Днес обикалях цялата шопландска общност и докато карах ми дойде една идейка. Проблема е , че всички знаете какво се случва като ме хванат братята и с цел да не стане някоя беля , реших да ви споделя.
Та разхождам си се аз и какво установявам. Има си всичко-езера-Искъро и други,минерални води,изобилие от хранителни ресурси,изобилие от риба и какво ли още не.Също така има и какво да се прави-е Урвич си имаме с всичките му потайности,гори, пещера, абе каквото се сетиш. Та идеята ми е с мойте приятели(или поне тези дето ги пускат с мене вече
) да направим един сървайвър. Само , че верно да е сървайвър-пускат те с един мотор или едно атв, с едно сечиво,един GPS и воаля.6-7 дена никакво напускане на шопландия, пък се оправяй както можеш.Е ти езеро, е ти охльови, е ти диви ягоди,гъби,коприва и т.н. Гладен не може да се остане , жаден да не говорим. бензина ти свършва-еми оправяш се, пък ако някой реши да изтъргува малко бензин за две риби примерно....няма лошо. Да се получи един сблъсък с природата , един вид.Да се върнем назад и да видим как са живели и поччивали нашите прадеди. Според мен идеята си я бива , защото няма по-голямо доказване от това да драпаш за живота си, а и няма по-голяма наслада, след като издрапаш.Интересува ме вашето мнение.
Та разхождам си се аз и какво установявам. Има си всичко-езера-Искъро и други,минерални води,изобилие от хранителни ресурси,изобилие от риба и какво ли още не.Също така има и какво да се прави-е Урвич си имаме с всичките му потайности,гори, пещера, абе каквото се сетиш. Та идеята ми е с мойте приятели(или поне тези дето ги пускат с мене вече

Коментар