Първоначално публикуван от Краси
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Куриозни снимки !
Свий
X
-
До: ГАЛЕРИЯ ЗА АТРАКТИВНИ СНИМКИ С НАШИТЕ МОТОРИ!
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениесетих се за една много яка снимка, мотора ми току що купен от Австрия и натоварен в астрата малко преди на тръгнем за БГ, познайте какво ми е било следващите 30 часа докато го видя отново в събран вид
-
Мисля, че с тази снимка Краси поведе "класирането" засегаКраси уби рибата направо!!Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениесетих се за една много яка снимка, мотора ми току що купен от Австрия и натоварен в астрата малко преди на тръгнем за БГ, познайте какво ми е било следващите 30 часа докато го видя отново в събран вид
На Краси колата поне е комби и й падат задните седалки
А я вижте как се събира ДР 600 на задната седалка на Ауди 80,при това с двама човека и багаж на още двама...
Да не споменавам чук,голямото гидоре,помпа,20л туба с бензин и т.н.
П.С. Така пътувахме от София до Китен
"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Гена ти докато си разглобил натоварил стоварил и сглобил мотора аз съм се върнал от АвстрияHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеНе е честно!
На Краси колата поне е комби и й падат задните седалки
А я вижте как се събира ДР 600 на задната седалка на Ауди 80,при това с двама човека и багаж на още двама...
Да не споменавам чук,голямото гидоре,помпа,20л туба с бензин и т.н.
П.С. Така пътувахме от София до Китен.....
Е вие избихте рибата момчета не мога да спра да се смея
ЕВАЛА
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеГена ти докато си разглобил натоварил стоварил и сглобил мотора аз съм се върнал от Австрия
Беше едно невероятнодълго пътуване до там-цели 8 часа! Но си заслужаваше,ти поне видя част от почивката"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеХахаха! Май си прав!
Беше едно невероятнодълго пътуване до там-цели 8 часа! Но си заслужаваше,ти поне видя част от почивкатаHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеСпоред мен имаме нов "водач в класацията" .....
ЕВАЛАHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеСпоред мен имаме нов "водач в класацията" .....
ЕВАЛА
Мислих,мислих и с 300 зора намерих кола с теглич,ама ремарке така и не открих!
Хванах ключовете и един чук за финни настройки 5килограма и ето какъв е резултатът"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеДа видях. Живот и здраве може да се съберем в някоя готина къщичка из Странджа и да направим Моренце с моторче III ако не греша
Ако и вие можете да си правите плановете с няколко месеца по-рано,казвай и да търсим къщичка и за вас!!!
Там беше невероятно,обаче незнам какви условия търсите!?"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
За жалост твърде е далеко за да кажа 100% затогава, нали знаеш как е когато са много хора, иначе има голяма вероятност да дойдем аз и един приятел за повече немога да кажа сега. Иначе условията не ме притесняват особено, стига да има легло и баня всичко е 6Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеАми какво да се прави!? Отказаха да ми закарат мотора 8 часа преди часът на тръгване,а всичко беше уредено-квартири,хора,които да ни чакат там,другите мотори също бяха готови за път; в Карнобат имаше и още един моторист,който чакаше да се присъедини към нас!
Мислих,мислих и с 300 зора намерих кола с теглич,ама ремарке така и не открих!
Хванах ключовете и един чук за финни настройки 5килограма и ето какъв е резултатът
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар