и аз и да ти затвора устата , но няма да го направя,щото си ми малък във всяко едно отношение.. Казваш труден ти бил живота , моя бил с коли и пари-към днешна дата си по-напред- имаш мотор , аз нямам. Обаче понеже скачаш за висока топка, ок,баце. От днес ставаш представител на мойта автокъща в твоя район. Свързваш се с мен на лични и ще ти предоставя цялата пълна информация за наличностите на автослона ми. Демек ето ще живееш моя живот. Щепродаваш коли и като продадеш някоя - ще ти давам сериозна комисионна. Като намериш клиент - водиш го, обаждаш ми се и в момента и пред клиента , като го доведеш-аз ставам твой работник-ще ти носа ключовете от която кажеш кола и няма да се обадя нито в един момент. Не се ебавам-нали ти харесва моя живот - ето имаш го. Ще ти ходатайствам и пред още един френд- да станеш представител на неговия бизнес с АТВ-та. Ето получаваш два бизнеса,без да си вложил една стотинка. И ВЪЗМОЖНОСТТА ДА РАБОТИШ ХОБИТО СИ.
      Последно редактирано от zbytsam; 11-09-08, 02:08.

Коментар

zbytsam, чакай бе колега. НЕ съм бил прав! Нали се извиних. Ето пак ИЗВИНЯВАЙ. Много се радвам, че имаш автокъщи. Едва ли си ги получил на готово. За сега неискам да работя за теб, но след 2 години, може да се позамисля. Айде изчакай да стана пълнолетен и ще се замисля за работа при теб . И въобще не скачам за по-високи топки. Но както и да е. Няма смисъл да се карам за глупости. Явно не съм бил прав! Благодаря.
        Пази душата си, не гумите!

Коментар

zbytsam, чакай бе колега. НЕ съм бил прав! Нали се извиних. Ето пак ИЗВИНЯВАЙ. Много се радвам, че имаш автокъщи. Едва ли си ги получил на готово. За сега неискам да работя за теб, но след 2 години, може да се позамисля. Айде изчакай да стана пълнолетен и ще се замисля за работа при теб . И въобще не скачам за по-високи топки. Но както и да е. Няма смисъл да се карам за глупости. Явно не съм бил прав! Благодаря.
          Послушай батко ти Збит, това че си на 16, не пречи да превъртиш някоя колица, мотор или АТВ и да изкараш кинти.

той не те кани да му ставаш работник на заплата, че да чакаш 18.... виж какво предлага, разгледай офертите и ги размятай около теб......все познаваш някой който е скътал парици за нова кола една на 2 месеца да развържеш, все е по-добре от хич, нали?

Коментар

Да вярно!Това е много сладка работа.Единственото което се иска от теб е да се ослушваш и когато някой твой приятел или познат си търси кола , да го хванеш за ръчичка и да го заведеш при Сбития.Естествено ако сделката стане получаваш комисионна.Ако не стане-здраве да е,ще има и други.По принцип схемата е малко дървена ако трябва с това да си искарваш парите(не се знае кога ще изпадне клиент и дали изобщо ще изпадне),но за допълнителен доход си е направо екстра!
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Аз ще кажа само едно нещо:
              "Бития - бит, ... " - другото го знаете, но затова сме на това дередже, защото бездушието е завладяло всички. Докато сме такива, все повече ще усещате точките на горната поговорка и не бива да се сърдите на никой друг

Дичка, моето момче, това което си написал звучи миловидно и трогателно, но то няма да се промени съществено, ако така разсъждават всички !

Благодаря на онези 20 човека, които вчера дойдоха да подкрепят протеста ! Друг път ще ги изброя поименно.

Коментар

zbytsam, АЗ ли да дойда?!? НИЕ ли да дойдем?!? Няма да дойда! И причината е една: щом вашите приятели и колиги с който си карате, извън София и околието не са отишли, НИЕ ли да дойдем, който живеем на 250км от София, и имаме пари колкото за един мизерен мотор?!? Щом вашите колеги и приятели от градовете не са дошли, значи ми е ясно какви са... Няма какво да говорим. Можеш единствено да обвиняваш ТВОИТЕ колиги и приятели който не са отишли!
                Случаят е разнищен,но искам да внеса едно уточнение. Предполагам и колегата zbytsam ще е на същото мнение. Няма се впредвид хора,които нямат финансовата възможност да пропътуват пътя до София или със служебни ангажименти или лични дори,ако щете. Тука се визира манталитетът на някои индивиди. Не обвинявам никой!
                Ето ви пример конкретно по случая: Прибирам се след протеста и минавам през едно съседно село, на центъра на което са се събрали мотористи-мои приятели;пият бира. И понеже знаят за случката ми с прецаканите ръце, знаят също и,че не съм карал след инцидента ме питат къде съм бил. отговорът ми беше "е как къде!? Ти не четели? Ограничават ни разходките по горите и ходих на протест." Веднага последва атаката "Абе Евгени ти май се чудиш, къде да ходиш и да се мотаеш,та да не работиш във вас" ??????????
                както и да е................
                Прибирам се в нас и двама други мои познати ме чакат /също с мотори/ пред вратата да им услужа с едни инструменти. Пак им задавам въпросът "защо не бяхте.....там" Отговорът-"Ти луд ли си? Не виждаш ли,че сме с чисто нови таралежки"
                КОлеги,какво повече да говоря!? Значи аз мога със счупена ръка да отида там-при вас,за да подкрепя каузата, Жоро Хаджиев да бие път 250км, Жоро ХР 600 да дойде от Пасарел/а предполагам и други,които не познавам са дошли от далеч/, а други,който си сложили нови гуми или пият бира на сянка и се надлъгват не могат да дойдат,нали?
                нямам коментар по темата..........
                "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
                А+
                LZ1DRZ

