Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Всички от Самоков/Дупница ли са такива ... ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Всички от Самоков/Дупница ли са такива ... ?

Най-после намерих мотор, съвпадащ с претпочитанията и парите ми и тръгвам да го гледам.
    Обаждам се на човека...
    -Така и така тръгвам от Чепеларе да гледам мотора, запази го да не се разкарвам на хавая!
    -Ок, няма проблеми!
    И тръгвам аз ... караме, караме, лаф, мохабет с приятелите и след 200км път и 3 часа пътуване пристигме в Самоков. Обаждам му се аз на човека... първо ми затвори. След малко пак му звъня и ми вдига...
    -Здравей, пристигнах в Самоков еди къде съм!
    -Ок, сега ще пратя едно момче с Хонда да те води.
    Викам добре ще го изчакам. И идва човека с Хондата.
    -Здравейте момчета, как сте?
    -Всичко е ОК, къде е човека с мотора?
    -Амии тъкмо ми се обади, че преди един час е дошъл някой и му е дал 200лв повече и той му го е продал!
    незнам какво ми идваше да направя тогава.
    Звъня му на тоя ... затваря ми (няколко пъти).
    Пича с Хондата (ХЛ 350) ми вика ...
    -Ако изкаш ела да ти продам моят мотор ... за 2 бона ще ти го дам.
    И така почна тоя да ми говори за неговия мотор ... не ми хареса обади се на един друг и той дойде с един Др250С и той почна да се пазари да ми го продава и общо взето това беше.

Въпреки всичко БЛАГОДАРЯ на човека с Хонда-та, че дори след като видя, че нямам интерес към неговият мотор звъня телефони ала-бала да си харесам нещо, да не съм бил път на хавая (нищо не харесах де).

Та до колкото знам човека се казва Дидо скайп-а му е didodid17, а номера 0898729689.

Ако случайно някой ден този ... (незнам как да го нарека, защото това за мен не е човек) продава мотор или нещо друго и видите същият номер ... по-добре не се занимавайте с него!

Поне да се беше обадил на средата на пътя да каже ... така и така дойде един човек даде ми повече пари и го продадох, а той нито се обади да каже да не бием примерно още 100км, нито събра смелост да дойде да ми го каже в очите.

Дори след като не престанах да му звъня и по едно време ми вдигна и взе да ми се кара ... АБЕ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЯМА МОТОР БЕ, ПРОДАДЕН Е (и още други псувни).

Ако някой може да нарече такова "нещо" ЧОВЕК ... евала му правя

Това беше от мен ...
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

До: Всички от Самоков ли са такива ... ?

Преди две години имах подобен случай. Само че със софиянец и Ауди А4 куатро. Разбрахме се по телефона, казах му че тръгвам за София , пътувах изключително зле за здравето ми с автобус и когато пристигнах в София и му се обадих, ми излезе със същия номер, че го е продал преди 1 час. А беше 8,30 сутринта. Изобщо светът е пълен с некоректни хора. Не са само в Самоков, ако това може да те успокои по някакъв начин...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      ...
      Както каза, има всякакви "хора". Айде карай, ще се намери и друг мотор ама това са 400км, не са 50-100.

Все пак благодаря ... явно не съм бил само аз прецакания
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

нямам думи

Коментар

Изгубих един ден време и на divecha! След като нямам книжка и години, той бе така добър, за да ме закара и да ми помогне при огледа и всичко останало ... поне все още имам приятели ... другото се оправя

Коментар

Няма много общо с това кой от къде е... Пии една хладка вода и търси по-хубав - тоя не е последния! Знам че е гадно, но живота има и такива моменти.

ОК... да не е само спам...

Поне три такива случая имам, защото не купувам мотор на първи оглед! То това, че не го купувам веднага мой проблем, ама това, че и първия го провалят, май-май си е вече народопсихология. Доста има казано вече и няма нужда от повече... все пак ще си запиша GSM-а и скайпа, макар след като го наруга пред всички не вярвам пак с тях да пробва!

