Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обидно отношение към мотористите и колегите с АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обидно отношение към мотористите и колегите с АТВ

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Така или иначе никъде не видях цялата статия, за да дам категорично становище по темата.
    Относно донорството, мисля че много потенциални донори хвърчат по улиците и ако не се вразумят след време или след тежък престой в болницата, то те задължително ще влязат в тринажорната, а могат да пратят и други невинни хора там.
    Винаги съм казвал, че има места да покажеш колко си бърз и виртуоз, а това са състезанията и местата за тренировки.
    Демонстрациите по пътната мрежа и в населено място не е геройство, а простотия и селяния !
    +1 без последното ти изречение т.е. селото не е лошо нещо. До селото са по-близко и полят, горите, планините... Нито пък селяните са вредни. Всеки има правото да реши за себе си какво ще кара и как ще живее, само да не пречи на другите и те да имат свобода на действие.
    Изчетох цялата тема на мото форума. Там има и много смислени мнения, но и много простотии.
    Намерих и въпросната статия в Автобилд. Основния проблем е че се насажда омраза към тези, които управляват АТВ и мотоциклети. Прави се тъпо разграничение в зависимост от МПС-то което управляваш.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      +1 без последното ти изречение т.е. селото не е лошо нещо. До селото са по-близко и полят, горите, планините... Нито пък селяните са вредни. Всеки има правото да реши за себе си какво ще кара и как ще живее, само да не пречи на другите и те да имат свобода на действие.
      Изчетох цялата тема на мото форума. Там има и много смислени мнения, но и много простотии.
      Намерих и въпросната статия в Автобилд. Основния проблем е че се насажда омраза към тези, които управляват АТВ и мотоциклети. Прави се тъпо разграничение в зависимост от МПС-то което управляваш.
      Прави разлика между селянин и селяк! Селяните са си хора, които живеят на село, обикновенно са честни и работливи хора, и тях никой не иска да ги обиди! Всички имаме селска жилка, независимо кое поколение граждани сме! А селяците са съвсем друго нещо. Те са си селяци независимо от това къде живеят и къде са родени. Някои от тях са си потомствени столичани. От тях (селяците) произлизат всичките селянии (т.е. простотии)!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
        Прави разлика между селянин и селяк! Селяните са си хора, които живеят на село, обикновенно са честни и работливи хора, и тях никой не иска да ги обиди! Всички имаме селска жилка, независимо кое поколение граждани сме! А селяците са съвсем друго нещо. Те са си селяци независимо от това къде живеят и къде са родени. Някои от тях са си потомствени столичани. От тях (селяците) произлизат всичките селянии (т.е. простотии)!
        Няма как да се обясни по-добре...

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
          +1 Точно
          Кавазаки КЛХ 300 04г
          Кавазаки КХ 65 04г
          Опел Астра 94г
          Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Селянията е вид "философия" или модерно течение напоследък, а не обида към жителите на по-малките населени места, от където на практика сме сигурно 90% от всички тук !
            Най-често проводник и пропагандатор на това течение са "граждани" , колега !
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
              Селянията е вид "философия" или модерно течение напоследък, а не обида към жителите на по-малките населени места, от където на практика сме сигурно 90% от всички тук !
              Най-често проводник и пропагандатор на това течение са "граждани" , колега !
              Ето с тези хора на едно, няма да ме слагат! За това става въпрос! Не за донори и други по-важни неща! Не желая като видят мен да се сещат за тях! Това често, обаче не зависи само от мен или вас! За това хора, които по един или друг начин ни слагат на една везна с незрелите, хормонално неуравновесени запъртъци /донори/ не бива да се подминават. Не казвам да ги убием с камъни, но нямам намерение да ме гледат като боклук, който заслужава да бъде прегазен! Досега не е имало случай аз да тормозя някой от околните - дори си паля мотоциклета далече от блоковете - например до стадиона, за да не слушат всички двигателя и да не дишат газовете (мотора е 2т все пак ). И при това, което правя за да не съм като описаните, някой с лека ръка да ме слага на едно с тях ме дразни!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X