Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мотори VS. АТВ-та

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Миналата седмица, когато карахме една групичка АТВ-та и мотори на един стръмен участак,който беше кален само АТВ-тата можахме да го качим без никъкъв проблем,а моторите от 10 мотора сомо 3 го качиха с голямо тикане за окола 1час а беше към 100метра

Коментар

Тръгни да минаваш по по-тесни пътечки из балкана да видим тогава какво ще правиш
      Моторите могат да минат и със зор, но по тесните патечки АТВ-тата ще се налага да минават на 2 колелета (2хЛяви;2хДясни) , така че все пак мисля, че мотора има повече предимство като проходима машина
      [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
      [/FONT]________________________________________
      [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
      [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
      [/CENTER]
      [/CENTER]

Коментар

Петър Близнака го каза по-горе И двете са яки

Коментар

Първоначално публикуван от Николен ATV
          Миналата седмица, когато карахме една групичка АТВ-та и мотори на един стръмен участак,който беше кален само АТВ-тата можахме да го качим без никъкъв проблем,а моторите от 10 мотора сомо 3 го качиха с голямо тикане за окола 1час а беше към 100метра
          Подобни случки нищо не означават. На Бистришкото състезание имаше едно изкачване където АТВтата ги теглихме с каиш, защото калта беше много дълбока и АТВтата се окупаваха, а моторите си минахме доста по лесно. В Шумен пък задминах доста АТВ-та, които се мъчеха по коловозите. Иво близнака също сме му помагали да си изтика АТВ-то по гадни коловози, когато гумите остават във въздуха...

Както Пеко обясни...

Коментар

бе как атв-то ще е по проходимо от мотор бре тва е невъзможно! От мотора по проходимо е само кон... + тва аз знам, че повечето места дет ми се иска да мина са пътечки тесни колкото да ходиш пеша и отстррани са отсеци, какво атв ще ми препоръчате там
            Аз по кал съм карал само една симсонка и никога несъм испитвал затруднения за каквито и да е наклони камо ли ако е кросов мотор (по малък от 250 кубика) В най лошия случай слизам и го побутвам леко или го надигам от кадето трябва и исчезвам!
            ТО по скоро единствените кросови мотори дет съм карал са една ямаха 50 кубика дет всеки баир се виждаше в болести и една хонда 600Р дет извън патя неможех да си престава как може да се кара ... На мен малко ми висеха краката отгоре и като пусна съединителя километража показва 40 км без да давам газ! Като дам газ и съм на задна гума и най- лошото като спра на место понеже ми висат краката на кадето трагне на там падаш (ако неспреш при бордюр...)
            тежък мотор е глупав за крос! Според мене един мотор за каране извън пътя трябва да е лек и пъргав - макс 250 кубика
            4ао
            Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

До: Мотори VS. АТВ-та

Хубава тема,ама що така бързичко е замряла
              [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

От 4години никой не е писал в темата... колко да е бързо това
                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                Mercedes w212 E350 4matic
                Ducati Monster 600
                O888795575

Коментар

От една година карам АТВ,сега си купих и моторче.По нататък ще споделя някое и друго впечатление.За знимния сезон Атв със сигурност е по-доброто решение,и супер забава
                  [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Найстина нека посъживим малко темата мисля че има още какво да се сподели.Аз лично предпочитам мотор карането на мотор ми идва отвътре.Не че не съм опитвал и атв ама си ми личи че не сме един за друг и за това клоня към мотора.
                    0878424143
                    0887424150

Коментар

И тази тема ще доведе до абсолютно ненужни спорове. По-добре да си остане в архива както си беше.

Коментар

И двете, дядо попе, и двете

При първото ми сядане на АТВ се чувствах толкоз неловко, че все едно са ме отсекли току - що от гората. Даже като спрях пуснах крак - да не падна случайно - и задната гума ми застъпа крачола

Сто пъти по - приоритетни са ми моторите, ама ей в това време едно АТВ е незаменимо, а и мен всичко що бръмчи ме радва.

Коментар

Първоначално публикуван от вовчик Преглед на мнение
                          Хубава тема,ама що така бързичко е замряла
                          Защото хората които са карали и двете са описали всичко каквото има за писане
                          Останалото е чесане на езика, пардон - пръстите.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Предимство за АТВ-то, но ако съм бил на пикник, пил съм бира и трябва да се прибирам на ход. С мотора залитам.
                            ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Колеги,според мен и двете неща са си неземна тръпка!Доскоро с брат ми карахме АТВ-та,сега и двамата сме на ендуро,безспорен факт обаче е това че АТВ-то е в пъти по-опасно от мотора при всяко едно положение,но пък drifting-а с голяма скорост по off-road терени(raptor 700r)е невероятно изживяване,както и с мотора има начини да си вдигнеш адреналина на същото ниво,така че кой каквото си го влече с това да се забавлява!Мое лично мнение е че,за да си карач на добро ниво на АТВ е нужно повече сърце от това да си карач на също ниво на мотор!
                              :evil:Не се ослушвай, аз съм, идвам от където най-малко очакваш:twisted:

Коментар

Е ,съжалявам,че изкарвам темата от архива ама......ми е интересно(сравнително съм нов във форума)Няма ли такъв,който е зарязал мотора и се е отдал изцяло на АТВ,или обратното!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X