От такъв по-добре, че не си го купил... ми той с детски акъл, кой знае какви неприятности щеше да ти докара! Ремонти, катастрофи и т.н. Като няма доверие на човека, нямам доверие и на мотора...
            Последно редактирано от господин никой; 17-06-08, 18:04. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
              Няма много общо с това кой от къде е... Пии една хладка вода и търси по-хубав - тоя не е последния! Знам че е гадно, но живота има и такива моменти.

ОК... да не е само спам...

Поне три такива случая имам, защото не купувам мотор на първи оглед! То това, че не го купувам веднага мой проблем, ама това, че и първия го провалят, май-май си е вече народопсихология. Доста има казано вече и няма нужда от повече... все пак ще си запиша GSM-а и скайпа, макар след като го наруга пред всички не вярвам пак с тях да пробва!

От такъв по-добре, че не си го купил... ми той с детски акъл, кой знае какви неприятности щеше да ти докара! Ремонти, катастрофи и т.н. Като няма доверие на човека, нямам доверие и на мотора...
              Както каза divecha ... сигорно не е бил хубав, щом не ти се е паднало да го вземиш ... ще изкочи и друг - по-добър мотор.

Това за водата ... помага

Коментар

Тъпи парчета има навсякаде.Тегли му една благословия и продължавай наапред.Такива си намират майстора.
                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                  Тъпи парчета има навсякаде.Тегли му една благословия и продължавай наапред.Такива си намират майстора.
                  Така е. Точно това и направих

Коментар

Според мен случаят е следния . Не е имало въобще такъв мотор , а са те разкарали , за да си харесаш някоя от другите баракуди ( нали си бил път , без мотор ли да се връщаш ) Решили са , че може така да се оттървът от някои друг мотор , нали си отишъл вече до ха хавая ! или са продали отдавна този и не са ти казали пак поради този факт Гадове Преди така един приятел се разкарва до Монтана уж за КТМ , пък му предлагали няк'ви други мотори .
                    Ако искаш да ти пиша едно Л.С. като дойде ДР-а .
                    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                      Според мен случаят е следния . Не е имало въобще такъв мотор , а са те разкарали , за да си харесаш някоя от другите баракуди ( нали си бил път , без мотор ли да се връщаш ) Решили са , че може така да се оттървът от някои друг мотор , нали си отишъл вече до ха хавая ! или са продали отдавна този и не са ти казали пак поради този факт Гадове Преди така един приятел се разкарва до Монтана уж за КТМ , пък му предлагали няк'ви други мотори .
                      Ако искаш да ти пиша едно Л.С. като дойде ДР-а .
                      Точно това си помислихме и ние!

Няма да е лошо да пишеш и сега едно Л.С. с повече инфо за мотора, цена и след колко време г/д трябва да дойде.
                      Той от САЩ ли пътува? Как стои въпроса с документите? Може ли да се регистрира в БГ?

Коментар

Това просто не е бил твоя мотор.
                        Твоя те чака да отидеш за да си го вземеш.

Имах същия случай с G-wagen. Даже по-лошо щото го гледах. Че даже и го карах.
                        Сега изобщо не съжелявам.

Коментар

А може и от САЩ да идва
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Много кофти ситуация на мен също ми се е случвало, но за щастие мотора беше на близо.... та ето каква беше историята. Гледам аз в мобилето, един доминатор - много лъскав, стегнат, обслужен, готов за каране за 2400лв. (така пишеше) и тръгвам аз към кв. Левски, чакам човека на обявеното място, чакам, чакам и реших да звънна. Първи и втори път, не дига! На третия дигна и каза ми, че мотора бил продаден и той не е знаел... и затвори! Гавра си правят, явно...
                            KTM Fen

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                              Това просто не е бил твоя мотор.

Имах същия случай с G-wagen. Даже по-лошо щото го гледах. Че даже и го карах.
                              Сега изобщо не съжелявам.
                              Сигорно е така

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                              А може и от САЩ да идва
                              Възможно ее

Първоначално публикуван от Daniel Gyorev Преглед на мнение
                              Първи и втори път, не дига! На третия дигна и каза ми, че мотора бил продаден и той не е знаел... и затвори! Гавра си правят, явно...
                              И на мен не ми вдигаше първите пъти.
                              Може и гавра да си правят, както казах по-горе ... има всякакви хора

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X