Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на офроуд - ски сбирка в Паничище при Чинела - 26-27.01.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Организиране на офроуд - ски сбирка в Паничище при Чинела - 26-27.01.2007

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Потвърждавам всичко което съм заявил, независимо дали ще го отложите или не.
    1 стая с две места.
    Чинела, нали има карвинг ски при теб, всичко останало ще си нося, включително Ноупрен за кишата.
    На кишата карвингите нямат равни само да ти държат коленете.
    Да така е, в събота на Узана в мекия сняг саломонките ми летяха надолу, чудех се аз ли толкова съм задобрял или просто тоя модел наистина е уникален. Даже и умората беше наполовина в сравнение с нормални ски, вървяха прекрасно в тоя тежък сняг и бабуни. Чудех се долу на влека какво толкова се оплаква народа, че за 2-3 спускания останали без крака а аз от 12 до 4 несъм спирал за минутка

хайде другата седмица сме там, Ванка пази ми 2-ка
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Днес във Сапарева баня валя доволно сняг Мисля че на Паничище има повече и става за каране

Коментар

От София тръгвнето, кога ще е ?
        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Група какво става ще идвате ли да караме скиСамо да не сте се отказали!

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
            Група какво става ще идвате ли да караме скиСамо да не сте се отказали!
            Иво групата е готова и аз също но ти като ДОМАКИН какво си ни подготвил, запази ли стаи, качи ли се до горе да провериш става ли за каране или не, въобще как се готвиш за гостите моля те да споделиш с какво ще ни изненадаш.
            А иначе "групата аре идвайте" е лесно.

Сега към всички който искат да е този уикенд нека ми звъннат утре на 0888 255669 Иван след 18:00 часа за да видя дали мога да уредя стаи, но тъй като се съмнянвам да мога да запазя повече от 2-3 стаи, то ако желаещите са повече нека го отложим за другата седмица.
            Пак казвам резервации се правят поне 10 дни предварително особено за повече хора.
            И отсега моля тук да взимате пример от Ник и Жоро ХР600 те дават перфектни заявки и на време. А докато се кумите ще изпиеме виното и после незнам
            Вчера наваля 10-15см. сняг и в момента е перфектно за каране.
            Има и студентки от ЮЗУ - Благоевград така, че

Коментар

Ако отложите за другата седмица и аз съм там!!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Иво групата е готова и аз също но ти като ДОМАКИН какво си ни подготвил, запази ли стаи, качи ли се до горе да провериш става ли за каране или не, въобще как се готвиш за гостите моля те да споделиш с какво ще ни изненадаш.
                А иначе "групата аре идвайте" е лесно.

Сега към всички който искат да е този уикенд нека ми звъннат утре на 0888 255669 Иван след 18:00 часа за да видя дали мога да уредя стаи, но тъй като се съмнянвам да мога да запазя повече от 2-3 стаи, то ако желаещите са повече нека го отложим за другата седмица.
                Пак казвам резервации се правят поне 10 дни предварително особено за повече хора.
                И отсега моля тук да взимате пример от Ник и Жоро ХР600 те дават перфектни заявки и на време. А докато се кумите ще изпиеме виното и после незнам
                Вчера наваля 10-15см. сняг и в момента е перфектно за каране.
                Има и студентки от ЮЗУ - Благоевград така, че
                За снега знам че има защото по принцип знам как е положението на Паничище
                А за резервациите ти си обещал да резервираш ане аз

Коментар

Абе хора нали се отложи проявата за 1-вия уйкенд на февруари, сега какво пак се размънкахте за този уйкенд.
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За пореден път се убеждавам, че принципът ми "да не си нарушавам плановете и да не отлагам вече планирани такива" работи изключително в моя, а също и на приятелите ми, полза.
                    Веднъж тук в темата се отложи тазседмичната сбирка и аз вече съм със скроени други планове. Идването ми през този уикенд е невъзможно. По-горе се направи уговорка за следващия. Аз съм под въпрос, но се надявам да успея.

Но да се оставим ние, не сме толкова важни! Обаче имаме домакин, който се ангажира с резервации, заявки и друга организация, а така има вероятност най-малкото да го злепоставим пред някого. Малко по-съсредоточено трябва да действаме.
                    Последно редактирано от iva_kx; 30-01-08, 10:48.

Коментар

Как е със групата ще идвате ли или времето се оправи и се започнаха моторите

Коментар

Организацията за това прословуто качване на Паничище е под всякаква критика.
                        Живей сега, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Коментар

Пичове, аз отпадам.

Коментар

Чинела,приемаш ли за утре гости,за по кафе?Някой от форума няма ли да се качва на Паничище?

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                              Чинела,приемаш ли за утре гости,за по кафе?Някой от форума няма ли да се качва на Паничище?
                              С най-голямо удоволствие но току що се върнах от там, ако искаш другата събота и неделя ще се радвам да се видиме и да ПОЧЕРПЯ.
                              Поздрави.

Коментар

Чинела,утре горе ли си?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X