Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересно "ЕНДУРО" от Ерзберг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Интересно "ЕНДУРО"

Първоначално публикуван от stefano 69 Преглед на мнение
    Мисля че моя е по хубав.АFRICA TWIN XRV 750.
    Тоя има вид като на XR600... с тая предница и тия кори... ама е много хубав на външен вид де... Ето какво искам от дядо коледа...

Коментар

До: Интересно "ЕНДУРО" от Ерзберг

Здравейте. Мсля да напиша малко за този расов жребец .Само накратко в общи линии.Да започнем от теглото което е свалено na158kg.В същност от мотора е останало двигателя, предницата и вилката отзад.Рамата която държи седалкат е исползвана от HondaCRF250R както и седалката с малко промени.Както виждате Какви фасдушни филтри са монтирани за даима место на тесния ресервуар от 12литра.Малка модификация при задното окачване.По- малък акумулатор и олекотена ел.исталация за бърз монтаж.Промяна има и в радиаторите,спирачките и дисковете.В общи линии е това .Надявамсе да съм дал някаква полесна информация. Ето и някоя снимка.
      Прикачени файлове

Коментар

И още една
        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от stefano 69 Преглед на мнение
          В същност от мотора е останало двигателя, предницата и .....
          Нещо не ми стана много ясно...
          Оригиналната предница на Африката не е обратна, а тази от снимките е обратна. То всъщност оригиналната предница и доста мека и без възможност за качествена настройка за така олекотен и хард мотор.

Иначе мотора съм сигурен, че е станал манияшки...

Поздрави...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Нещо не ми стана много ясно...
            Оригиналната предница на Африката не е обратна, а тази от снимките е обратна. То всъщност оригиналната предница и доста мека и без възможност за качествена настройка за така олекотен и хард мотор.

Иначе мотора съм сигурен, че е станал манияшки...

Поздрави...
            @Жоро XR 600
            Без да исках те подведох колега - имам приятелче, което е карало точно таква африка, но без модификацията. Модела е с точно такава предница, просто не е популярен, да не казвам, че почти не се намира. И аз се учудих доста, но като му пратих снимката, се оказа, че го позна от раз - даже ми го препоръча горещо...

@stefano 69 - Колко излиза този мотор? По-горе си писал, че май може да се достави - дай някакви подробности, а даже по-добре пусни отделна тема в избор на мотор.
            Последно редактирано от господин никой; 17-01-08, 09:56. Причина: Добавка към мнението.

Коментар

Здравейте остана малко време да Ви драсна някои ред.Моторо които виждате е (Уникад) Може сами да се досетите каква е цената като вземете предвит че изработен в Офичина на Ферари.Като сложите и най новите технологи просто се досещате за какво става на въпрос.В тази офичина се прават разработки ина мотори като КТМ,Бмв и др.Може също да си оставите мотора и те мислят за всичко .Всичко е пазарлък.Има и др. Офичини които се занимават с този вид рейсиг като Only Bike ди Милано е GPMucci ди Болония.Ето и друго изпълнение на този расов жребец.
              Прикачени файлове

Коментар

Още едно!
                DCRT®

Коментар

Какъв е този драгстер.Направо е като инзванземно.

Коментар

Този е на някой краводер....даже и каската е с кожа....хаха лудница

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X