Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се прави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kak се прави

Ето от тук би трябвало да не ти иска парола
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/
    Намираш се, отиваш до снимките и след това, както обясни със планинките, и би трябвало да стане
    Пробвай от тук и кажи какво ще стане
    Последно редактирано от viki terzieva; 11-05-10, 11:31.

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
      ето от тук би трябвало да не ти иска парола
      https://htftp.offroad-bulgaria.com/
      Намираш се отиваш до снимките и след това както обясни със планинките и би трябвало да стане
      Пробвай от тук и кажи какво ще стане
      Не става.
      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
      (А1+)
      О877ООО98О

Коментар

Аз използвам Албумите, които ми се полагат в профила. Ей, лесна работа и после можеш да ги използваш тия снимки където си пожелаеш...Поздрави!
        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Я да пробвам по друг начин.

http://www.album.bg/tonimontero/?page=1

Сава.
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

От: Kak се прави

Нова проба.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:photo-0020_76c83_23322753.jpg
Прегледи:1
Размер:15.2 КБ
ID:5179351Това е от Албум.БГ.Отивам на снимката с десен бутон копирам УРЛ на изображението и става(само дето е малка снимката).
            А сега от ФТП-тоНатиснете снимката за да я уголемите

Име:Photo-0020.jpg
Размер:190.2 КБ
ID:5179352Я сега стана(но пак е малка)
            (А1+)
            О877ООО98О

Коментар

От: До: Kak се прави

Първоначално публикуван от diskusa Преглед на мнение
              Регистрираш се тук http://picbg.net/login.php правиш си папка,качваш си снимките с подходящ размер после копираш адреса на снимката и го поставяш в прозореца който ти излиза като натиснеш иконата с планината.
              Въпрос: Какво става, когато посочения сървър спре?
              Отговор: Снимките изчезват... После минава модераторът и изтрива цялото мнение, щото ги няма снимките.

Качването на снимки в сървъра на форума (ftp.offroad-bulgaria.com), може да изглежда по-сложно, но поне е сигурно, че снимките няма да изчезнат.
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Колеги ,тъкмо свикнахме да качваме снимките по стария начин и сега май работоата е различна.Или поне при мен е така.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Име:Sled 7 meseca 017.jpg
Размер:237.1 КБ
ID:5179546проба
                  Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

От: Как се прави

Да попитам само защо когато взимам снимка от Фтп се появява в много по малък формат ,а снимката е направена 800–600, е това сега е различно или аз бъркам нещо.Вярно е че снимката е стара и съм я взел от качените снимки на ФТП ако кача нови пак ли ще са малки или големи в реалния си размер.Иначе всичко друго си е като преди .Поздрави.

Коментар

Колеги ,пак ще попитам от както правиха промените във форума имам някакъв проблем с качването на снимките.
                      Намалявам ги с отделна програма,после ги качвам нан ФТП ,но когато копирам адреса на самата снимка ,самата снимка се качва във форума с много малък размер.Правя всичко по стария начин и единствената разлика е ,че снимката излиза много малка във форума нищо че е направена в размер 900–600.Е това не разбирам защо е.Даже последните снимки съм ги качвал големи като копирам самата снимка от адреса на ФТП ,а не самият адрес.Моля ако може някой да даде отговор на проблема да се включи.

Коментар

Пепи, няма никаква разлика от преди, ето виж.

Коментар

Коментар

Пепи, я пробвай следното:
                            като чукнеш прозорчето с планината, от отворилия се прозорец нали избираш "От URL", там под поленцето, където въвеждаш адреса на картинката има една отметка "Изтегли отдалечения файл локално" - пробвай махни отметката, иначе всичко друго както досега и би трябвало да стане, поне при мене така проработи
                            Не знам тази опция защо е предвидена, я някой просветен да разясни? За да не се товари сървъра прекомерно ли?

Име:Untitled.jpg
Размер:93.5 КБ
ID:5185140

Ето една проба с включена опция "Изтегли отдалечения файл локално" - резултата е малка картинка:

Име:Kucho.jpg
Размер:185.5 КБ
ID:5185141

Ето и проба с изключена тази опция
                            Последно редактирано от HD; 14-06-10, 16:32.
                            Hristo Draganov
                            http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Коментар

Едно гоямо благодаря от мен ,за Ванката Чинела.Проблема е бил при мен.................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X