Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички от Самоков/Дупница ли са такива ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всички от Самоков ли са такива ... ?

Много пъти съм бил по 500-600 километра в търсене на подобни изгодни оферти.Не се отчайвай.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
      Много пъти съм бил по 500-600 километра в търсене на подобни изгодни оферти.Не се отчайвай.
      Да, разбирам, но най-гадното е, че ме разкарва на хавая!

Много по-добре щях да се чувствам ако примерно бях отишал, огледал и да не ми хареса и да се върна с празни ръце, а не да ме лъжат, мамят и т.н.
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Щом на тоя човек думата му струва 200лв. значи е калпав човек, а от калпав човек само калпава стока можеш да купиш! Така че не се ядосвай. Тежко му на тоя дето го е купил от такъв калпав продавач!
        "Do not correct a fool, for he will hate you;
        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Жорка по добре от Самоков мотор не купувай знам купували сме мотори от там но там е града но моторите както казват и много се карат

Мисля че се сещаш какво искам да ти кажа че има мотори OFFА щом си минал през Самоков трябвало да ходите до Дупница там има много мотори!

Коментар

Аналогичен случай преди няколко дни - возя приятел от София до Бургас, за да купи той някаква кола и да я дръпнем в София, защото не върви сама (това се знаеше). Той е млад и му се експериментира, а на мен не ми пука да тегля от Бургас до София. Капарирана.

Изненада! Номерата на колата отпорени и прибрани, талоните - и те. Тате така казал. Вземайте я така, като дойдеш да оправяш документи ще ти дадем всичко.

Въпросният мой приятел даже обмисляше ДАЛИ ще ни спрат от КАТ.

Е, хванах го моя човек за яката, напъхах го в Нивата с ритници и обратно. Сега ми е благодарен. Язък за капарото.

Коментар

Братми нещастници всякакви има на тоя свят за жалост тука в България са повечко Аз лично ти препоръчвам да си търсиш мотор от някъде по близичко до Чепеларе, че ей такива п...ли губят времето на хората. Най ме е яд като някой разкара не само мен но и някой от приателите и после аз излизам несериозен в неговите очи.
              Дано си намериш здрав мотор с коректен продавач.
              И нека силата бъде с теб. Щото в България и от нея имаш нужда та да попаднеш на свестен човек.
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Има една обява на една Ямаха 250 YZF която не е същата.Абе опичайте си акъла бе!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                  Жорка по добре от Самоков мотор не купувай знам купували сме мотори от там но там е града но моторите както казват и много се карат

Мисля че се сещаш какво искам да ти кажа че има мотори OFFА щом си минал през Самоков трябвало да ходите до Дупница там има много мотори!
                  Дивеча се сети почти до Пазарджик, че можеше да миним през дупница да огледаме и там, но здраве да е ... ще се намери мотор

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  ...
                  Е*и му майката на капарото ... поне вече ще има едно на ум.
                  Както аз се прецаках с първият мотор и не можах да го регистрирам, заради приказките на продавача и сега мотор без регистрация ... не взимам.

И правилно ти е благодарен!

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  ...
                  Така е ... за съжеление в БГ са повечко тези "хора"!
                  Относно това да си търся мотор близко до Чепеларе, то няма къде.
                  Всички, за които се сещам в момента от тук (включително и аз предишния ми мотор) са ги вземали от Карлово, Сопот, Дупница и все по този край ... близо до Чепеларе няма мотори.

Сърдечно благодаря за пожеланията
                  Последно редактирано от Chaveto; 18-06-08, 00:23.
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

В Дупница не ходи !!! Там вече няма ефтини мотори , има много и много скъпи мотори !!! Друг е факта , че ги притягат само , за да ги продадът и после се разпадат ! Ако си тръгнал на там що не се разходиш още 150 км. на юг , в Гърция . Там е бол с мотори , по статистика на 4 човека се падат 3 мотора . И в София има много мотори , разходи се из горубляне , там у всяка автокъща има поне 3 мотора
                    Успех в търсенето !
                    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                      В Дупница не ходи !!! Там вече няма ефтини мотори , има много и много скъпи мотори !!! Друг е факта , че ги притягат само , за да ги продадът и после се разпадат ! Ако си тръгнал на там що не се разходиш още 150 км. на юг , в Гърция . Там е бол с мотори , по статистика на 4 човека се падат 3 мотора . И в София има много мотори , разходи се из горубляне , там у всяка автокъща има поне 3 мотора
                      Успех в търсенето !
                      Като километри Гърция ми е по-близко от колкото Самоков
                      Но ако нямаш твои хора е трудно намирането на мотор и оправянето на документите

Все пак благодаря за съвета

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                        Успех в търсенето !
                        Колега би ли споделил откъде черпиш тая твоя информация, че аз често съм в Дупница та да знам да се пазя.
                        Също така АЗ, ММ и Станислав изгоряхме там ама си траеме...
                        И последно нали правиш разлика между кола и мотор. Мога да пиша още много НО.

Коментар

Аз пък си търся кола и обикалям софийските автокъщи... преди месец избирах кола на приятелка... досега само 1 мотор съм видял в тях - Кавазаки ЗЗР-600 ...
                          Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Колега би ли споделил откъде черпиш тая твоя информация, че аз често съм в Дупница та да знам да се пазя.
                            Също така АЗ, ММ и Станислав изгоряхме там ама си траеме...
                            И последно нали правиш разлика между кола и мотор. Мога да пиша още много НО.
                            Между другото Иване, скоро обикалях автокъщите из Дупница и читав мотор не видях! Но в интерес на истината на Светльо магазина беше в ремонт, а там преди бяха свестните мотори. По къщите също не съм обикалял нито пък в Яхиново или при Драго. Просто търсехме кола, а не мотор!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Тая тема от Смоковска ще стане Дупнишка маи.

Коментар

Същата боя само че друг цвят!!!!!!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X