Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК СЕ ПРАВИ ЕНДУРО КЛУБ И ИМАЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КАК СЕ ПРАВИ ЕНДУРО КЛУБ И ИМАЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО

Здравеите искам да попитам как се прави ендуро клуб и има ли полза от него ползават ли се някакви привилегии от него
    LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

До: КАК СЕ ПРАВИ ЕНДУРО КЛУБ И ИМАЛИ НЯКАКВА ПОЛЗА ОТ НЕГО

Нужни са трима души и някаква такса в общината до колкото знам.
    [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
    [/URL]

Коментар

Нужен е един човек - таксата ясно и устав. Ако се чудиш - участвах в такъв по mountin bike. Ползите са, че имате възможност да се ползвате от субсидии - до колко ще ви отпуснат не знам. Други ползи освен възможност да участвате в отборни класирания не виждам. Аз лично и тези не ги виждам в текущата ситуация. По моя преценка това е много, много работа за много малко ползи.

За да уточня - един от вас трябва да го раздава пъдар, счетоводител, координатор и всякакъв друг тип мениджър. Стреса за този човек ще е голям и той ще има доста задачи за да можете вие да карате... Трябва да е много, много стабилен човек и да е сериозно заинтересуван от това отбора да върви напред!
      Последно редактирано от господин никой; 06-06-08, 08:05. Причина: Добавка...

Коментар

Ахам мерси за инфото а някои може ли да каже каква е таксата и какв устав трябва.
        LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Таксата е символична, а устава или регламента е набор от правила, които определят, кой какви права и отговорности има спрямо клуба. Най-общо - кой какво върши, как и защо!

Коментар

Чесно казано според мен няма никаква полза от тези клубове.Поне от нашия не виждам някаква полза.Само харчове по регистрации и тем подобни.Глупости според мен -Велики.

Коментар

а представител на действащ клуб може ли да даде проекто устав за такъв клуб, както и точките от учредителното събрание, че имаме мерак да направим такъв в казанлък
              Последно редактирано от Тодор Пашов; 11-06-08, 10:45. Причина: абонамента...
              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Чесно казано според мен няма никаква полза от тези клубове.Поне от нашия не виждам някаква полза.Само харчове по регистрации и тем подобни.Глупости според мен -Велики.
                Обаче ако искаш да участваш в РШЕ трябва да си в някой клуб (за целогодишнен лиценз имам предвид - за еднократния май няма нужда)... Вярно е, че може да влезеш в някой от съществуващите и не е необходимо да основаваш нов. Все пак ако сте достатъчно голяма компания неклубни - може и да си направите.
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Освен всичките изброени простотии (верни) , създаването на клуб е добър повод за организирано ядене и пиене , както и други мероприятия от културно-масов и просветителски(в някои сфери) характер!
                  offroad фен
                  1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                  TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение

Освен всичките изброени простотии (верни) , създаването на клуб е добър повод за организирано ядене и пиене , както и други мероприятия от културно-масов и просветителски(в някои сфери) характер!
                    To едно хубаво нещо и ти го уцели от раз.Тука съм и аз съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      To едно хубаво нещо и ти го уцели от раз.Тука съм и аз съгласен.
                      не се и съмнявам в тебе ... има ли ядене и пиене ... ти си там

Коментар

Нали все някъде трябва да се направи "талпа"
                        Нали така Джартов
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Клубът, поне както го виждам аз е място, където ентусиасти и прфесионалисти могат да си срещнат. За да сработи това трябва да има две неща:

1) ентусиасти - мисля е ясно защо!
                          2) професиоанлисти - същото като горното!

Тук ще обърна внимание и на трето нещо, за което говорих по-горе - трябва да има хора, които няма да карат по състезанията, а ще карат клуба напред! Дали ще се обсъждат колите, жените, пушките, моторите, жените, конете, жените на белите* - няма значение. Със хубавите неща си идват и не чак толкова хубавите, а и някои, които са необходими - членски внос, търпимост към останалите, киснене по събрания и т.н. ... споменах ли ЖЕНИТЕ НА БЕЛИТЕ?

---
                          *от вица за "Бързата стрела, която рано в летен майски ден мина..."

П.С.

Първоначално публикуван от Гълъбин Колев Преглед на мнение

Освен всичките изброени простотии (верни) , създаването на клуб е добър повод за организирано ядене и пиене , както и други мероприятия от културно-масов и просветителски (около някои софри) характер!
                          Последно редактирано от господин никой; 26-06-08, 15:13. Причина: Добавка...

Коментар

Здравейте.
                            Моля, Някой да опише подробно, step by step как се прави клуб.Кое колко струва и къде се плаща.Абе абсолютно всичко.
                            Благодаря предварително!
                            YAMAHA WR450F

Коментар

Необходимите документи за регистрация на клуб - Сдружение с нестопанска цел за извършване на обществено полезна дейност:

1. Устав на Сдружението;
                              2. Протокол на учредителното събрание;
                              3. Нотариално заверено съгласие с образец на подписа на Управителя;
                              4. Декларации от учредителите;
                              5. Свидетелства за съдимост на членовете на Управителния съвет;
                              6. Уведомително писмо за уникалност на име от „ИО”АД – клон Бургас;
                              7. Квитанция за внесена такса за вписване;
                              8. Квитанция за внесена такса за обнародване;

След празниците мога да ти пратя на мейла всичките документи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X