Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотори VS. АТВ-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Мотори VS. АТВ-та

Естествено че "горският"мотор е по-проходим от АТВто.Но за кал и сняг работното АТВ има осезаеми предимства.Другото предимство (поне за мен)на работното АТВ е че позволява карането на много повече багаж.Палатки,спални чували и ред други "простотии".

Коментар

Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнение
      Естествено че "горският"мотор е по-проходим от АТВто.Но за кал и сняг работното АТВ има осезаеми предимства.Другото предимство (поне за мен)на работното АТВ е че позволява карането на много повече багаж.Палатки,спални чували и ред други "простотии".
      Като ме изгони жената ще си взема работно АТВ да го натоваря с палатка и чувал..А когато си карам за кев с мотора.Междо другото не мислеш ли че едно МУЛЕ е по добрия вариант за багаж и мнаго по проходимо.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        Като ме изгони жената ще си взема работно АТВ да го натоваря с палатка и чувал..А когато си карам за кев с мотора.Междо другото не мислеш ли че едно МУЛЕ е по добрия вариант за багаж и мнаго по проходимо.
        Мойта за сега ме трае.Пък и да ме "изгони"имам три къщи все една ще ми остави.МУЛЕТО незнам как му се сменя маслото.За товеренето имам някоя и друга джипка но проблемът е че ходим и на такива места където не минават(тясни пътеки и така нататък)Имам възможност да ползвам доста шикозни места за нощувка но по-ми е приятно да го правя сред природата.(Лично мое мнение)Познавам доста "изгонени"и като се съберем една дружинка кой с АТВ кой с МУЛЕ покараме си пренощуваме някъде и така.Имало е и доста пъти моторости в групата(включително и аз)но обикновенно тия с МУЛЕТАТА им карат багажа.

Коментар

Значи прочетох само заглавието на темата без постовето, но това ми стига да кажа, че АТВ няма как да се упре на мотора по нито един показател. Карам с един приятел който на състезанията в клас хуби отиде няколко пъти и беше завърши първи. Спокойно мога да кажа, че извлича всичко от машината но просто го правя напастет с мотора. И колкото е по кофти терена толкова повече се предава АТВ-то.
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

А тагава тези карачи ги прати от х.Ехо до х.Козя стена.
            Не съм ходил там няма и да пробвам, разказвали са ми за тая пътека знам,че малцина с мотори се пробват камоли с АТВ

Коментар

Там най-лесно е с колело
              По удобно се носи
              Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
              0894328706

Коментар

Междо другото не мислеш ли че едно МУЛЕ е по добрия вариант за багаж и мнаго по проходимо.
                Мулето, както и всяко друго сайд бай сайд АТВ е по-малко проходимо от което и да е 2WD АТВ. Проверено е.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Понеже е по-висока класа - 4х5
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Мулето, както и всяко друго сайд бай сайд АТВ е по-малко проходимо от което и да е 2WD АТВ. Проверено е.
                    Колегата е имал в предвид истинско муле/катър а не тези с двигател...

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      ААА!!! Бавно стоплям... Помислих си, че става въпрос за Кавасаки Муле, защото съм чувал на сайд бай сайд събирателно да ги наричат "муле", като става въпрос за АТВ-та.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Можеше цял ден да си пишат ако не беше обяснил.

Коментар

И в кал и в сняг мотора ще го пренесеш, влачиш, премяташ ако се наложи. А за АТВто не искам да си го помисля даже, Но в такива случаи Пачароза е прав МУЛЕТО му е майката.
                          0877 877 297

Коментар

Като сте заговорили за мулета....

И нещо по темата,моторите и АТВ-тата /all terrain vehicle/ са коренно различни,начин на каране,проходимост и тн......мисля,че всеки който кара едното или другото ще си защитава своето,този който кара и от двете знае,че спора и двубоя е безсмислен,темата за съревнование,проходимост и тн излишна,.....ами моторните шейни от кадето минават,дали ще мине мотор или АТВ/без да са със вериги/

Коментар

Shift ти хем казваш, че няма смисъл да продължаваме темата, хем хвърляш двутактово масло в огъня.Гарантирам, че едно 800 кубиково атв с нови гуми за сняг, намя да има проблем
                              Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от Shifta Преглед на мнение
                                Като сте заговорили за мулета....

И нещо по темата,моторите и АТВ-тата /all terrain vehicle/ са коренно различни,начин на каране,проходимост и тн......мисля,че всеки който кара едното или другото ще си защитава своето,този който кара и от двете знае,че спора и двубоя е безсмислен,темата за съревнование,проходимост и тн излишна,.....ами моторните шейни от кадето минават,дали ще мине мотор или АТВ/без да са със вериги/
                                Минават ама 1-2 месица в годината ми после.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X