Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересно "ЕНДУРО" от Ерзберг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Интересно "ЕНДУРО" от Ерзберг

..вижте на какво ЕНДУРО -ЯМАХА ..попаднах в нета, моциклета е участвал на ЕРЗБЕРГ-РОДЕО ,майтап няма!!!
    Прикачени файлове

До: интересно ,,ЕНДУРО,,

Красотъ!
    То това е модната шосейка тъй кат гледам и те промените май са предимно козметични - гумите, маската с фара, предпазителите за ръцете и самото кормило, евентуално гърнето отзад. Иначе другото май си е оргиналдъ ...
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Той и пича е със шосеен екип...
      Абе ташак да става....

Само незнам с това окачване и тая тежка предна гума как е по камъните
      поне да беше сложил Максиски 17ки, а той с тия кютуци на Митас
      Абе и на мен ще ми е интересно да пробвам пистарка с таралежка по черен път...

Коментар

Тя R6-цата не е кой знае колко по тежка от ДР650
        Ама пък някакви 120 кончета в ендуро

Коментар

До: Интересно "ЕНДУРО"

на тоо мотор как не му опират колекторните траби отдолунезнам
          като гледам още са си здрави,как ли зима завоите ми е мноо чудно сигурно намаля доста
          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Аз съм сигорен че пича който я кара тази YAMAHA и е свикнал и със завойте и с всичко останало.

Коментар

Виждате ли какво се казва желание за каране.Само да съм ви чул да се оплаквате че ви биле тежки моторите там вашите Тенерета,ХТ,ХЛ и незнам си там други.Щом човека си карал на Ерзберг с питов мотор значи тази година можем да видим в нашия шампионат някоя R1.

Коментар

Особено от последните модели R1-ци, дето конете са повече от килата

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Виждате ли какво се казва желание за каране.Само да съм ви чул да се оплаквате че ви биле тежки моторите там вашите Тенерета,ХТ,ХЛ и незнам си там други.Щом човека си карал на Ерзберг с питов мотор значи тази година можем да видим в нашия шампионат някоя R1.
                  Той човека кара само на пролога. Там вдигат по 180 км/ч. Пътищата само дето са прашни, иначе са по-гладки и от асфалтовите
                  Повечето австрийци с такива изгъзици се пускат там за та*ак. Снимала съм някои от тези ентусиасти, когато бяхме там

А ето по тези пътища се кара:

За това и самиая пролог се нарича "Iron Road Prolog", или пътят на желязото.
                  От тук минават камионите, натоварени с желязна руда и земна маса.
                  DCRT®

Коментар

Точно както казва Ива това са снимки от пролога и там се кара на яка газ затова има и такива изцепки , всичко е за шоу

ето и малко снимки от мен

а какво ще кажете за това V a ?

Последно редактирано от Краси; 15-01-08, 22:16.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Мисля че моя е по хубав.АFRICA TWIN XRV 750.
                      Прикачени файлове

Коментар

Е такава Африка не бях виждала Хвала!
                        DCRT®

Коментар

Ако искаш ще ти поръчам няма проблем стига даима спосори......Ха ха. Не сериозно няма проблем да се поръча но е малко скапичка.

Коментар

Това Краси дето го е пуснал си е Африка с гаражен фейст лифт..... Друга предница, правен резервоар, седалка, други калници, гърне и някои други дреболии - поне това е на пръв поглед... Рама, двигател, задна вилка и окачването всичко е оригинално и не е пипано, даже ми се вижда, че си е със 17"ката отзад. Просто максимално олекотена, с друга предница и свалени пластмаси...

Това на Стефано ми се вижда същата история но е малко по-пипнато, т.е. мирише ми на нещо професионално преработено... Колега раздуй малко за тая преработка

Коментар

....дааа , като стана дума за АФРИКА, ето и още един ОФФ-екземпляр -пак на ЕРЗБЕРГ:
                              Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X