Първоначално публикуван от Краси
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Куриозни снимки !
Свий
X
-
До: ГАЛЕРИЯ ЗА АТРАКТИВНИ СНИМКИ С НАШИТЕ МОТОРИ!
Краси уби рибата направо!!Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
сетих се за една много яка снимка, мотора ми току що купен от Австрия и натоварен в астрата малко преди на тръгнем за БГ, познайте какво ми е било следващите 30 часа докато го видя отново в събран вид 

-
Мисля, че с тази снимка Краси поведе "класирането" засега
... що бре, кво ми е на снимкатаКраси уби рибата направо!!

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Не е честно!Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
сетих се за една много яка снимка, мотора ми току що купен от Австрия и натоварен в астрата малко преди на тръгнем за БГ, познайте какво ми е било следващите 30 часа докато го видя отново в събран вид 

На Краси колата поне е комби и й падат задните седалки
А я вижте как се събира ДР 600 на задната седалка на Ауди 80,при това с двама човека и багаж на още двама...
Да не споменавам чук,голямото гидоре,помпа,20л туба с бензин и т.н.
П.С. Така пътувахме от София до Китен
"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Гена ти докато си разглобил натоварил стоварил и сглобил мотора аз съм се върнал от Австрия

Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Според мен имаме нов "водач в класацията" .....Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеНе е честно!
На Краси колата поне е комби и й падат задните седалки
А я вижте как се събира ДР 600 на задната седалка на Ауди 80,при това с двама човека и багаж на още двама...
Да не споменавам чук,голямото гидоре,помпа,20л туба с бензин и т.н.
П.С. Така пътувахме от София до Китен.....

Е вие избихте рибата момчета не мога да спра да се смея

ЕВАЛА

Коментар
-
Хахаха! Май си прав!Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнениеГена ти докато си разглобил натоварил стоварил и сглобил мотора аз съм се върнал от Австрия

Беше едно невероятнодълго пътуване до там-цели 8 часа! Но си заслужаваше,ти поне видя част от почивката
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеХахаха! Май си прав!
Беше едно невероятнодълго пътуване до там-цели 8 часа! Но си заслужаваше,ти поне видя част от почивката
Да видях. Живот и здраве може да се съберем в някоя готина къщичка из Странджа и да направим Моренце с моторче III ако не греша
Коментар
-
Иване обиден съм ти да знаеш, мислех че си ми приятелПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеСпоред мен имаме нов "водач в класацията" .....

ЕВАЛА

Коментар
-
Ами какво да се прави!? Отказаха да ми закарат мотора 8 часа преди часът на тръгване,а всичко беше уредено-квартири,хора,които да ни чакат там,другите мотори също бяха готови за път; в Карнобат имаше и още един моторист,който чакаше да се присъедини към нас!Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеСпоред мен имаме нов "водач в класацията" .....

ЕВАЛА

Мислих,мислих и с 300 зора намерих кола с теглич,ама ремарке така и не открих!
Хванах ключовете и един чук за финни настройки 5килограма и ето какъв е резултатът
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
Ами ние сме сериозни,даже вече обсъждаме и точната дата! Къщата е уговорена!Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
Да видях. Живот и здраве може да се съберем в някоя готина къщичка из Странджа и да направим Моренце с моторче III ако не греша 
Ако и вие можете да си правите плановете с няколко месеца по-рано,казвай и да търсим къщичка и за вас!!!
Там беше невероятно,обаче незнам какви условия търсите!?"Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
А+
LZ1DRZ
Коментар
-
За жалост твърде е далеко за да кажа 100% затогава, нали знаеш как е когато са много хора, иначе има голяма вероятност да дойдем аз и един приятел за повече немога да кажа сега. Иначе условията не ме притесняват особено, стига да има легло и баня всичко е 6
Коментар
-
Друг път като правиш такива преходи мини през Габрово хем ще почерпя хем ще ти дам на заем моя колесар.Такива хора като ваз направо много ме кефят.Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнениеАми какво да се прави!? Отказаха да ми закарат мотора 8 часа преди часът на тръгване,а всичко беше уредено-квартири,хора,които да ни чакат там,другите мотори също бяха готови за път; в Карнобат имаше и още един моторист,който чакаше да се присъедини към нас!
Мислих,мислих и с 300 зора намерих кола с теглич,ама ремарке така и не открих!
Хванах ключовете и един чук за финни настройки 5килограма и ето какъв е резултатът
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар