Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Охх кои прав кои крив (nx650)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Охх кои прав кои крив (nx650)

Хора отварам темата за да вида какво ще ви е мнението понеже не разбирам оште много много имам 3000лв искам да си взема едндуро 600 650 насочил сам се кам Диминатор и сам решил да взема Доминатор ама един ми вика не зимаи не са хубави друг зимаи секи дава акал и вече откачам моля да си кажете мнението за Доминатора и вие поне разбирате повече от тея мои прители мотора го взимам да се воза ис горире си права кефа.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: Охх кои прав кои крив (nx650)

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
    Хора отварам темата за да вида какво ще ви е мнението понеже не разбирам оште много много имам 3000лв искам да си взема едндуро 600 650 насочил сам се кам Диминатор и сам решил да взема Доминатор ама един ми вика не зимаи не са хубави друг зимаи секи дава акал и вече откачам моля да си кажете мнението за Доминатора и вие поне разбирате повече от тея мои прители мотора го взимам да се воза ис горире си права кефа.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Няма унивесален отговор - аз лично тежък мотор няма да си купя - поне не за офроуд! Леките ендура са просто по-пъргави и искат по-малко от ездача. В "Избор на мотор" има предостатъчно написано по въпроса - ако ще караш по офроуд терени и не си Станислав_ по-добре по-леко ендуро...

Коментар

Доминатора е чудесен мотор, но не е точно за горите. Освен, че е тежък и предния му калник ще се пълни, така че трябва да го преправяш. Ако ще го караш на черен път , без много коловози и препятствия - нямаш грижа - спокоен и идиотоустойчив като здравина и пробег между обслужванията. Универсален , защото става и за градско и туризъм.
      Живей за всеки дъх!

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
        Задели от трите хиляди 5-6 лева за "Граматика на българския език". В Горубляне не може да я няма. Трудно ще ти обърне някой във Форума и да ти даде акАл, като пишеш така небрежно.

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
          Задели от трите хиляди 5-6 лева за "Граматика на българския език". В Горубляне не може да я няма. Трудно ще ти обърне някой във Форума и да ти даде акАл, като пишеш така небрежно.
          +1 И аз съм много против честите правописни грешки,понякога се случва все пак всички грешим,но да се случва постоянно си е направо неграмотност Дано някога Българина стане по-грамотен и да не допуска такива елементарни грешки
          [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
          [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

ОК ще се постарая повече да не правя правописни грешки но малко ми е трудно да пиша с латински букви на кирилица.Та сега да си кажете мнението за Доминатора.
            LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Ако е в добро състояние го взимай.С Малко тунинг и опит става.
              MG RACING

Коментар

Аз също имах такъв и освен че е тежък за гората нямам други забележки , ако искаш да го караш по магистрала с над 150 съжо не става . Като цяло е много здрав и идиото устоичив мотор .

Коментар

Аз също бях притежател на Доминатор и мнението ми е, че за гората е тежък. Насочи се към нещо по лекичко, дори може и по малко кубици.

Коментар

Ако е за гората, по-добре вземи тази Хонда.
                    Няма да можеш да я счупиш, изключително здрав мотор.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...d.php?p=429522

Коментар

Izvinete me za latinicata !

Neznam za6to vsichki se zablujdavat , che dominatora stava za offroad ? Ako iska6 motor , s koito da ne se izkrivish v gorata ot umora , po-dobre razgledai temata " Какво ендуро да избера? " . tam shte namerish otgovor na vuprosa si , dali terminatora stava za tova , koeto ti trqbva . No ako ne ti se zanimava s razglejdane , shte dobavq samo nqkolko modela ot 600cc , koito stavatza po-hard enduro Yamaha TT 600 R , Honda XR 600/650 , Kawasaki KLX 650 , sushto taka i KTM EXC 620 (taka mislq , che beshe modela ) ima i drugi modeli i marki , no tezi sa nai-populqrnite . Dominatora e dobur motor , no mqstoto mu ne e v hard offroad
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

ОТ тези трите които си изброил мисля че ХР-а е най доброто решение
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Ако си решил да е хонда,мога да ти предложа един хр600.Когато доидеш до лозен ще ти я покажа,само че цената е малко над 3 .Палиш и започваш да бръмчиш из горубляне.
                          0889-14-22-44- ДАНИЕЛ

Коментар

Вземи си Yamaha тт200, много по добър е за горите и е на тези пари, доминатора става само за черни пътища и полянки където може да мине и лека кола, всичко по трудно от това му разкатава мамата, а и на теб. Имал съм доминатор и съм го качвал и на Ботев и къде ли не. Един пич прави чудеса с един доминатор в ендуро шампионата, но подобни изпълнения са мазохизъм а и изискват голямо майсторство.

Коментар

ето това е доста по добре от ТТ-то което ти препоръчах:
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35610

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X