Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря ви,колеги!Велики сте!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Благодаря ви,колеги!Велики сте!

Винаги съм си мислел ,че хората на оффроуда са мъжкари ,но явно съм се заблуждавал!От 25 000 регистрирани във форума (и поне още толкова нерегистрирани) на протеста дойдоха толкова ,че да напълнят една снимка!Иначе приказките бяха големи-АЗ... , НИЕ... , КАК? ТАМ СМЕ... -дрън-дрън. И накрая няма и двадесет човека.Когато трябва да се говори и да се мрънка сте много добри , но когато трябва да се действа всички се свивате като мишки.Не мога да разбера безхаберие ли е това или страх да отстояваш собственото си мнение и интереси.Или може би "Защо да се занимавам аз-те другите ще свършат работа".Ще свършат , ама няма!!!Дори не са приели делегацията в парламента! И как да я приемат като навън стояха 500 човека(дали имаше и толкова) ,а трябваше да са 20 000-да видим дали тогава щяха да върнат делегатите!!!Да видим дали тогава ще върнат закона! Яд ме е за Жоро Хаджиев-човека направи цялата организация(срещи , пресконференции,интервюта,тичане и т.н.) , от вас се искаше само да напълните бройката , но и това не можахте да направите!Оправдания от типа не разбрах ,не можах да дойда ,бях зает и всякакви други изобщо не ми ги пробутвайте-когато някой иска да направи нещо намира начин,когато не иска си намира оправдание!Всичко това в особена сила важи за хората от София и региона!
    Искате да карате мотори ли?Ще карате ама друг път!Продавайте ендурата и купувайте кросаци!Да ви е честит новия закон!
    Мислех да напиша доста повече,но все пак форума е медия и трябва да се спазва приличие.

ПП.До модераторите
    Моля, не премествайте темата!Нека я прочетат колкото се може повече хора.Дано поне ги хване срам.Благодаря.
    Последно редактирано от ЕМО; 10-09-08, 19:25.
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

До: Благодаря ви,колеги!Велики сте!

Наистина имаше много малко хора. Когато отидох едва ли прехвърляха 30-40 човека...каквото си надробим,такова ще сърбаме.Наистина жалко за онези,които се бяха вдигнали от ХАСКОВО,и хората,които си изгубиха време,нерви и пари.

Коментар

...
      Последно редактирано от господин никой; 10-09-08, 18:19.

Коментар

Лично аз не отидох ЗАЩОТО:

1.Държавата е менте също като чалгата.

2.Тези пред които сте отишли да свиркате и да викате и те са менте.

3.Аз съм менте(Нищо,че не слушам чалга)

4.Поне засега изобщо не съм решил да живея в тази държава по неините правила.(Те просто липсват)

5.И 100000 да идем и да свиркаме пак тая преди нас бяха учители,таксиджии,живитновъди.

6.И в заключение докато не се смени сегашното менте ръководство с друго менте ръководство,което да покаже на мен,теб и комшията че е по малко менте хич няма да ида да си изкарвам въздуха пред парламента във свирни.

П.п Не сме обезверени бе брато живеем както знаем като в джунгла.Лично на мен пак и на стотици хиляди като мен никои поне засега не е показал,че може да се живее по различен начин.

П.п.п Брато аз съм менте щото ми е на .... за държавата бе поне засега.

П.П.п.п Нека не се заключва аз не казвам,че съм прав.Пък и за какво да се караме.За държавата ли.
        Последно редактирано от Chinela; 10-09-08, 19:22.

Коментар

...
          Забрави...
          Последно редактирано от господин никой; 10-09-08, 18:16.

Коментар

Браво Емо -каза го някой. А бе верно не ви ли е срам? Не се ебавам , ама се имам за повече в случая. И мене ми беше терсене от Жоро Хаджиев и от Гълъбин - ебахти ножа им забихте. Хората се раздават да съществува тоя спорт- а от най заклетите фенове ,тия дет им бяха партия кво получиха ?? Еми ..... Венци Петров кво получи , за дето се трепа човеко да ви прави густото -353 лева.

Еми като не можете да правите нещата като отбор, призовавам Венци и Жоро- открива се една смс линия и ще се плаща-искате състезаие-ще се плаща искате да има купони-ще си плащате.Няма пари-няма мероприятия. Как може да дойде един депутат и в лицата да ни каже човека-еми малко сте, аз ви мислех за сериозни хора...Ние по балъци от вас ли сме , че да се червиме??? То добре, че бяха ловците , та хепен не умряхме от срам.

Господин никой ме призова на лични да не храна-но това е истината , баце.

Спл77 - искрено вярвам доколкото те познавам , че това не го мислиш.

