Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички от Самоков/Дупница ли са такива ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Всички от Самоков ли са такива ... ?

За Самоков не знам, но в Дупница е важно да знаеш какво търсиш и при кого да го търсиш!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Реклама на никого не правя, също и антиреклама НО
      Бил съм свидетел как на един CRF450 търговецът ме помоли да купя чисто нова водна помпа от Бултрако защото същата
      капеше от дупчицата която е между двете семеринги.
      Един от хората там му вика ТИ СИ ЛУД сложи една клечка за зъби и я счупи пък който го купи да си бие главата...
      Аз лично закупих части за 660лв. от Бултрако преди тази хонда да се продаде а беше НОВ ВНОС в това съм 1000% сигурен.
      Също знам, че такива хора са едно на 1000....

П.П. В една от големите къщи за продажба на мотоциклети се продават по 6-7 мотора на ден как може на всичките да им закърпваш нещата отгоре отгоре.
      Търговецът бърза да го махне такъв какъвто го е купил, а ние дето си оставяме моторите да се продават там ....ХМ това не искам да го коментирам.
      Във форума има обява в която се продава мотор който е бил собственост на 3-4ма колеги от този форум но в обявата пише, че е ОБСЛУЖЕН В ИТАЛИЯ...

Коментар

Незнам кога за последно си ходил , но ако мислиш , че за ХР 600 от 92-3 година не е нормално да се искат 4500 лева ?!? Или Хонда CBR 600 F2 да е 5000 лева ?!? Мисля че и за Yamaha Super TENERE 750 не си струват 4 500( точна година не си спомням ) и тн ... Един приятел отиде да си взима мотор наскоро и отишал при един човек , който имал цяло хале с мотори . Моя приятл му посикал мотор , ендуро до 2600 лева . Човека му изкарал един ХЛ 600 и му казал " за това мога да ти скъкна 200 лева и да ти го дам " ( значи е струвал 2800 ) , момчето разбира от мотори и каза , че мотора е бил 87 набор , а продавача му твърдял , че е 91-92 . Рамката била раждясала , ауспуха бил покривен , абе пълна скраб ! След като се отказало момчето продавача смъкнал и до 2000 лв. ( става ли ви ясно за състоянието на мотора ) . Така или иначе не е взел този мотор , а се прибра с една Yamaha XJ 600 ( шосейка ) , пак от същият продавач ! На нея и бил смъкнал 500 лева .

Имам и друг пример ! Преди време , докато си търсех първия мотор , един мой приятел ме викна да ходя с него до Дупница да търси от там скурет за някакво момче . Момчето искало като моя скутер МБК Ямаха Бостер 50сс . Отидохме пак до един гараж пълен със всякакви мотори ... имаше и два скутера като моя ! На единя цената му беше 1000 лева ( 94г ) на другия , по-потрошен и по не угледен ( 99г) 900 лева . На мен моя са ми го взели за 750 лева от София и беше на 2000 км. 98г. в перфектно състояние без драскотина и то преди около 2 години преди ние да търсим за момчето такъв . Не взехме от там мотор . Взехме на идване от Дупница за Сливница два за 600 лева . От някаква авто къща в Перник ( представете си , колко са бързи ) е не бяха като моя , но бяха два , в движение за 600 лева .

В Дупница единствено ми харесват кюфтетата в центара ... незнам , от какво са , ама са много вкусни . Само заради тях бих ходил до там , но не и за мотор !
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

И аз ходих преди време кюфтета не ядох,мотор си не купих нагледах се на тарикати и мошеници бех любезен с всички, на тръгване си казах(на мен си де ) да си е...т маиката и се пребрах като турист у нас.

П.п Понеже темата стана Дупнишка та затова пиша.

Коментар

Специално за това да си взема мотор от Дупница, много хора са ми казвали да не го правя понеже почти всичко (ако не и всичко) е внос и гледат само да ги "пооправят", за да могат да ги продадът и след не много време се започва с ремонтите ...
            Незнам до колко е вярно, но така съм чувал ... такава слава им се носи на продавачите от Дупница ...
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
              Специално за това да си взема мотор от Дупница, много хора са ми казвали да не го правя понеже почти всичко (ако не и всичко) е внос и гледат само да ги "пооправят", за да могат да ги продадът и след не много време се започва с ремонтите ...
              Незнам до колко е вярно, но така съм чувал ... такава слава им се носи на продавачите от Дупница ...
              Ква Дупница бе ,навсякъде е така който продава гледа да ти вземе парите и това е най важно.Гаранция от Арменския поп.Я слезте на земята.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Ква Дупница бе ,навсякъде е така който продава гледа да ти вземе парите и това е най важно...
                Мда. И това важи не само за хората извън форума. Аз купих за сума пари една Тойота от виден наш състезател, с уговорката, че колата е в перфектно състояние и нЕма какво да се прави по нея. Това преди няма месец, досега съм сменил перфектните:
                тампони на окачването
                комплект съединител - толкова опожарен не бях виждал
                секторна (кормилна кутия)
                термостат
                виско съединител на перката
                предни карета (само едното беше в окаяно състояние)
                и куп други дребни неща
                електрото е под всякаква критика

