Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Вицове

Тъщата пристига на гости , по повод годишнина от свадбата на дъщеря си. За подарък носи декоративна палма.
    Реплика на зетя:
    Преди година ми остави маймуната , днес донесе и дървото !

Коментар

Срещат се двама евреи и единия казва на другия:
      -Чули,че Моше е станал педераст ?
      -Сериозно ли, взима пари на заем и после не ги връща ? - отговаря втория.
      -Не бе, в добрия смисъл на думата.

Коментар

Мотор и жена от каране и секс не се плашат само че поддръжката им е скъпа.

Говорят си двама приятели. Единият пита:
        - Познай кога единствено жената говори интелигентно ?
        - Ами незнам, кажи ти де ?
        - По време на секс. Ама я познай защо ?
        - Ми незнам - отвърнал той - кажи ми.
        - Защото само тогава е вързана директно към сървъра.
        :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

значи един пиян Софиянец се пребира пиян от кръчмата и непомни каде е къщата му само знае че е до руския паметник в софия и върви върви по пътя си среща полицай , и го пита . Г-н Полицай да знаете каде е руския паметник .,полицая отговаря "Ей го зад теб стърчи като кур ! и пияния му отговаря ..стърчи като кур ,ми ти ко обикаляш като путка около него! Xaxa дано ви е харесал

Коментар

Немият каэал на глухия, че слепият видял как куцият гони влака да му напомпи гумите.

- От какво умря кучето ти?
            - От глад.
            - Как така?
            - Изядох го…

Спял си един човек и някаква муха започнала да му бръмчи над главата. Станал, гонил я и отново заспал. А мухата пак: “Бз-бззззззззз”.
            Ядосан, човекът станал, хванал мухата и започнал да я люлее: “На-ни-на-ни”…
            Мухата заспала и човекът започнал да крещи: “Ббз-бз-бз-бзззззззззззз. Хубаво ли ти е сега, а, хубаво ли ти е?”

Уважаема редакция,
            Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително.
            От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено.
            Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с “приятелки”, а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам.
            Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
            Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах.
            Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
            И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо!
            Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?

Учителката пита Иванчо:
            - Колко е 3+2?
            - Пет - казва Иванчо.
            - А 2+3?
            - Шест - отговаря Иванчо.
            - Е как шест бе, Иванчо, то е едно и също!
            - Как ще е едно и също? Едно и също ли е да мина да ви взема и да взема да ви мина.

В час по биологя учителят пита:
            - С какво се храни поповото прасе?
            Иванчо отговаря:
            - Дали е на попа или нашето - все с помия ще се храни.

Европеец се кани да се изкъпе в Амазонка. Индианец му казва:
            - Господине, не се къпете тук, пълно е с крокодили.
            - Има ли място без крокодили, където мога да се изкъпя?
            - Да, по близо до океана.
            - Сигурен ли сте?
            - Сигурен съм, там крокодили няма, защото се страхуват от акулите.

Влиза един каубой в бара, поръчва си уиски и още не отпил чува вик:
            - Внимавай, ще ти вземе коня!
            Излиза и изпозастрелва всичко шаващо пред бара, дето не е кон. Влиза обратно, изпива си питието на екс и а-ха да каже второ пак същия глас:
            - Казах ти, ще ти вземе коня!
            Взима втория пистолет, втурва се към вратата, а зад гърба му бармана:
            - Ало, шахматистите в сепарето, я по-тихо че тоя ще избие целия град!

- Наи-споменаваното име в света на компютрите?
            - Бил Гейтс!?
            - Не, майка му!

Детски закони за собственост:
            1. Ако го харесвам, то е мое
            2. Ако е в моите ръце, то е мое
            3. Ако мога да ти го взема, то е мое
            4. Ако допреди малко съм го имал, то е мое
            5. Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
            6. Ако строя нещо, то всички части са мои.
            7. Ако изглежда като мое, значи е мое.
            8. Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
            9. Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
            10. Ако…
            Почакайте за секунда, това май не са Детски закони за собственост, а бизнес плана на Microsoft!
            Some call it a hobby, we call it a way of life!
            Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!

Коментар

Седят баща и син зад един художник, който рисува язовир. По едно време бащата замислен казъл:
              - Ехх, виж синко колко се мъчат хората когато нямат фотоапарати.

Редник, служител в МВР, спира блондинка и я пита:
              - Ще може ли да ми покажете документите си за проверка?
              Блондинката учудено пита полицая:
              - Ами какво са това документи ?
              Полицаят отговаря:
              - Ами нещо, на което има Ваша снимка.
              При това положение блондинката вади огледалче от чантичката, оглежда се и го подава на полицая. Той го взима, поглежда и възкликва:
              - Еййй, защо не каза по - рано че сме колеги.

