Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК СЕ ПРАВИ ЕНДУРО КЛУБ И ИМАЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КАК СЕ ПРАВИ ЕНДУРО КЛУБ И ИМАЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО

Какво стана?
    Развиват ли се нещата?
    Още някаква помощ?

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
      Какво стана?
      Развиват ли се нещата?
      Още някаква помощ?
      бат Димо нямам толкова свободно време за всичко необходимо
      След време ако имам свободна седмица ще се занимая с това.
      Благодаря ти!
      YAMAHA WR450F

Коментар

Някой ще ми изпрати ли нужните документи на за сформиране на клуб на пощата ми . Ето я и нея cvuc_5@abv.bg Благодаря предварително
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Благодаря на Mureto че ми изпрати всични нужни документи за регистрация на клуба

Отностно тези документи всичко ми стана ясно , освен няколко съкращения в Декларацията

място на регистрация по чл. 8 от ДОПК - ТД на НАП, гр. ................................с адрес по чл. 8 от ДОПК : гр........, област .............., ул. , адрес по чл. 28 от ДОПК (вписаният в НАП адрес за кореспонденция): гр. .............., област ............, ул. ............................................................, № ...
          Нещата който ме интересуват са какво означават съкращенията "ДОПК-ТД на НАП" . и какво глася следните членове 8 и 28 .
          Благодря ви предварително

Ако всичко се стече, както трябва "Ендуро клуб егоист-Сливница" ще бъде реалност и като документация
          Последно редактирано от CECO_KANGOTO; 18-05-09, 23:29.

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
            Благодаря на Mureto че ми изпрати всични нужни документи за регистрация на клуба

Отностно тези документи всичко ми стана ясно , освен няколко съкращения в Декларацията

Нещата който ме интересуват са какво означават съкращенията "ДОПК-ТД на НАП" . и какво глася следните членове 8 и 28 .
            Благодря ви предварително

Ако всичко се стече, както трябва "Ендуро клуб егойст-Сливница" ще бъде реалност и като документация
            Данъчно Осигурителен Процесуален Кодекс - Териториална Дирекция на Национална Агенция по Приходите.

Само ако искате си оправете правописа в "егойст"...не, че нещо....
            Per aspera ad astra.

Коментар

Благодаря Тануцо ! Сега ако някой ми разясни, какъв адрес точно трябва да въведа в тези бланки . Адрес на местоживеене или на месторабота Имам чувството, че съм много бос и гол в тези документации ( и не е само чувство )

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                Благодаря Тануцо ! Сега ако някой ми разясни, какъв адрес точно трябва да въведа в тези бланки . Адрес на местоживеене или на месторабота Имам чувството, че съм много бос и гол в тези документации ( и не е само чувство )
                Постоянен адрес, т.е. този по лична карта- това за физически лица, ако е юридическо лице - адресът за кореспонденция, записан при регистрацията на въпросно ЮЛ.
                Послушай съветите на другите колеги и си направи консултация с адвокат, за да не те връщат по n-пъти като отидете да се регистрирате
                Per aspera ad astra.

Коментар

CECO_KANGOTO може ли да ми изпратиш и на мен необходимите документи за регистрацията на клуб, ако нете затруднявам естественно. Ще ти бъда много благодарен, и не само аз, а целия бъдещ мото клуб "ЖИТАРИ" ел.поща nachev1988@abv.bg

благодаря предварително за оказаното съдействие

Коментар

Тоз Тануцо бе ! Много бири ще трябва да го черпя . Благодаря ти за пояснението

Колега изпратих ти документите Успех с регистрацията

Коментар

Аз искам да попитам, как може да се присъединя към някой, вече създаден клуб?
                      Ще има ли някаква подготовка и изисквания към мен и какви ще бъдат?
                      Някаква членска вноска. И дали ще мога да участвам в състезания?
                      Благодаря предварително.
                      Последно редактирано от Chinela; 22-04-10, 21:30. Причина: Правопис.

Коментар

Първоначално публикуван от I.Yankov Преглед на мнение
                        Аз искам да попитам, как може да се присъединя към някой, вече създаден клуб?
                        Ще има ли някаква подготовка и изисквания към мен и какви ще бъдат?
                        Някаква членска вноска. И дали ще мога да участвам в състезания?
                        Благодаря предварително.
                        Значи като ти гледам само номера веднага те каним в нашия клуб може да ми пишеш на лично
                        [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ta4kata risk-gabrovo Преглед на мнение
                          Значи като ти гледам само номера веднага те каним в нашия клуб може да ми пишеш на лично
                          супер.
                          Не наистина какви са изискванията към членовете на клуба и тези за бъдещите членове.
                          Поздрави.

Коментар

Нещо няма развитие по темата.Интересувам се сега от любпитство просто , но за напред мисля да зема тази работа по насериозно.

Коментар

Никои ли не е компетентен по темата

Коментар

От: КАК СЕ ПРАВИ ЕНДУРО КЛУБ И ИМАЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО

Само, който регистрира такъв клуб /прави се в съда/ да гледа да не е в обществена полза, а да е в частна полза. А, който се интересува от подробности може да намери изчерпателни отговори в следните нормативни актове: 1. Закон за юридическите лица с нестопанска цел и 2. тарифа за държавните такси събирани от агенцията по вписванията.
                                Едни приятелчета ме навиват да се записвам в кулба, който правят, ама нещо се затрудняват при отговора на въпроса "Какво можем да правим след като имаме регистриран клуб, което не можем да правим без да имаме такъв?" Плюс това те са все с шосейни мотори и искренно ме развеселиха като ми казаха, че ще си правим преходи..., е , аз да не им остана длъжен им предложих те да дойдат с мен на някой преход. Ххахахах

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X