От: Събора в Берковица другия уикенд - ще ходите ли?
Eто няколко снимки от мен от събота. Около 14:00 моторите бяха много по-малко, отколкото в 16:00; 18:00 и т.н....
Имаше много интересни машини. Сигурно някои ще се познаят...
От Джипкаджийте видях колегата Hil (на снимката) и Жоро Цецека. Сигурно е имало и други, но не сме се познали.
Към посочения на снимката час, това беше единственото място, където можеше да се хапне нещо и, естествено, всичко ставаше бавно и с изчакване. Може би това беше единственият пропуск в организацията...
Пътят към Ком никога не е бил толкова шумен....
Някои ретро-машини показа, че имат по-универсално приложение
Малък мотор, но.... да не ви припомням за малките магарета
Малък участник, но.... (виж горния коментар)
Стартове:
Айде стига ви толкова...
П.П. Забравих афиша (свален е от берковски сайт, в който по-късно вероятно ще има снимки)
[ QUOTE = edoors ; 1225371 ] Сигурно имам още , но намаляването ми отнема много време . Може би по - късно , ако останат единствените , ще кача още . Поздрави на всички ! [ / QUOTE ]
Е все пак е имало кой да снима БРАВО.Даже и аз се видях на последните снимки
И аз се видях ..... ама и ти се обозначи та да се разпознаем.
Приятен беше събора ..... с изключение на някакво леке с оранжево ATV Кавазаки. През повечето време гаменстваше , вдигаше прахоляк и предници между хората. Ако случайно се разпознае да знае , че следващия път на някой няма да му издържат нервите.
Изглежда не бяха подготвени "Планинските братя" за такава посещаемост и се чувстваше леко напрежение при набавянето на кебапчета и бира.
Иначе браво на момчетата. Догодина пак сме там.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
[QUOTE=edoors;1225264]Eто няколко снимки от мен от събота. Около 14:00 моторите бяха много по-малко, отколкото в 16:00; 18:00 и т.н....
Това е Пачо бартера от Монтана.
Последно редактирано от endur0; 19-07-10, 13:17.
Причина: правопина грашка
Коментар