Коментар

както и да го гледаме-20 души са си 20 души.

Коментар

Това е абсолютно вярно!Аз имам петима приятели мотористи,от които единия кара ПВС.От петимата само този с пистарката беше готов да дойде с мен въпреки ,че няма нищо общо с тази работа(просто го беше яд на държавата).Момчето не можа да дойде защото в същото време беше в Бяла Слатина по работа(за което не мога да му се сърдя.Все пак не е ендурист и въпроса не го засяга по никакъв начин).Но какво да кажа за ония големите карачи , които даже ми се изсмяха???Точно на такива хора най-ме е яд!И точно заради тях пуснах темата!!!
                    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Значи мога да ви кажа едно. Ако аз съм казал, че ще отида, ако ще баба ми да е в болница(дано не й се случва), ще дойда. Защото съм много точно момче. Няма някой който да ме познава и да не знае, че когато кажа нещо го изпълнявам. И за това, още сега ОБЕЩАВАМ, че на следващият протест (независимо кога е той) ще дойда. Само трябва да ми кажете кога е, защото не съм много много в час. Въпреки, че нямам ендуро, много ще се радвам да ви подкрепя, и да се запозная с всички личности с който съм спорил, който са ми помагали и т.н.. И още нещо, когато ОБЕЩАЯ нещо, винаги, ама винаги го спазвам! Пак го казвам, неискам да се карам с никой. Не съм бил прав. Но ето, Evgeni Enduro сам каза какво е станало с неговите приятели. Мисля, че не е редно така.

П.С.Благодаря, но неискам да ставам враг номер едно в форума. Неискам да се карам с хора който са много по-интелигентни от мен и по-възрастни(дано някой не се почуства стар от това ). Целта ми в никакъв случай не е такава!

Коментар

Спрете да ядете момчето , че май се връзва повече от колкото трябва!

Джон Кенеди

Коментар

Значи мога да ви кажа едно. Ако аз съм казал, че ще отида, ако ще баба ми да е в болница(дано не й се случва), ще дойда. Защото съм много точно момче. Няма някой който да ме познава и да не знае, че когато кажа нещо го изпълнявам. И за това, още сега ОБЕЩАВАМ, че на следващият протест (независимо кога е той) ще дойда. Само трябва да ми кажете кога е, защото не съм много много в час. Въпреки, че нямам ендуро, много ще се радвам да ви подкрепя, и да се запозная с всички личности с който съм спорил, който са ми помагали и т.н.. И още нещо, когато ОБЕЩАЯ нещо, винаги, ама винаги го спазвам! Пак го казвам, неискам да се карам с никой. Не съм бил прав. Но ето, Evgeni Enduro сам каза какво е станало с неговите приятели. Мисля, че не е редно така.

П.С.Благодаря, но неискам да ставам враг номер едно в форума. Неискам да се карам с хора който са много по-интелигентни от мен и по-възрастни(дано някой не се почуства стар от това ). Целта ми в никакъв случай не е такава!
                          Казваш с кой автобус пристигаш, казваш кога и те чакам с парите за билета (отиване/върщане) - просто ми харесва хъса ти.

Поздрави.

Коментар

Мога ли да пристигна с влак? Баща ми работи в БДЖ и имам безплатни билети . Но не пречи да дойда и с автобус . Само ми кажете кога е следващият протест.

Коментар

За съжаление май следващ протест изобщо няма да има!

Джон Кенеди

Коментар

Значи аз съм на 16г. и нищо не ми дават на готово. Сутрин ставам в 5 и 30 за да ходя за дърва, ако не съм за дърва ще съм за трева, за царевица и т.н. Едва ли си израснал като мен. Лятото работя на 40 градуса за да изкарам 15лв. на ден. АБЕЕ по-добре не ми говори кой е балък и кой не!
                                Разбирам те напълно !
                                Онази вечер и мен така ме преебаха. Пратиха ме, като най-голям балък да купя две бутилки (също от по 40 градуса) и аз взех Джак и Чивас Регал. Оказа се, че само аз пия Джак ...
                                На сутринта питаш ли ме ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X