Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се прави

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Kak се прави

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
    Аз искам да попитъм как става номерът: Например искам да ви покажа някой сайт, но аз не изписвам линка, а правя нещу като пряк път например. ТУК.
    Във много теми го срещам това цъкни Тук.
    И искам като отговарям на някоя тема и аз да го правя, а не да исписвам сайта.(надявъм се че ме разбрахте)
    Благодаря предварително.
    Поздрави!

обяснението е в картинки...... като пейстнеш линка и натиснеш ОК, има място (маркираното на син фон) където да напишеш каквото искаш да се вижда като заглавие на линка...... там, където аз съм написал "цъкни тук"
    Прикачени файлове

Коментар

А, сега да пробвам

Нещу не става!

Коментар

Значи да опитам Аз.

Пишеш ТУК или ВИДЕО или КЛИК, после маркираш с мишката така, че да стане в синьо само текста който искаш да е активен.

Тоест КЛИК, маркираш само КЛИК....като преди това си копирал даденият интернет адрес към който искаш да ни препратиш.
        Например http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=73486 този адрес е копиран с мишката.

После натискаш бутона и пеистваш в отворения прозорец и натискаш Ок.

Това е един от многото начини.

Добавих и малко снимки.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от Chinela; 11-03-10, 16:46.

Коментар

И сега да пробвам, Клик!
          Мисля че се получи, Страшно много ти благодаря Chinela!

Коментар

Пак да пробвам клипче http://vbox7.com/play:2993c18a
            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Купуваш един букет цветя, два литра кока кола и бобонки за дете и отиваш на гости на Жоро Витлиемоф.
              Там подаряваш букета на жена му, колата за Жоро и бонбонките на дъщеричката.

После ако жената и детето са доволни и усмихнати Жоро може да ти покаже туй онуй на компа.
              Сега разбирам аз ,защо не ми беше обяснено преди време,ами не купувах кола и бонбони,добре че има един Иван чинела,и Карси с КТМ иначе до сега нямаше и да зная.
              Междо другото Чинела спокойно може да замести някой даскал,винаги изчерпателен в обясненията си
              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

тук
                луд умора няма!!!

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
                  Пак да пробвам клипче http://vbox7.com/play:2993c18a
                  Колега за да ти излезе клипчето не под формата на линк натискаш бутона за Vbox7 и ти излизат две скоби в които пише Vbox7 ([Vbox7][Vbox7])между тях не слагаш цалия лин а само индексите след двоеточието (2993c18a).

Коментар

Коментар

Аз не мога да кача снимки.
                      Поздрави
                      [FONT=Arial Narrow][SIZE=5][COLOR=black]SUZUKI DRZ[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Проба,проба123
                        [IMG]ftp://motomaniaToni@files.offroad-bulgaria.com/DSC06627.jpg[/IMG]
                        я и от долу
                        Май не става
                        [IMG]ftp://motomaniaToni@files.offroad-bulgaria.com/25042010300.jpg[/IMG]
                        Я сега
                        [IMG]ftp://motomaniaToni@files.offroad-bulgaria.com/111111111.jpg[/IMG]

Моля ви кажете защо става така, снимката като я сложа в отговора си ми излиза, а като натисна запази и изляза пак в темата и се показва само това което виждате
                        Последно редактирано от ТониМонтеро; 07-05-10, 15:00. Причина: Ограмотяване
                        MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                        (А1+)
                        О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнение
                          Проба,проба123
                          я и от долу
                          Май не става
                          Я сега

Моля ви кажете защо става така, снимката като я сложа в отговора си ми излиза, а като натисна запази и изляза пак в темата и се показва само това което виждате
                          Аз съм си тъп и упорит,за това нов опит, до победата

[IMG]ftp://motomaniaToni@files.offroad-bulgaria.com/DSC075251.jpg[/IMG]
                          Последно редактирано от ТониМонтеро; 07-05-10, 22:11.
                          (А1+)
                          О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнение
                            Проба,проба123
                            я и от долу
                            Май не става
                            Я сега

За първата снимка верният адрес е: http://htftp.offroad-bulgaria.com/mo...i/DSC06627.jpg

После го вмъкваш между... [/IMG]........... [/IMG] и се получава това.

Коментар

Като натисна "копчето с планината" ми излиза прозорче на което пише да въведа URL към изображение.Аз преди това съм влязъл във ftp-сървара и с десния бутон на мишката върху желаната снимка ми излиза да копирам URL.След това поставям върху прозорчето и натискам ОК. След това ми иска парола( мисля тази на FTP),като я напиша и снимката се показва в отговора. Мога да пиша пред и след нея, но като натисна изпрати отговора и в темата НИЩО.
                              Последно редактирано от viki terzieva; 11-05-10, 11:32.
                              (А1+)
                              О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                                За първата снимка верният адрес е: http://htftp.offroad-bulgaria.com/mo...i/DSC06627.jpg
                                Въпроса е как стигам до ВЕРНИЯТ адрес?
                                (А1+)
                                О877ООО98О

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X