Винаги съм си мислел ,че хората на оффроуда са мъжкари ,но явно съм се заблуждавал!От 25 000 регистрирани във форума (и поне още толкова нерегистрирани) на протеста дойдоха толкова ,че да напълнят една снимка!Иначе приказките бяха големи-АЗ... , НИЕ... , КАК? ТАМ СМЕ... -дрън-дрън. И накрая няма и двадесет човека.Когато трябва да се говори и да се мрънка сте много добри , но когато трябва да се действа всички се свивате като мишки.Не мога да разбера безхаберие ли е това или страх да отстояваш собственото си мнение и интереси.Или може би "Защо да се занимавам аз-те другите ще свършат работа".Ще свършат , ама няма!!!Дори не са приели делегацията в парламента! И как да я приемат като навън стояха 500 човека(дали имаше и толкова) ,а трябваше да са 20 000-да видим дали тогава щяха да върнат делегатите!!!Да видим дали тогава ще върнат закона! Яд ме е за Жоро Хаджиев-човека направи цялата организация(срещи , пресконференции,интервюта,тичане и т.н.) , от вас се искаше само да напълните бройката , но и това не можахте да направите!Оправдания от типа не разбрах ,не можах да дойда ,бях зает и всякакви други изобщо не ми ги пробутвайте-когато някой иска да направи нещо намира начин,когато не иска си намира оправдание!Всичко това в особена сила важи за хората от София и региона!
Искате да карате мотори ли?Ще карате ама друг път!Продавайте ендурата и купувайте кросаци!Да ви е честит новия закон!
Мислех да напиша доста повече,но все пак форума е медия и трябва да се спазва приличие.
ПП.До модераторите
Моля, не премествайте темата!Нека я прочетат колкото се може повече хора.Дано поне ги хване срам.Благодаря.
Искате да карате мотори ли?Ще карате ама друг път!Продавайте ендурата и купувайте кросаци!Да ви е честит новия закон!
Мислех да напиша доста повече,но все пак форума е медия и трябва да се спазва приличие.
ПП.До модераторите
Моля, не премествайте темата!Нека я прочетат колкото се може повече хора.Дано поне ги хване срам.Благодаря.
Коментар