Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кофти акт- въпрос?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кофти акт- впрос?!

Аз съм се разминавал доста пъти с патрулката, но незнам защо все си ме подминаваха (а в Чепеларе се знае всеки мотор на кой е и дали собственика има книжка). Един ден се замислих, че ако ме спрът ще ми конфискуват мотора ... нито имам книжка, нито мотора е регистриран, нито си носех договора за покупко-продажба, за да мога да докажа, че е мой, а не е краден абее ... направо можеха да ми го конфискуват!

Сега следващият мотор, който ще взема ... задължително ще гледам да е регистриран! Както каза IvanIvanovi малко по-горе ... това ще ми остане на мен като обица на ухото

Успех и дано и ти да минеш между капките както се казва
    Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Мда. Както се вижда - написали са ти акт за административно нарушение. Наказващия орган обаче няма как да ти издаде наказателно постановление с глоба заради това, че си непълнолетен. Ще се разминеш с обществено порицание.
      2010 CRF 250 R

Коментар

До: Кофти акт- въпрос?!

И мен ме спряха миналата седмица като по филмите. Бях стигнал почти до нас, седях на светофара и изневиделица със яки спирачки точно пред мене на пряко спира патрулка. - Гаси . Единия вика талон и книжка, а другия явно беше кросаджия, вика той няма талон. Позна мотора ми какъв е всичко, сигурно може и да е в този форум. Казаха ми до 6 месеца без книжка и 5-600 лв. глоби.Добре че си носих договора за продажба. Говорихме си за мотори , за кой бил по-добър и така нататък. Пуснаха ме, ама ми казаха - само с молби не става. Един от най-изтъкнатите аргументи беше, че им бягаме постоянно с демонстративно нахалство. По принцип съм против тези неща, ама всеки от нас застава пред този избор бързо "да измисли нещо" или да седи 6 месеца без книжка и да плати глоба 10 пъти повече. После даже и да има колесар или бус пак с нарушение трябва да ходи да кара. Как ще се оправи корупцията и страната незнам и все пак се радвам, че си карам законно колата сега.

Коментар

ох, болна тема Аз откак карам мотори (6-7 години вече) никога не съм имал книжка но все някак се оправях ... Сега А категория , но пък си взех чист крос и вече положението е наистина тегаво ! Ти си непълнолетен и това те спасява донякъде , докато мен ако ме пипнта под 100лв подкуп не искат ...

Решението е ремарке и с него се ходи където се кара ! От там и кола с теглич , Б+Е категория и така... става все по-трудно да се шани ....
          rides:
          :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
          :arrow:2005 Yamaha YZ250
          :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
          The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Положението е много шибано,с тези кросови мотори.Няма регистрация и не може да има.Преди време ме спира един полицай и ми вика какво да правим сега.Аз му отговорих шеговито че самия факт че съм му спрял е похвален и заради него трябва да ме пусне.Човека се засмя и ми вика бягай и да не се срещаме пак.Обаче нещата не са розови.Ще ни подгонят май скоро по яко.Аз се ослушвам и не си регистрирвам мотора ама да не изям някое дърво ненадейно.

Коментар

тази тема е подходяща за разликите между ендуро и крос
              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
                Ми щото ня мога да имам гражданска на нерегистриран мотор.
                напротив, първо си пускаш ГО и тогава отиваш да регистрираш, т.е. със сигурност може да направиш застраховката само с номер на рама...
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                  напротив, първо си пускаш ГО и тогава отиваш да регистрираш, т.е. със сигурност може да направиш застраховката само с номер на рама...
                  При регистрация и пререгистрация на МПС от КАТ изискват гражданска отговорност ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,дори и при първа регистрация(когато е без табели) !
                  Както колегата каза:в гражданската отговорност вписват номера на рамата ако МПСто е без регистрационни табели!
                  NO PAIN NO GAME!
                  Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                  gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X