Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Охх кои прав кои крив (nx650)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Охх кои прав кои крив (nx650)

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
    Ако е в добро състояние го взимай.С Малко тунинг и опит става.
    Станиславе, не подлъгвай хоратаОсвен тебе, не познавам друг, дето може да се пребори с това тежко прасеНе че не ги карат, ама......
    0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
    Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
    Суперскан България www.decbg.com
    Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Да де тт-то е многу хубав но няма не се срещат хич имаше едно но го испуснах и още ме е яд хр имал сам не го щем вече а и в момента парите са ми 2500маааакс и в този случаи Доминатора мисля че е подходящ най многу стартер екстра няма си троша краката с малко тунинг както казва Станислав и мотора е екстра но нз и ас още има един хл350 какво бихте казали за него мисля че е доста по лек и одобен за гора но 350 незнам дали ще ми сварши работа се пак не сам от лекичките хорица и мисля че в по голям байр няма да деани. 2тактови мотори повече никога няма да взимам .

П.П Статията какво ендуро да избера я знам вече на изуст.
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

А и бихте ли ми казали как да разпозная Доминатора читав ли му е двигателя дали гори масло дали клапани и агр.верига тракат трябва да загрее добре първо нали и ако има тънко цъкане са клапани ако е по шумно верига май нещо такова беше а за маслото като го исфорсираш или запалиш излиза син дим от аспуците .

Коментар

Колега няма да е лошо да кажеш колко тежиш и колко си висок. Ще помогне, ако добавиш и какво си карал, а също и къде смяташ да го караш този "Dominator"... До тук само двама карачи на такива стругове съм видял - Станислав_ и sl.daskalov... Само да не го купиш и да го запродаваш след една седмица! Аз съм 80-85 кила и съм 189 см и си карам 125цата без ядове - само единствения и кусур е че ми идва по ниска... дори и вдигната до край.

Коментар

Еми висок сам 183 и тежа 100килограма карал сам парво дт125 каджива т4 350 хр600 смятам да го карам по лек черен терен поляни черни патища тук там коловози ис байри по витоша по лек оф-роад .

П.П Колеги помагайте че нямам многу време в сряда ще ходя да го гледам.

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
              Еми висок сам 183 и тежа 100килограма карал сам парво дт125 каджива т4 350 хр600 смятам да го карам по лек черен терен поляни черни патища тук там коловози ис байри по витоша по лек оф-роад .

П.П Колеги помагайте че нямам многу време в сряда ще ходя да го гледам.
              Е в тоя случай най-добре "Dominator"-а... само да ти обърна внимание, че аз като купувах MTX-а мислех да го карам само из града, а сега го карам само в гората... Та премисли хубаво!

Тая тема май е за "Избор на мотор"...
              Последно редактирано от господин никой; 22-07-08, 08:50. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
                Еми висок сам 183 и тежа 100килограма
                Колега не се притеснявай ! Аз съм 176см. и тежа 100 кг. , и карах до сега една 125-ца и още няма човек , който да е минал от там , кадето аз такаче 350сс 4т е нещо сериозно и с него ще си правиш само кефа

Успех с Детонатора и дано се усетиш на време , да го сменяш (след като го купиш )
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X