Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обидно отношение към мотористите и колегите с АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обидно отношение към мотористите и колегите с АТВ

Няма много за коментиране - пиша само за да се извиня за линка към външен форум, но темата е голяма за да я помествам тук!

Връзка към началото на статията

Още веднъж - съжелявам за външния линк, но темата е доста показателна за отношението на двете страни!

До: Обидно отношение към мотористите и колегите с АТВ

Няма какво да крия, посочения от теб форум беше първия мото форум за който разбрах и почнах да чета редовно.2г и нещо го четях редовно, но в последно време качеството му поне според мен спадна драстично.

По посочената от теб тема ... нямам коментар и не се чувствам обиден.Някой си написал някаде си, че мотористите били донори ... не се засягам току така.Но начина по който колегите изразиха несъгласието си с написаното в списанието не ми хареса много много.Чест им прави на редактора и автора на статията, че отговориха на толкова много нападки.Но можеха да си спестят цялата разправия като просто не го бяха писали Само да не почне пак "война" мотористи срещу автомобилисти, че до никаде няма да стигнем така.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Който се смята себе си за "донор" нека да се обижда. Аз не се смятам за такъв (в обидния смисъл на думата, защото реално "донор" за мен значи нещо по-различно от общоприетия явно смисъл), нито пък възнамерявам да се обиждам от нещо толкова глупаво и незначително. А в "онзи" форум качествени хора пишеха преди години. Сега броя им значително се редуцира, за сметка на хормонясали младежи с неустановени интереси (сега май трябва да очаквам гневно писмо от непълнолетните потребители в мотофорумите ) Ценни неща могат да се открият в архива, но до толкова.

Та с две думи - защо въобще се впечатляваш
      DCRT®

Коментар

Всъщност на кой му пука, какво е написал някой комплексиран олигофрен, който е прекалил с тревата или прахчетата.
        Истината е обаче, че има идиоти и сред автомобилистите и сред мотористите. Най-много, обаче ми се струва, че са идиотите сред пешеходците.
        Ендураджиите поне си "избиваме комплексите" в гората а не по бул. "България" с 220км/ч.
        А по отношение на "донорството" - повече хора загиват с автомобили а не с мотори. Верно че че колите са повече, но...
        Последно редактирано от Scrapheap; 12-12-07, 15:18.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

хммм има теми по които мога да си изкажа ,но в повечето случаи казвам "се тая" и просто не се занимавам ,донори?!?-все ми е едно кои каквото си иска да казва ,мене не ме интересува.Само този форум чета ,както и лада форума-в остналите просто гледам какво се продава и какво се пазаува...ааа нещо ми мина през главата тунинг.бг/форум...ааа маика ,маика ,маика ,маика..."не мисли преди употреба"
          много преди старта...

Коментар

Въпроса НЕ е в това дали автора е олигофрен или не, или дали на редактора и автора им прави чест, че се защитават, или в това дали на форума му е паднало качеството... Въпроса е в отношението на едната група към другата! Това във никакъв случай не ме обижда - донорството не е нещо мръсно, напротив това е нещо което позволява на други да живеят! Това е част от нещата с които се сблъскваме всеки ден - отношението ни към околните и това на тях към нас! Това е важния момент!!!

За да не е СПАМ!

Мир и Любов!
            Ако мога да помогна на някой - няма значение кой - да заповяда! Ако не - искам да не му преча
            Последно редактирано от господин никой; 12-12-07, 15:45.

Коментар

Твърде малко ме касае отношението на разни хора и институции, които нито могат да ми повлияят с нещо, нито имат някакво конкретно значение за мен. И пак не разбирам защо се впечатляваш Въпрос на себе уважение и самочувствие е да не се обръща внимание на всяко едно псевдо - журналистическо клише, което може би би прозвучало обидно на някой.
              DCRT®

Коментар

Това писание изобщо не ме обижда! Чувал съм и от доста мастити медици да казват че мотористите са идеалните донори и това си е факт неоспорим! В крайна сметка ние мотористите обикновенно сме млади и здрави хора пък и сравнително лесно и често се утрепваме или ни утрепват (особенно на асфалта) и обикновенно вътрешните органи остават здрави и могат да послужат на някой друг!
                На мене лично ми е все едно какво ще ме правят след като пукна, ако щат и на прасетата да ме хвърлят!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Така или иначе никъде не видях цялата статия, за да дам категорично становище по темата.
                  Относно донорството, мисля че много потенциални донори хвърчат по улиците и ако не се вразумят след време или след тежък престой в болницата, то те задължително ще влязат в тринажорната, а могат да пратят и други невинни хора там.
                  Винаги съм казвал, че има места да покажеш колко си бърз и виртуоз, а това са състезанията и местата за тренировки.
                  Демонстрациите по пътната мрежа и в населено място не е геройство, а простотия и селяния !
                  Ендурото и сексът не са шега работа !
                  -------------
                  Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                  http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                    ...Демонстрациите по пътната мрежа и в населено място не е геройство, а простотия и селяния !
                    Абсолютно!
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

За това и аз съм против който иска да се фука знае каде е гората

Коментар

Горе мисля го казах ясно... не става въпрос въобще за конкретния случай - такива много! Става въпрос как ни възприемат околните. Това как ние (в случая посетителите на другия форум) реагираме на това! Не чета ауто билд, но до скоро имах добро мнение за списанието! Има хора, които го четат редовно и това, че подобно отношение се приема за нормално - от тях или от когото и да е (например нас) не ми допада! Лично мнение - но поне ние можем и трябва да сме наясно, че част от тези хора (имам предвид читателите) всеки ден взимат решения които са важни и за нас! В крайна сметка не можеш просто да се "телепортираш" в гората, нали?
                        Последно редактирано от господин никой; 13-12-07, 10:12. Причина: typo

Коментар

В крайна сметка не можеш просто да се "телепортираш" в гората, нали?

Колега за това си правТо по принцип ако е на по-отдалечено място би било добре да се придвижат моторите със платформаНо не всеки няма тая вазможност

Коментар

Е ся в гората, та в гората! Ми то магарето нали знаете къде си показва магариите обикновенно! И после хоп - обида голема - донори ги наричали!
                            Миналото лято на няколко пъти се разминавам с групи пистаркаджии на главен път Е79 и все се намира по някой дето в знак на поздрав да вдигне на задна, и то при скорост над 100! А единия път всичките 10-ина човека се вдигнаха и то в населено място - с. Градешница! Голямо уважение към колегата моторист, т.е. аз, голямо чудо! Да се чуди човек да се радва на "уважението" или да се нервира, че на един ако му беше заяла газта или пък се окажеше че се е надценил, такова мазало щеше да стане, при дистанцията и скороста, с която караха, та сигурно и аз щях да отнеса некоя предна гума в муцуната за поздрав! И после донори сме били, ми донори сме всичките ама некои много бързат да станат зорлем!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Абе момчета то с фуния не може да се налива акъла.Които си го няма си го няма.Всички знаем и познаваме хора които са си и ще си останат такива- донори.Сигурен съм че както в моя град така и в вашите има представители на този вид.Те дасе трепят но жалко е когато трепят невинни. Аз тези говеда не ги съжалявам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X