Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на офроуд - ски сбирка в Паничище при Чинела - 26-27.01.2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Организиране на офроуд - ски сбирка в Паничище при Чинела - 26-27.01.2007

Привет Колеги.Искам да Ви поздравя за тази хубава идея.Мисля и АЗ да се присаидения към вас когато кажете няма ПРОБЛЕМ но..............ще трябва като добри Приятели и сътрудници във Форума ще трябва да пратите един ЧАРТЪР МИЛАНО-САПАРЕВО БГ(ЛЕТИЩЕТО) МАЛКА ШЕГА. Много се радвам че ще осъществите тази Среща надявам се.Номисля че сериозни Хора има както и добри домакини (ЧИНЕЛА) Мисля че правилно е да си дадете малко ВАКАНЦИЯ. Хубавото е когато се съберете Всички от цялата Страна и споделите хубавите игорещи спорове в ФОРУМА и ЖИВОТА.Надявам се да искърате едни незабравими мигове и Внимавайте с ЕКСТРЕМНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ........... Ей дане забравя пратете някоя СНИМЧИЦА на такива като Нас къдеса далеч от такива хубави събития.Малко и ние да помечтаем и да игивеem тези хубави моменти. Позрави на всички Домакини и Гости. СТЕФАНО.
    Прикачени файлове

Коментар

Чудесна инициатива !!!
      С удоволствие бих се присъеденил към групата, но точно тогава заминаваме за Виена !
      Иначе ме бройте и ме изгонете после за разюздано поведение !
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Жоро няма да ти се сърдим, рабира се ако подмениш твоя милост със достойни заместнички

и да донесеш по един бонбон от Виена
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Тоя пък вече голям палавник се извъди !
          Чинела нали ви осигури по 2-3 на човек, стигат ви толкоз.

Ще ви донеса близалки със свирки !
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

До сега в списъка са деветима, очакваме още трима и не , за да става рима а апостолите да са дванадесетина.И не за друго а за по - хубава снимка с библеиски мотив около продълговатата маса на чинела...пардон , станала е грашка , не съм броил самия чинел, но така и така съм написал горното та предлагам него да го броим под масата...нема да разваляме снимката я...

Коментар

Няколко дена ме нямаше и вие какви сте ги направили. За мое голямо съжаление от 24-27 януари съм охрана на ски-рали и зимна алпиниада, която ще се проведе в северния джендем/на север от вр.Ботев/. Няма да мога да участвам на тези дати. Но за февруари, ще се съберем пак. Тогава съм сигурен. Само да не се сърдите. Ако Краси мине през Троян мога да ви пратя една туба вино за реванш.
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

А жените що не си вземете или сите сте ергени?
                Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Краси, е ме на! И без т'ва имам да черпя Чинела, така че ми запазете 2 места!!! Има ли къде да спим, ядем , пием.... Идвам си с приятелката, за да не и е скучно на Ива

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                    Краси, е ме на! И без т'ва имам да черпя Чинела, така че ми запазете 2 места!!! Има ли къде да спим, ядем , пием.... Идвам си с приятелката, за да не и е скучно на Ива

Викторе не е важно с кой идваш, а с коя ще си тръгнеш...(...ех апостоле , веселба да става...)

Коментар

Защо ми се струва че се оформя купон,и ти голям.Ще носим ли ски? Да не се изпотрепем бе хора.Ей то ските са страшно нещо,знайте ли как се се хлъзгат.Нямат и спирачки-ни предна ни задна.Ше видим.

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                        Е разбира се Надявам се да сте пълния комплект

А Кики и Микло кво се спотайват?!?!?
                        Хм...Кики още кашля май, а Микло има "стрелкови ангажимент" на едно място!
                        Може да пратя Ади-малкия и сестра му да ме отчетат на ските, ама са мнооого луди и на пистата и извън нея, така, че ...не са за таз ваша скромна и тиха компания!
                        ...Макар, че току виж съм минал привечер за ви направя една "вечерна проверка"
                        Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
                        KTM 350 SX 2011

Коментар

Нещо подозрително обаче Чинела си мълчи.Дано да знае ,че ще му ходим на Гости... а може би тъпче пистата и обгаря скарата ,за да са добре дошли всички гости...Това са само предположения, обаче истината е друга : Чинела подробно препрочита темата: "На гости на Чинела...или по-скоро как Чинела повече няма да кани на гости" , и си прави изводи за предстоящата среща на високо ниво..(все пак Паничище е нависоко...)

Коментар

Така до тук добре, АДА пиша, пиша ама Ива ми трие постовете не_знам защо.
                            Сега сериозно.

Много моля всички който ще идват да заявят места или стаи най-късно до събота/19-Януари/ 11:00 сутринта. Ще резарвирам стай в хотел Планински езера http://journey.bg/offers/offer.php?offer=8839&d=13420.
                            Той е на-близо до ски пистата а и има други предимства ама за това после.
                            Колеги МОЛЯ ВИ да подходиме сериозно защото ще ми направят резервацийте на мое име и ако някой не доиде ще е за "МОЯ" сметка. Това няма да е проблем, проблемът ще е ако в бъдеще се опитам пак да направя такава организация ще ми бъде отказано.
                            В 11:00 часа събота сутринта ще помоля колега или КОЛЕЖКА от форума да отвори темата и да ми продиктува резултатите /резервацийте/ по телефона тъй като аз ще съм там още от петък вечер а нет там няма
                            Найстина очаквам с нетърпение да се съберем, че тая година зимата изненада и нас ендуристите а не само бате Бойко

П.П. Девиза в планината е: Който си носи ще яде, който си води ще е....олеле
                            Последно редактирано от iva_kx; 16-01-08, 23:45.

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
                              ... за да не и е скучно на Ива
                              Няма такава опасност група скромни и послушни ендуристи А и Чинела вече предполаам е подготвил забавната програма, в неговата компания не можеп да скучаеш

Иване, няма проблем, ще ти звънна в събота сутрин.
                              за сега оставаме:

Краси
                              Жоро
                              Стефи
                              Митака
                              Язе
                              АДА
                              Ник Николов
                              Петьо Джартов
                              Виктор и приятелка

10 броя
                              DCRT®

Коментар

Как е положението със снега на Паничище?
                                На Боровец е много зле.
                                Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X