Коментар

Аз закаснях и се върнах Грешката си е напълно и единствено само моя , за което хич не се гордея . Трябваше да стана по-рано
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

До СЛП77
                много добре си го написал,но знаеш ли какво?
                Според мен всички точки се дължат на т.3.
                Докато не го проумеете това , всички останали точки ще са актуални.
                ПП.Аз също не искам да се заяждам , нито пък да те обиждам.Просто т.3 е проблем на всички нас!
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                  ----
                  zbytsam, АЗ ли да дойда?!? НИЕ ли да дойдем?!? Няма да дойда! И причината е една: щом вашите приятели и колиги с който си карате, извън София и околието не са отишли, НИЕ ли да дойдем, който живеем на 250км от София, и имаме пари колкото за един мизерен мотор?!? Щом вашите колеги и приятели от градовете не са дошли, значи ми е ясно какви са... Няма какво да говорим. Можеш единствено да обвиняваш твойте колиги и приятели който не са отишли! Ако ми кажеш, че всички твой колеги и приятели който имат мотори са отишли, значи ме лъжеш. Пак казвам ОБВИНЯВАЙ единствено тези който имат пари, и свободно време И ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ! Необвинявай тези от малките градчета и села, който не са могли да дойдат, защото едва свързват двата края!

zbytsam, да БАЛЪК съм! И какво?!? Ела поеми моята работа на село. Аз ще поема твоята, да видим колко време ще издържиш. Значи аз съм на 16г. и нищо не ми дават на готово. Сутрин ставам в 5 и 30 за да ходя за дърва, ако не съм за дърва ще съм за трева, за царевица и т.н. Едва ли си израснал като мен. Лятото работя на 40 градуса за да изкарам 15лв. на ден. АБЕЕ по-добре не ми говори кой е балък и кой не! Нямам като ВАС хиляди левове, да си купувам мотори за по 10 бона, да карам по 2 коли и т.н. Дано НЕ ти се налага да вършиш моята работа. Не го пожелавам на никой! Не ми трябва съжалението на никой, а просто мислете преди да пишете. Не пишете първата простутия която Ви дойде в главата.
                  Щели да дойдат 20 000 човека, ама НЕ. Колко човека, редовно следят форума? От тези регистрирани 25 000, съм сигурен, че няма повече от 1000 който всекидневно да следят форума и да пишат!
                  ВЪОБЩЕ, ама ВЪОБЩЕ не се гордея, че съм отрасал в БЪЛГАРИЯ!!! Днешно време всичко се свежда до пари! Не ме е срам от това как живея, а от това, че живея в България. И за това всеки ден ставам и си казвам:"Майната му на живота, майната им на всички!". Всички искаме да имаме пари, и да караме мотори за по 10 000лв.. Но това никога няма да стане, защото живеем в България. Когато всчики заживеем така, че да нямаме проблеми с парите, тогава ще дойдем да Ви подкрепим. Благодаря!
                  Пази душата си, не гумите!

Коментар

...
                    Последно редактирано от господин никой; 10-09-08, 21:22.

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                      До СЛП77
                      много добре си го написал,но знаеш ли какво?
                      Според мен всички точки се дължат на т.3.
                      Докато не го проумеете това , всички останали точки ще са актуални.
                      ПП.Аз също не искам да се заяждам , нито пък да те обиждам.Просто т.3 е проблем на всички нас!

Не го приемам нито като обида нито като заяждане.Това си е просто Т.3 едва ли само 500-600 човека са стоиностни в тази държава.Аз познавам хора,на които неможем да им се намажем и на малкия пръст.И те знаеш ли кои са.............. никои.............. те са си просто хорица.

Збитсам..............знаеш за какво говоря приятелю.Просто си трябваше формолировка по въпроса.

Коментар

До Дичката
                        колега тука не си прав.Те и ловците са на твоето дередже ама бяха десет пъти повече от нас.Освен това недей да си мислиш , че в София живеят само милионери.Ако ти работиш за 15 лв. на ден , аз работя за 25лв.(ама всичко си го купувам нямам кокошки и прасенце на балкона) и мотора ми струва 2000лв.На един мотор за 10 000 се падат поне 50 за по 2000.Да не говорим , че аз изрично съм подчертал , че упрека ми е най-вече за хората от София и региона.А пък най-лошото е да се делим на софиянци и други.Така де всички сме ендуристи и защитаваме една кауза-нали така?
                        Пак дебело подчертавам-не искам да се заяждам с никой, но страшно много ме е яд на малодушието и безхаберието на хора които иначе уж са страшни моторджии!!!
                        Последно редактирано от ЕМО; 10-09-08, 20:00.

Джон Кенеди

Коментар

Дичка, никой не е имал предвид теб, и никой не те обвинява. Мисля че Збития имаше предвид именно хората които можеха да дойдат а не дойдоха, а не хората като теб които нямаха възможност да го направят.
                          На твое място не бих се срамувал че живея в България, и като цяло - не бих се срамувал от нищо - от теб България получава повече отколкото от някои от хората с по много коли и пари.
                          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Емо, ПРАВ си. Извинявам се на тези който съм обидил! Извинявайте! Аз не съм моторждия. Наскоро си взех една Ява 175, от която съм много доволен, въпреки че всеки ден я правя. Трепал съм се 1 месец, за да я взема, защото винаги съм мечтал за мотор. Абе, да сме живи и здрави, пък другото в последствие
                            Пази душата си, не гумите!

Коментар

Не се шашкай!

Джон Кенеди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X