Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замислям едно приключение и ме интересува вашето мнение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Замислям едно приключение и ме интересува вашето мнение.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Е това е мерак. Всички ако имаха такъв мерак, в болниците нямаше да има никой.
    Е толкова ли не стана ясно, че съм безсмъртен?

При травми, заболявания и подобни мог да ви дам телефона на Митко Лудия-народен лечител.Х1 ще издаде тайната му,предполагам.

Коментар

Не в педалския смисъл на думата.Имах предвид че винаги даваш гениални идей.
      [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
        Е толкова ли не стана ясно, че съм безсмъртен?
        Не забравяй,че гробището е пълно с "безсмъртни"!

По-готино е да си полу-бог,защото те вършат геройските подвизи,за разлика от онези впиянчени(например оня, дето му поискали огънче и зарад това му добро дело го оковали на една скала и един орел му папкал черният дроб.Обаче,щото бил яко пиянде дроба му растял всяка нощ.)и ояли се богове
        П.П.
        Идеята е супер!
        Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Еми избираме си подходяща местност около Витоша и всеки с по 1 запалка, канче, 1 резервоар гориво и някакви еднакви дрехи за всички. Назначаваме си 1 оператор за сеира и готово! И който не изкара ше понесе бати ебавките в форума.
          [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
            Еми избираме си подходяща местност около Витоша и всеки с по 1 запалка, канче, 1 резервоар гориво и някакви еднакви дрехи за всички. Назначаваме си 1 оператор за сеира и готово! И който не изкара ше понесе бати ебавките в форума.
            даже съм замислил къде ще се излежават наказания. Предполагам се сещаш.

Коментар

Малиии тоа си чупи главата и тоа пат исперка на 1000% но пак ас съм за ако мога да взема доминатора преди да започне сарваивър-презареждането ше участван .Пък и ше взема да сваля някое килце през това време нема яадове вътре сам само да го взема тоа нх.

П.П На тея с кросовите мотори не им завиждам колко ще им искара горивото.Особено ако има 2тактови ше е смех голямм.
              LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Цитат-

Оказах се със счупен черепспукана капачка на крака, спукан таз,и спукани 2 лакътя.Смножество отоци и кръвонасядания и с множество ужулвания и охлузвание.Направиха ми 5 пункции,операция на главата и ковнаха един пирон в лакъта ми.

Много бързо ти минават травмите. Кажи чалъма и ние да знаем
                Да бе вярно!
                Аз вчера бях шашнат!Като го видях не можах да повярвам , че преди няма месец, косата му е минала над главата , а не под нея!
                А между впрочем идеята не е лоша.Аз също съм обмислял подобна дивотия , но в индивидуално изпълнение.
                Последно редактирано от ЕМО; 21-07-08, 16:07.
                Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                Джон Кенеди

Коментар

Брат, адмирирам !!! обаче:
                  аз сам правил два пъти такова нещо но пеша : от точка да точка по карта, без храна, през урви и баири , без пътища ... Имай в предвид , че ентусиазма умира пръв , после багажа дотежава , а и тази урва не свършва и не свършва , а и трябва да я катеря нагоре... и къде по дяволите отлетяха всички гадини дето щях да ги ям , ей сега бяха тука ! много е трудно . С мотор не знам - все пак пеша можеш да минеш и през по гадни места. Мисля ,че ако маршрута е по човешки и имаш мерак може и да стане. Бях се запалил от филма Острието с Хопкинс

Marinur варна

Коментар

Я се ожени и вечно ще си в такъв съвайвър .

Коментар

...Та идеята ми е с мойте приятели(или поне тези дето ги пускат с мене вече) да направим един сървайвър. Само , че верно да е сървайвър-пускат те с един мотор или едно атв, с едно сечиво,един GPS и воаля.6-7 дена никакво напускане на шопландия, пък се оправяй както можеш.Е ти езеро, е ти охльови, е ти диви ягоди,гъби,коприва и т.н. Гладен не може да се остане , жаден да не говорим. бензина ти свършва-еми оправяш се, пък ако някой реши да изтъргува малко бензин за две риби примерно....няма лошо. Да се получи един сблъсък с природата , един вид...

Ако правилно съм те разбрал, търсиш начин да създадеш емоции и работа на МСС. Хубаво е да предупредиш колегите, защото те може да разглеждат приклйчението от друг ъгъл.

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

даже съм замислил къде ще се излежават наказания. Предполагам се сещаш.
                        Ивето ли ще палачът?
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Zbytsam, идеята не е лоша, ама трябва да е на самотен остров. Така с мотор и ATV в гората всеки ще се оправи някакси и няма да са поставени всички при еднакви условия !
                          На изолиран остров е истинския сървайвър или някъде далеч в тундрата. Дават ти нож и вода за три дни и ... оправяй се. Прави си лък, въдица, харпун, копие и оцелявай.
                          Ако се организира такъв сървайвър, ще се включа и аз, че имам доста опит в оцеляване сред природата и искам да го изпробвам при по-тежки условия.

Другото е само приказки и веселби !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                            Zbytsam, идеята не е лоша, ама трябва да е на самотен остров. Така с мотор и ATV в гората всеки ще се оправи някакси и няма да са поставени всички при еднакви условия !
                            На изолиран остров е истинския сървайвър или някъде далеч в тундрата. Дават ти нож и вода за три дни и ... оправяй се. Прави си лък, въдица, харпун, копие и оцелявай.
                            Ако се организира такъв сървайвър, ще се включа и аз, че имам доста опит в оцеляване сред природата и искам да го изпробвам при по-тежки условия.

Другото е само приказки и веселби !
                            Значи идеята да се включат и превозните средства е да се компенсират някои умения на човека които са закърнели през вековете еволюция,с други такива , които са придобити.Отделно Шопландските земи са значително голям участък и за да се използва целият им ресурс за посоченото време , ще трябва и превозно средство.
                            Колкото до телевизионния формат - лично на мен с тия тропици ми е малко анти. Далеч по - яко ще е да се тестват подобни състезатели в Сибирската тундра, аз лично мечтая да отида там.

Офф: От няколко дена си навигирам с джи пи ес-намирам го за идеално помощно средство и не знам кое му е толкова трудното. В мойто каране даже си ме облекчава-вместо да си напрягам ума да помна отличителни белези и посоки,просто си следвам пунктирчето.
                            Последно редактирано от zbytsam; 23-07-08, 13:34.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                              Аааало Жоро не се брои!!!
                              Манекенките дето носят Джак с кашу ги пипнахме вече ....
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X