Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Събора в Берковица другия уикенд - ще ходите ли?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Събора в Берковица другия уикенд - ще ходите ли?

Аз мисля да ходя,но не знам пътя до там по черно,ако някой е решил да ходи нека пише тук или да звънне на 0897594414.

Коментар

Първоначално публикуван от zloster Преглед на мнение
      Аз мисля да ходя,но не знам пътя до там по черно,ако някой е решил да ходи нека пише тук или да звънне на 0897594414.
      Колега и аз нямам представа от каде се минава , найстина ще ни е доста полезно ако някой даде някакви маршрути
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Прилагам снимка с трак на Sabin, която беше пуснал в една тема преди години. Маршрута е оцветен със светло синьо.
        Пътя от Нови Искър до вр. Ком е почти изцяло черен /с малки изключения/. Разстоянието /по спомен/ е някъде около 140км в едната посока.
        От Нови Искър ще тръгват около 30 мотора, но ще се делят на групи, защото миналата година бяхме накуп и не се получи компактното придвиждане.
        Аз все още не знам дали ще ходя. Ако тръгна ще пиша
        Прикачени файлове
        "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
        А+
        LZ1DRZ

Коментар

Къде и в колко часа ще се събира групата в Нови Искър,ако може да дойда с вас?

Коментар

Къде и в колко часа ще се събира групата в Нови Искър,ако може да дойда с вас?
            Нямам никаква конкретна информация. Бях в провинцията и не знам кой какво се е разбирал, нямах и обхват на мобилния. Знам само,че повечето ще тръгват в петък през деня, други петък вечерта и ще спят на х.Тръстеная.
            Със сигурност обаче ще има и такива, които ще ходят в събота.
            Обещавам, че ще се поинтересувам кои ще са тези хора и ще те свържа с тях.
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
              Нямам никаква конкретна информация. Бях в провинцията и не знам кой какво се е разбирал, нямах и обхват на мобилния. Знам само,че повечето ще тръгват в петък през деня, други петък вечерта и ще спят на х.Тръстеная.
              Със сигурност обаче ще има и такива, които ще ходят в събота.
              Обещавам, че ще се поинтересувам кои ще са тези хора и ще те свържа с тях.

Сега говорих с един приятел и няма нищо против да ви заведе. Само, че те ще пътуват утре и до Своге ще карат по асвалта.

П.С. Не ви предупредих, че до Ком и обратно е доста трудно да се направи за един ден /но не е невъзможно/, а до колкото разбрах всички хижи са заети. Трябва да измислите нещо
              А+
              LZ1DRZ

Коментар

Преди 2 часа се прибрах от КОМ , беше страхотно . Бях малко разочарован от ендуро трасето , но иначе си изкарах идеално , дано до година пак да присъствам на този събор . Запознах се със страхотни хора!!!! Надявам се и те да са останали с добро впечатление от мен .

Някой ако може да пусне снимки , че аз нямах време да снимам не слязох от мотора

Коментар

Е ,вчера беше много-яко.Толкова падане и толкова камъни одавна не бях виждал.

Коментар

Е ,вчера беше много-яко.Толкова падане и толкова камъни одавна не бях виждал.
                    Ако не бях аз нямаше и да видиш паданята ... Голям катър е тази ямаха в гората не дава да и пипнеш гаста . Иначе си изарахме супер даже мислим следващата седмица пак да се разходим по тези патечки , но този път със хубава задна гума , ако искате може даже да се разберем да покараме заедно

Коментар

Снощи се прибрахме и ние. Събора и организацията бяха супер! Ще гледам да пусна и снимки и малко видео по-натам.

Коментар

Ето и снимките:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...991#post785991

Коментар

беше супер

Коментар

Колеги на 11-12 ще има преход от Кремиковци към Ком . Някой ще ходи ли ? Ние от Сливница намерихме маршрут до х.Ком и сигурно ще се организираме да тръгнем на там .

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                              Колеги на 11-12 ще има преход от Кремиковци към Ком . Някой ще ходи ли ? Ние от Сливница намерихме маршрут до х.Ком и сигурно ще се организираме да тръгнем на там .
                              Аз ще ходя с още 5-6 човека.
                              Сбирката е 10.00ч на Дълга поляна в Кремиковци /така май и беше името/
                              Но си мисля,че по-голямата част от присъстващите ще тръгнат по асвалта и през Искрец ще се качват към върха.
                              Аз ще отида до Кремиковци за да видя кои ще се съберем и се връщам към Курило, след това Батулия-вр.Издримец-г.Лъкатник-х.Пробойница-пр.Петрохан-вр. Ком. Ще спим горе и на другия ден се прибираме по обратния път.
                              Ако някой иска да дойде с нас, да заповяда. 0885836718 ми е номера
                              А+
                              LZ1DRZ

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
                                Аз ще ходя с още 5-6 човека.
                                Сбирката е 10.00ч на Дълга поляна в Кремиковци /така май и беше името/
                                Но си мисля,че по-голямата част от присъстващите ще тръгнат по асвалта и през Искрец ще се качват към върха.
                                Аз ще отида до Кремиковци за да видя кои ще се съберем и се връщам към Курило, след това Батулия-вр.Издримец-г.Лъкатник-х.Пробойница-пр.Петрохан-вр. Ком. Ще спим горе и на другия ден се прибираме по обратния път.
                                Ако някой иска да дойде с нас, да заповяда. 0885836718 ми е номера
                                Колега къде ще спите горе? Сигурно говориш за хижа Ком или хижа Петрохан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X