Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли ендуристи от Добрич?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли ендуристи от Добрич?

Първоначално публикуван от gps79 Преглед на мнение
    ... Май е време модераторите да ни преместят вече темата .
    Няма проблем, само кажете как искате да се казва.
    Ще бъдат преместени само трите поста със снимките а останалите в раздела за общи приказаки и простотий.

Коментар

Абе всички карахме много добре.Благодаря на цялата компания.Много точни и колегиални момчета.Девойчето е много смела и добра млада дама.Като се науча и клиповете ще пусна.Ако някой знае как се пускат ще му ги пратя.
      Прикачени файлове

Коментар

Ами може да се казва "Разходки из златна добруджа '' май някъде имаше подобно заглавие нещо от сорта- Да разорем добруджа . Така ,че може да обединим двете теми .

Коментар

Здравеите колеги пишете още 2-ма в групата.Ние караме из Вълчи дол горите,Щипско,Искър.Ако искате може да си направим една сбирка.Мога да предложа ски писта за каране с хижа,кибапчета,кюфтета,пиячка и всичко от нас.Естествено ако може вземете и младата девоика която може би е нашето бъдеще

Коментар

Първоначално публикуван от sasheto Преглед на мнение
            Здравеите колеги пишете още 2-ма в групата.Ние караме из Вълчи дол горите,Щипско,Искър.Ако искате може да си направим една сбирка.Мога да предложа ски писта за каране с хижа,кибапчета,кюфтета,пиячка и всичко от нас.Естествено ако може вземете и младата девоика която може би е нашето бъдеще
            Щом има желаещи да карат с нас няма никакъв проблем.Пуснете снимки на вашите трасета.Скаипа ми е niki7372362.

Коментар

Трасета нямаме,имаме си стандартна горичка в която караме аматиорски ,имаме си и ски писта която става само за моторетки.В момента съм без мооторетка след продажбата й.Тези дни ще си взимам една хускварна 125.

Търсете ме в скаип sashobasho2

Коментар

Айде да се съберем да покараме а аз да ви гледам острани поради причината че минах на супермото

Коментар

Пичове аз съм от Осеново и като си зглобя мАтора ще се пресъединя към ваз!Също така има и едно момче от Кичево което кара по нашите околия
                  Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                  Gas Gas EC 200

Коментар

Ми , стягаитесе тогава че в неделя ще се кара доста , мястото на събирането щее в Оброчище от там щесе тръгне ,както се очертава щесме от 10 до 15 мотора .

Коментар

Аз ще мога чак на 24 май

Коментар

Неделя от 11ч. среща на центъра в с.Оброчище.Който желае да заповяда да покараме.

Коментар

Евала и този път , много добре си изкарахме както винаги трасето което намерихме беше напрово ............. нямам думи ,интересно беше и че направихме няколко кръгови обиколко на едно и също трасе без дасе усетим , но като цяло .
                          Благодарности на Ники ,които и сега успя да направи добри клипове и снимки, но изтърва и доста добри места на които бяхме, но следващият път ще е на линия надявам се, и на Веско за добрата организация за събирането ни .
                          Мерси мом4ета

и както винаги и малко снимки .
                          Прикачени файлове

Коментар

И още снимки.И ние има какво да покажем на света.Аз благодаря на цялата компания,защото са страхотни.И на Холи нашата Амазонка.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от Ники Димов73; 18-05-09, 22:28.

Коментар

Браво браво, жалко че старата ми машина не е тука да дойда с вас. Поне караме със скутерите..
                              TT-Tuning Team
                              АСК Добрич

Коментар

Mи идвай с него ако искаш, няма да се изкаляш много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X