Мъж минава на червено, от патрулката веднага изкача полицай и го спира. Полицаят:
              - Господине, знаете ли че току що минахте на червено.
              Шофьорът:
              - Ами аз когато съм пият така карам.
              Полицаят изтичва до патрулката, вика шефа по тревога, взима дрегера и при шофьора. Полицаят:
              - Айде давай сега, надувай.
              Шофьорът надува, дрегерът отчита 0 промила, при което шефа веднага започва да навиква подчинения. При създалата се ситуация мъжът се обажда:
              - Да, да. Сега ще започне да разправя, че съм минал на червено.
              :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

Трима селяни се надлъгвали кой имал по-големи ябълки
                Първият казал : Аз като сложих ябълката на кантара и го строши!
                Вторият казал: Аз пък като сложих ябълката , строши кантара и масата , на която беше
                И третият казал : Аз пък като сложих ябълката в каруцата ... излезе един червей и ми изяде коня

Коментар

Два кексчета се пекли във фурната.Едното казало : "Тук е много топло" , а другото:"Я,говорещо кексче"

-----------------------------------------------------------------

Една патка се научила да диша през г*за, седнала и умряла

Коментар

Върви си една жена и си разхожда кучето...
                    По едно време е среща един мъж и е пита...
                    - Хапе ли?
                    - Оо, не... много е кротко, изобщо не хапе.
                    - А кучето?

Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Отива в кръчмата един ловец и почва да пие ракия след ракия. Бармана го поглежда учудено и го пита и почва да го рапитва:
                      -Кво става бе колега не беше ли успешен днешния излет?
                      - Абе , мани мани, седя си аз в гората и идва една Мечка, вдигам пушката, Б-а-м Б-а-м и нищо.Мечкат седи и ме гледа.
                      -Е как така те гледа бе, пита бармана?
                      - Е така. Стрелям пак и пак нищо. Накрая идва Мечката при мене и вика, глей са ти иска да ме застрелчш сега аз или ще те Ям или ще те Е.ем.
                      - И кво стана? пита бармана
                      - Е кво да стане ИЗЯДЕ ме

Коментар

На сутринта мъж и жена се събуждат и жената казва:
                        - Мъжо, сънувах много хубав сън. Бях на изложба на мъжки полови органи. Ама те едни големи, едни здрави, едни дебели - направо супер!
                        Мъжът пита:
                        - А моят там ли беше?
                        - А!? какво ще прави твоя там бе?
                        На другата сутрин се събуждат и мъжът казва:
                        - Жена, и аз сънувах, че съм на изложба, но на женски полови органи. Ама едни тесни, едни розови, едни пухкави - направо супер!
                        Жената пита:
                        - А мойта там ли беше?
                        - Ама разбира се. То от там се влизаше!

Коментар

Жената е като китайски вентилатор:
                          Първо спира да духа, след това спира да се врътка, а накрая само бучи и хаби ток...
                          ​​MG Racing​ Yamaha YZ450F 2006

Коментар

Една блондинка отива на интервю за работа за секретарка.
                            -Кажете ни какви компютърни умения имате?
                            -Ами мога да пиша със 180 символа в минута.......
                            -Ами това е просто чудесно!
                            -Да бе чудесно,ако знаете какви глупости излизат на екрана...
                            .................................................................................................................................................

Монахиня пътува на автостоп. Спира жена с лъскав автомобил и я качва.Монахинята пита шофьорката:
                            - Чедо, откъде имаш такава хубава и бърза кола?
                            - Ами, остана след развода с бившият ми съпруг.
                            - Виждам и много красив пръстен,откъде е ?
                            - А, от бившото ми гадже.
                            - А тази красива огърлица? Пита пак монахинята.
                            - А ,от настоящото ми гадже.
                            Пристигат до манастира ,монахинята се прибира в покоите си.Късно през ноща се почуква плахо.В отговор монахинята се обажда :
                            - Отче,Иване-стига с тия вафли !

...............................................................................................................................................

Как се чувства мъжа на работа?
                            - Като в рая - тук ангелче, там ангелче
                            Как се чувства мъжа на улицата?
                            - Като в градина - тук пиленце, там пиленце
                            А като се прибере в къщи как се чувства?
                            - Като в приказка - зад всяка врата - Баба Яга.

...............................................................................................................................................

