Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замислям едно приключение и ме интересува вашето мнение.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замислям едно приключение и ме интересува вашето мнение.

Днес обикалях цялата шопландска общност и докато карах ми дойде една идейка. Проблема е , че всички знаете какво се случва като ме хванат братята и с цел да не стане някоя беля , реших да ви споделя.
    Та разхождам си се аз и какво установявам. Има си всичко-езера-Искъро и други,минерални води,изобилие от хранителни ресурси,изобилие от риба и какво ли още не.Също така има и какво да се прави-е Урвич си имаме с всичките му потайности,гори, пещера, абе каквото се сетиш. Та идеята ми е с мойте приятели(или поне тези дето ги пускат с мене вече) да направим един сървайвър. Само , че верно да е сървайвър-пускат те с един мотор или едно атв, с едно сечиво,един GPS и воаля.6-7 дена никакво напускане на шопландия, пък се оправяй както можеш.Е ти езеро, е ти охльови, е ти диви ягоди,гъби,коприва и т.н. Гладен не може да се остане , жаден да не говорим. бензина ти свършва-еми оправяш се, пък ако някой реши да изтъргува малко бензин за две риби примерно....няма лошо. Да се получи един сблъсък с природата , един вид.Да се върнем назад и да видим как са живели и поччивали нашите прадеди. Според мен идеята си я бива , защото няма по-голямо доказване от това да драпаш за живота си, а и няма по-голяма наслада, след като издрапаш.Интересува ме вашето мнение.

До: Замислям едно приключение и ме интересува вашето мнение.

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
    Да се върнем назад и да видим как са живели и поччивали нашите прадеди.
    С АТВ-тата и моторетките ли бе брато.Е ти ме уби направо много си ценен.

Коментар

Ако искаш да спечелиш, махни ГПСа и вземи карта. Веднага ще имаш куп точки пред другите.
      Не знам какво друго нямаш, ако може да го имам се обади да ти го дам.
      Това е мойто мнение за идеята ти По-положително не мога да се изкажа.

Коментар

На мен ми звучи някак несвързано и не добре обмислено. Като цяло идеята е готина, но каква е целта, какви са подробностите ?
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Прадедите едва ли са почивали с мотори и атв-та...ама виж ако се оборудвате с магарета и коне на третия ден ще сте живи хайдути - мръсни , гладни и озверели...на петия конете и магаретата ще са изядени...на седмия ще се предадете сами...а, да не забравя - вземете и го филмирайте ще е изключително интересно да се види....

Коментар

Идеята на атв -тата и моторите ще бъде средство за придвижване с ограничен ресурс-както някога коне , магарета и подобни.

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
              На мен ми звучи някак несвързано и не добре обмислено. Като цяло идеята е готина, но каква е целта, какви са подробностите ?
              Ама що трябва да имаш цел? по-скоро мотив е точната дума-мотива е да се отцелее , да докажеш че можеш с две, можеш и с 200, да докажеш че си куче, поне пред себе си...

пПодробности-няма и неможе да има-само проект е.

Коментар

Идеята е готина, но наистина иска да се изпипа !
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Идеята е готина, но наистина иска да се изпипа !
                  На теб съм сигурен, че ще хареса и съм сигурен, че ти знаеш за какво говора-обичаш предизвикателствата и то рисковите.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                    Днес обикалях цялата шопландска общност и докато карах ми дойде една идейка. Проблема е , че всички знаете какво се случва като ме хванат братята и с цел да не стане някоя беля , реших да ви споделя.
                    Та разхождам си се аз и какво установявам. Има си всичко-езера-Искъро и други,минерални води,изобилие от хранителни ресурси,изобилие от риба и какво ли още не.Също така има и какво да се прави-е Урвич си имаме с всичките му потайности,гори, пещера, абе каквото се сетиш. Та идеята ми е с мойте приятели(или поне тези дето ги пускат с мене вече) да направим един сървайвър. Само , че верно да е сървайвър-пускат те с един мотор или едно атв, с едно сечиво,един GPS и воаля.6-7 дена никакво напускане на шопландия, пък се оправяй както можеш.Е ти езеро, е ти охльови, е ти диви ягоди,гъби,коприва и т.н. Гладен не може да се остане , жаден да не говорим. бензина ти свършва-еми оправяш се, пък ако някой реши да изтъргува малко бензин за две риби примерно....няма лошо. Да се получи един сблъсък с природата , един вид.Да се върнем назад и да видим как са живели и поччивали нашите прадеди. Според мен идеята си я бива , защото няма по-голямо доказване от това да драпаш за живота си, а и няма по-голяма наслада, след като издрапаш.Интересува ме вашето мнение.
                    Цитат-

Оказах се със счупен черепспукана капачка на крака, спукан таз,и спукани 2 лакътя.Смножество отоци и кръвонасядания и с множество ужулвания и охлузвание.Направиха ми 5 пункции,операция на главата и ковнаха един пирон в лакъта ми.

Много бързо ти минават травмите. Кажи чалъма и ние да знаем
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Мерак...
                      С мерак всичко става
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

Мерак...
                        С мерак всичко става

Е това е мерак. Всички ако имаха такъв мерак, в болниците нямаше да има никой.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                          Е това е мерак. Всички ако имаха такъв мерак, в болниците нямаше да има никой.
                          +1

Коментар

zbytsum е моят ЛЪВ !
                            [I] Дялкам бяло за щяло и нещяло ![/I]

Коментар

Първоначално публикуван от h1* Преглед на мнение
                              zbytsum е моят ЛЪВ !
                              тва ми прозвуча малко педалски,марок.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X