за капак на всичко човека отказа да си загуби с мен половин час при застрахователя, за да си прекарам пукнато предно стъкло през каското, при положение, че още не бях прехвърлил колата в КАТ.

Абе имАл дал...
                Зима иде

Коментар

Cave, доколкото разбирам ти си младо момче, жалко че още с пъвите ти опити за закупуване на нещо по хубаво от балканчето попадаш на некоректни джамбази. Да се ядосваш и да не се ядосваш това е, По добре изминати 400 км на вятъра от колкото дадени пари за такъв,Що се отнася за отася за мотор от Дупница по добре от Светльо от колкото този до линията,Успех в търсенето и дано повече да нямаш проблеми.
                  Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                  Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

В Дупница вече 3та година мойта автокъща работи с две момчета-работим като по часовник с тях.Хубави мотори и евтини цени.До сега не съм имал случай някой да не си е харесал мотора и да се е оплакал. Сигурно има колеги там , които дават някаква грешна информация, но това си е като навсякъде. И в Дупница и в Самоков и в София...

По случая с момчето и разходката от Самоков-по принцип в нашия бизнес някои п.д....и правят подобни постановки и с коли и мотори-разкарват те за някой ,дето е готин и далавера,после се оказва продаден и почват да ти предлагат други.За това вина имат и мобиле,че не си модерират обявите.Но видите ли, че нещо е на далавера -подлагайте го под съмнение.

Коментар

С цел да не ви пържат,поне в областа на автомобилите смея да твърдя, че назнайвам. Общо взето 9 години се занимавам с това.За тези , дето сте от провинцията и си харесате кола в София-пращате ми ЛС и казвате на продавача да я докара до мойта автокъща, че съм ви приятел и да я погледна.Навие ли се , ви казвам колата и има това и това , заслужава си или не си заслужава.И без това съм там по цял ден..не ми е проблем.

Коментар

По повод тази тема да добавя и аз за мотоциклетния магазанин в Севлиево,същата работа са,макар,че мисля двама пишат във форума.Звънях им 100 пъти миналата есен имате ли този мотор по обявата имаме,това ли е снимката,това е,цената и така. Наех бус след 300 километра съм там,и кво се оказа мотор няма поне от две седмици,Та тогава реших,такак и така съм дал 200 лева за буса,си избрах моят ДР ,явно ми е бил на късмет,доволен съм,даже много,но отношението явно на много продавачи е като да хванеш тоягата ...
                        TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                        Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                        Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                        Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Благодаря на всички за мненията си
                          Както казахте ... все ще се намери нещо добро
                          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
                            С цел да не ви пържат,поне в областа на автомобилите смея да твърдя, че назнайвам. Общо взето 9 години се занимавам с това.За тези , дето сте от провинцията и си харесате кола в София-пращате ми ЛС и казвате на продавача да я докара до мойта автокъща, че съм ви приятел и да я погледна.Навие ли се , ви казвам колата и има това и това , заслужава си или не си заслужава.И без това съм там по цял ден..не ми е проблем.
                            Ехе, ти ако знаеш сега с тия думи какъв таралеж си слагаш в гащите! Сметай че ще се намерят хора дето ще те обвиняват даже и за спукана гума на колата дето си им препоръчал!!!
                            Аз два пъти помагах на приятели за мотори и два пъти пишман станах!

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Ехе, ти ако знаеш сега с тия думи какъв таралеж си слагаш в гащите! Сметай че ще се намерят хора дето ще те обвиняват даже и за спукана гума на колата дето си им препоръчал!!!
                              Аз два пъти помагах на приятели за мотори и два пъти пишман станах!
                              Като гледам борчето е мъжкар,ако и от другата страна е така едва ли една спукана гума ще е проблем.

П.п Ама на темата и е...ме маиката бая спам завряхме вътре маи.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                                Като гледам борчето е мъжкар,ако и от другата страна е така едва ли една спукана гума ще е проблем.
                                Че е мъжкар Сбитсам, мъжкар е, той иначе нямаше да си предлага услугите, ама дали и от другата страна ще са все такива, не се знае!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X