Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички от Самоков/Дупница ли са такива ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всички от Самоков ли са такива ... ?

и аз бих път до варна за един доминатор който по телефона беше в перфектно състояние и перфектен вид накрая се какво се оказа двигатела лом кобилиците тракат разпределителния вал потрошен гарнитурата на главата сас силикон лепена и от горе на тва вида му беше отчайващ всякъкви хора има по тоя свят

Коментар

До: Всички от Самоков ли са такива ... ?

Все ще им се върне по някакъв начин на тези хора
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

До: Всички от Самоков/Дупница ли са такива ... ?

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
        Най-после намерих мотор, съвпадащ с претпочитанията и парите ми и тръгвам да го гледам.
        Обаждам се на човека...
        -Така и така тръгвам от Чепеларе да гледам мотора, запази го да не се разкарвам на хавая!
        -Ок, няма проблеми!
        И тръгвам аз ... караме, караме, лаф, мохабет с приятелите и след 200км път и 3 часа пътуване пристигме в Самоков. Обаждам му се аз на човека... първо ми затвори. След малко пак му звъня и ми вдига...
        -Здравей, пристигнах в Самоков еди къде съм!
        -Ок, сега ще пратя едно момче с Хонда да те води.
        Викам добре ще го изчакам. И идва човека с Хондата.
        -Здравейте момчета, как сте?
        -Всичко е ОК, къде е човека с мотора?
        -Амии тъкмо ми се обади, че преди един час е дошъл някой и му е дал 200лв повече и той му го е продал!
        незнам какво ми идваше да направя тогава.
        Звъня му на тоя ... затваря ми (няколко пъти).
        Пича с Хондата (ХЛ 350) ми вика ...
        -Ако изкаш ела да ти продам моят мотор ... за 2 бона ще ти го дам.
        И така почна тоя да ми говори за неговия мотор ... не ми хареса обади се на един друг и той дойде с един Др250С и той почна да се пазари да ми го продава и общо взето това беше.

Въпреки всичко БЛАГОДАРЯ на човека с Хонда-та, че дори след като видя, че нямам интерес към неговият мотор звъня телефони ала-бала да си харесам нещо, да не съм бил път на хавая (нищо не харесах де).

Та до колкото знам човека се казва Дидо скайп-а му е didodid17, а номера 0898729689.

Ако случайно някой ден този ... (незнам как да го нарека, защото това за мен не е човек) продава мотор или нещо друго и видите същият номер ... по-добре не се занимавайте с него!

Поне да се беше обадил на средата на пътя да каже ... така и така дойде един човек даде ми повече пари и го продадох, а той нито се обади да каже да не бием примерно още 100км, нито събра смелост да дойде да ми го каже в очите.

Дори след като не престанах да му звъня и по едно време ми вдигна и взе да ми се кара ... АБЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЯМА МОТОР БЕ, ПРОДАДЕН Е (и още други псувни).

Ако някой може да нарече такова "нещо" ЧОВЕК ... евала му правя

Това беше от мен ...
        Така с един приател ходихме за доминатор за него и сичко точно стигнахме и го бил продал вече ела са тука като му званах го напраих на 2 стинкиии
        LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
          Така с един приател ходихме за доминатор за него и сичко точно стигнахме и го бил продал вече ела са тука като му званах го напраих на 2 стинкиии
          Е то и на мен тоя с Хл-а ми каза, че преди един час са дошли и са му дали 200лв повече от колкото се е бил разбрал с мен и той го е дал, но това едвали е вярно!

Относно това, че си го направил на 2 стотинки ... няма смисъл ... и аз го направих за 2 стотинки по телефона но както се казва ... кел файда
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Колеги, аз мисля че заради един или двама не може да слагате всички дето са от там под общ знаменател. Моя мотор е от Дупница и се бехме разбрали по телефона 2 седмици преди да дойде за цената и год.Мотора е ВР 450Ф- 27.10.2005г. на цена за 03- 04г.без грам тунинг.За повече снимки във темата да се похваля. А без да пипнеш нещо по мотор втора ръка просто е невъзможно.
            Прикачени файлове
            [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
              Колеги, аз мисля че заради един или двама не може да слагате всички дето са от там под общ знаменател. Моя мотор е от Дупница и се бехме разбрали по телефона 2 седмици преди да дойде за цената и год.
              Аз не слагам всички под общ знаменател Както се вижда в заглавието аз питам "Всички от Самоков ли са такижа ... ?"
              А понеже стана въпрос в последствие и за тези от Дупница ... някой от модераторите е променил заглавието

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X