Блондинка кара трабанта си по време на дъжд, но чистачките не почистват добре предното стъкло и тя отбива в дясно. Надвесена над предното стъкло на возилото, пищният бюст на блондинката се потърква по него, докато тя отстранява проблема. В това време минава лъскав мерцедес и от отворения прозорец се чува мъжки глас:
                            - Ей, маце, и да го кърмиш и да не го кърмиш мерцедес няма да стане!

Срещнали се трабант и великденско яйце. Яйцето казало:
                            - Трабант, хайде да се чукаме!
                            Трабантът отговорил:
                            - А-а, не искам! Може да си дървено!...

Мъж и жена пътуват с трабант. По едно време мъжът поглежда в огледалото и казва:
                            - Нещо не ми харесва! Един пешеходец ни преследва вече повече от половин час!...

Трабант среща лайно на пътя и му вика:
                            - Ей лайно, махни се от пъта, преминава автомобил!
                            - Ако ти си автомобил, аз съм торта гараш!
                            Последно редактирано от iassen; 05-11-09, 19:47.

Коментар

както си карало едно балканче по пътя пред него излезнала мишка.балканчето казало,махни се от пътя бе пор такъв.когато ти станеш мотор тогава аз ще съм пор отвърнала мишката

Коментар

Влиза някакъв в магазин за платове:
                                - Трябва ми най-хубавия ви плат.
                                - Ми ето тука имаме коприна по 50лв. метъра, китайска, хубава ...
                                - Не, искам нещо супер ексклузивно!
                                Завел го продавача в склада отзад...
                                - Ето тука са най-хубавите платове, ама за от 300Евро нагоре за метър.
                                Нашия пипа ги, души ги нещо. Накрая си избрал най-скъпия.
                                - 500Е. Колко метра да резна?
                                - Миии 15 см.
                                - Е как 15 см. за какво Ви е толкова малко парче?
                                - Ми вижте, аз такова...много си го обичам.. и искам да си му ушия една шапчица и едно халатче...Продавача полудял...
                                - Хм, ми вземете си поне 30 см.
                                - Е за какво са ми 30?
                                - Ми на майка ти на п...та едни перденца да ушиеш!

......................................................................................................................

Един пич много искал да си вземе мотор, ама нямал кинти много. Отишал в един магазин. Гледа разни чопъри, ама скъпи. Питал продавача няма ли някоя промоция нещо. Продавача казал:
                                - Имаме тука един Харли. Страшен е, всичко, ама го даваме евтино, щото като завали не пали, но ако го мажеш с вазелин всичко е наред.
                                Купил го пича, кара из града, вози разни мацки. По едно време запознал се със сстрашна мацка, вози я на мотора-кеф. Возили се много и къде да идат...Тя му казала:
                                -Ела в нас на вечеря. той:
                                -Добре.
                                -Ама да знаеш в нас има обичай. Никой не говори на масата, че който гъкне ще мие чиниите.
                                Влизат те , поглежда той към кухнята - не се вижда от чинии.
                                Сядат да вечерят с техните. Всички мълчат като пукали. По едно време пича почнал да гали мацката по крака. Бащата изсумтял, ама не продумал. Така ли? Бам щерката на масата и я оправил. Бащата сумти, ама не проговаря. Бам от там майката. Бащата червен , ама държи. Бам и бабата. Бащата пуфти като бик, ама дума не обелва.
                                В тоя момент заваляло дъжд и пича извадил вазелина да намаже мотора. Бащата скочил:
                                -Добре, добре, аз ще ги измия!

.............................................................................................................

Лъвът обявил, всички в гората да му донесат нещо вкусно за хапване. Ако някой му донесе нещо , което не му хареса, наказанието е три чембера с к%р (х&й).
                                Всеки носи месце, филенце, ребърце. Заека носи ябълка.
                                - ооо ябълка. Ела тука.
                                БАМ
                                - ооооох
                                БАМ
                                - ооооооох
                                БАМ
                                - хихихихи
                                - Що се смееш бе заек?
                                - Ежко-Бежко носи круша!
                                .........................................................................................................

Пътуват в едно купе чужденци, българин и една дама.
                                На дамата нещо и бил разстроен стомаха и подпръцквала чат-пат.
                                Пръднала и англичанина-джентълмен станал, прокашлял се и казал:
                                - Извинете ме , от закуска, стомаха ми е не е добре. Аз бях.
                                Пак пръднала. Французина-кавалер станал и казал:
                                - Извинете ме, имам проблеми с корема. Аз бях.
                                Жената пак пръднала и нашия станал и казал:
                                - Аз отивам до вагон ресторанта. Тая ако се насере да знаете, че аз бях!
                                Последно редактирано от iassen; 10-11-09, 06:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X